Pa brate narucio si sa "kineskih" sajtova, samo salju svajcarskom postom. Imaces pre Srbije Dietzenbach ulaz i izlaz (koji je inace u Nemackoj).
Evo veceras mi je prijavio ulazak Dietzenbach a izlaz valjda sutra ili tek u ponedeljak?
Pa brate narucio si sa "kineskih" sajtova, samo salju svajcarskom postom. Imaces pre Srbije Dietzenbach ulaz i izlaz (koji je inace u Nemackoj).
Da li bi mogao da mu izmeris sve dimenzije da vidimo da li se slazu sa opisom na sajtu? I debljinu ako mozeSamo da javim, stigao mi je sat http://www.aliexpress.com/snapshot/6082930365.html
Platio sam postaru 100 dinara, dobro sam prosao
Sto se tice samog sata, prezadovoljan sam. Za te pare, nema bolje.
Šta mislite, da li će biti nekih problema kod naše carine ako naručim paket sa isporukom na PO box tj. poštanski fah a ne na kućnu adresu?
Na pošiljci će stajati uredno ime i prezime, možda čak i adresa ali primarno isporuka ide na PO box...
A kako ces platiti dazbine ako ide na po box?
Pismonosna posiljka je do 2 kg, a maksimalne dimenzije u zbiru visina sirina duzina je 90 cm, otvaranje se naplacuje 100 dinara + 45 ako ti naplate dadzbine ( carina je 10% PDV 20% tj ukupno 32% od vrednosti paketa ukljucujuci i postarinu). Preko 2kg se racuna kao paket postarina je za njih dosta skuplja a max tezina je 30 kg otvaranje se naplacuje 300 dinara + dadzbineDa li neko zna kolike su maksimalne dimenzije i tezina paketa koji mogu da udju u Srbiju ?
Narucio bih neki avion sa Hobbykinga koji kosta 133 USD. Kolika ce carina biti, ako ga uopste i posalju ?
Hvala.
Da li neko zna kolike su maksimalne dimenzije i tezina paketa koji mogu da udju u Srbiju ?
Narucio bih neki avion sa Hobbykinga koji kosta 133 USD. Kolika ce carina biti, ako ga uopste i posalju ?
Hvala.
U bilo kom slucaju mi se vise isplati da narucim nego ovde da kupim. Hvala na odgovoru bora bora.
Neeee opet![]()
Pismonosna posiljka je do 2 kg, a maksimalne dimenzije u zbiru visina sirina duzina je 90 cm, otvaranje se naplacuje 100 dinara + 45 ako ti naplate dadzbine ( carina je 10% PDV 20% tj ukupno 32% od vrednosti paketa ukljucujuci i postarinu). Preko 2kg se racuna kao paket postarina je za njih dosta skuplja a max tezina je 30 kg otvaranje se naplacuje 300 dinara + dadzbine
Mislim da hoće... Možda jedino da stoji u zaglavlju svake nove strane. Ipak je ovo Facebook generacija.
Realno...Mozda pomogne napomena pored imena teme...
A moze i muzicka zelja? Sta mislis zasto je tema ovolika?
Jedno pitanje, ako narucim duks koji je na snizenju 50% i sad kosta oko 35 evra koju ce cenu da mi racunaju na carini? Ne znam da li bi mi se isplatilo ako mi udare 30% preko na ime poreza.
BTW, sve lepo i pise koliko trebam da platim i sve e ovo mi se nikada nije desavalo, jeste bilo dva puta kad su ovi nasi sa carine ono ranije menjali brojeve to odavno ne rade a i na paketu pise tacno broj koji sam dobio od Kineza, a sto je najjace uopste ne pise da je bio na carini, naravno da jeste, ali...
Jel neko imao isti slucaj? Ili sam jedinstven i po ovome?
NE vazi to za sve posiljke, pogotovo od Kineza mi se nije desilo nijednom, ali vazi za USPS posiljke izgleda po pravilu, ranije mi se desavalo i evo sad cekam 2 posiljke, jedna je krenula pre 16 dana a druga pre 9 dana i obe bi vec trebalo da su na carini jer je First Class u pitanju (do sad bilo kod mene kuci za 10-12 dana obicno), smem da se kladim da su na carini a ja to ne vidim na sajtu poste jer su brojevi promenjeni...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari