- Učlanjen(a)
- 13.01.2009
- Poena
- 199
^^ja lepo rekoh da odes i podignes![]()
Kako si znao, da ne radis mozda u Posti
^^ja lepo rekoh da odes i podignes![]()
Meni od 16.01. stoji, preterali su. Još je pošiljka iz civilizacije sa urednom dokumentacijom i markirana kao priority.Јел нашао неко телефон од ГПЦ 11200 царине? Пакет ми стоји тамо 8 дана, па хоћу да их зовем.
Јел нашао неко телефон од ГПЦ 11200 царине? Пакет ми стоји тамо 8 дана, па хоћу да их зовем.
Зато ја и хоћу да их зовем, нек наплате царину боли ме уво само да ми дају пакет. А јел бар неко зна јел ГПЦ 11200 пошта или царина?
Ljudi, ja sa ovog sajta ne mogu da narucim, cak ni sa drugom karticom: www.nutri-verse.com
Izbacuje mi: This transaction has been declined.
A na obe kartice sam imao visestruko vise para od potrebnih (mada su u evrima, a sajt naplacuje dolare, ako je to vazno...). Kartice su iz Intese, jedna glasi na brata (Visa Electron), a jedna na mene (Internet kartica).
Pomagajte
P.S. Vidim da pod opcijama placanja ima:
1. Credit Card / Debit Card Checkout
2. Money Order
Sta je "Money Order"? Da li je neko koristio? Da probam mozda to... vise stvarno ne znam![]()
Glavni postanski centar 11200 je posta ali u okviru same poste imas carinu pa tako da je tvoj paket na carini u zgradi poste u Savskoj 2.Зато ја и хоћу да их зовем, нек наплате царину боли ме уво само да ми дају пакет. А јел бар неко зна јел ГПЦ 11200 пошта или царина?
nisam siguran da se sa visa elektron moze kupovati preko neta, ispravite me ako gresim.
Pojedini sajtovi imaju ograničenje u smislu da prihvataju samo kartice izdate na odredjenom geografskom području (zavisno od VISA regije), tj verovatno prihvataju samo kartice izdate na teritoriji Severne Amerike ako je američki prodavac u pitanju.Ma payoal prekjuce skinuo sa obre, a ovaj sajt ne moze...
Sa Visa Electron placano 3 puta na sportdirectu.
Nije kartica blacklistovana. Ukupbo koriscena 5-6 puta, a druga samo jednom.
Stvarno ne znam sta da radim
A hitno mi da narucim...
Money order je slanje novca servisima tipa Western Union. U principu treba ga izbegavati posto u slucaju da te prodavac zezne nije moguce povratiti novac.Mislim da je Money Order fazon Plaćanje pouzećem i da ne važi za slanje van US. (ako lupam neka me neko slobodno ispravi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari