Drugari jos u avgustu sam narucio starke od kineza preko aliexpresa koji ima samo pozitivne ocene, patike nisu stigle, ja nisam posecivao sajt i vidim da je automatski potvrdjeno da sam primio posiljku. Jel postoji nacin da povratim novac?
Pa zbog toga što tek kad se završi transakcija prodavac dobije pare. A ima gomila ljudi koji dobiju robu, i zaborave, ili ih mrzi da potvrde prijem. Imao si skoro 60 dana da pokreneš žalbu.Ali express ima politiku kojom izgleda stiti prevarante. Zasto oni zavrsavaju slucaj bez mog odobrenja, tj. zasto su stavili automatski da se zavrsava u korist prodavca?
Ako su ti vratili pare , gde je tu onda prevara ?
Ti si ispao savršena mušterija za prevaranta na aliju. Pokušaj bar negativnu da mu daš, ako ti nije istekao rok i za to.
Cudno mi je sto je prodavac koji me je prevario za patike bio neki yanan li a sada pise da je to Online Store 422562 . Poslao sam mu poruku da mi objasni zasto je tracking broj neispravan od pocetka i zasto mi nije stigla posiljka, inace tracking broj je RB692659328CN pa proverite sami da ne postoji, a tako je bilo od starta. Ali express ima politiku kojom izgleda stiti prevarante. Zasto oni zavrsavaju slucaj bez mog odobrenja, tj. zasto su stavili automatski da se zavrsava u korist prodavca?
Ma zaboravi slobodno na to, nema nikakve sanse vise ni patike ni pare da dobijes...kinez te malo zavlaci cisto da bude fin, i to je to.Sad mi odgovorio citiram Dear friends, I'm sorry, parcel was returned, I've re-sent.. Ja sam ga logicno pitao, kada je ponovo poslao i zatrazio ispravan tracking number.
BTW izgleda da mi je isteklo vreme za ocenu. Koliko je vremensko ogranicenje za ocene?
EDIT: Na sta mi on opet odgovara I just returned parcel post office back. Resend tomorrow. Tell your new tracking number.
Sta bi mu vi odgovorili, meni se cini kao da me zavlaci...?
Ako su ti vratili pare , gde je tu onda prevara ?
Koliko intesa trazii da imas na kartici da bi prosla transakcija.Kupovao sam za 45,3$(sto je nekih 35-36eura) a na racunu imam 43 eura i nije proslo.To je visak od nekih 6-7eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari