MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
2 komada istog prolazi ... 3 već oće da zezaju ... 4 nema šanse da puste.
Bezveze je to što nikad ne znaš kako ćeš da prođeš.
Nije pravilo ja nikada nisam imao problema naprimer sa servoima da sastaviš jedan RC model aviona treba ti minimum 4, a moze i do nekih 9 i više komada. Više puta poručivano preko 4 i do sada nije bilo nikakvih problema.2 komada istog prolazi ... 3 već oće da zezaju ... 4 nema šanse da puste.
2 komada istog prolazi ... 3 već oće da zezaju ... 4 nema šanse da puste.
Neko je ranije pisao da su mu tražili dozvolu za uvoz za 3 folije za iphone (po par dolara komad); meni danas stigle 3 iste baterije za DSLR bez ikakvih problema... pravilo je da nema pravila. Nažalost :/Jel se pricalo o tome koliki je to tacno "broj za dalju prodaju"? 10,20,30,50 kom. nekog artikla?
Sa SD stigao paket, 30+16eur isporuka, bez pdva...
P.s. slazenger majice sa kragnom su dosta siroke, mislim da u xl staje neko od 100-110kg - ja sa mojih 80 plivam u njima.![]()
Jel se pricalo o tome koliki je to tacno "broj za dalju prodaju"? 10,20,30,50 kom. nekog artikla?
Dva dana paket sa SD.com stoji u Lidsu, a naručen u utorak oko podne. Nadao sam se da će da stigne do sutra, ali... brate Murate
Ovo nije tacno.Prvi put sam platio 16 a drugi put 12e,zavisi koliko cega uzimas i kolika je tezina toga.Placas postarinu od 12e (to je postarina samo prvi put. sledeci put ce biti 16e)
Da, baš te... ja sam 182cm i 81kg - XL mi je prevelika, baš kao strašilo. Probao je drugar koji ima 86-87kg i niži je par cm od mene, njemu je malo velika (ali on voli šlampave stvari, mada vidi se da mu je široka u ramenima). Možda sam preterao kad sam napisao 100+ kg, ali 90-100 verujem da je idealno (ako voliš da majica ne visi na tebi)Jel ovo važi za ove majce pošto njih planiram da uzmem?
Hvala puno, dakle ako sam lepo shvatio ako su patike ispod 50, ne idu na carinjenje bez obzira na to sa troskovima isporuke prelaze ovaj limit? A 20% pdv ide dhl kuriru kad donese. I jos nesto, da li se radi neko odbijanje VATa, posto em nismo u EU em placamo PDV?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari