O kakvim papirima pišeš?Kad da je ocekujem,i dali da spremam papire za paket?
Pozdrav
Banggood vraća ako je cena carine između 40-60% od vrednosti pošiljke, zavisi od države. u svakom slučaju ili će ti sve biti pokriveno, ili većinaBanggood, danas stigla posiljka sa carine, placeno oko 90 precenjeno na 120 ocarinjeno na skoro 40 sve dažbine sad cekam sta ce da rese do 48h jer je bilo placeno tariff insuranse.
Kako to misliš ako je stvarno DHL Ekspress?Ako je stvarno DHL Express PDV se ne plaća. Samo ti kurir donese.
sta pise kada predjes misem preko onog i zaokruzenog?
Popust je samo na prvu stavku 1.27€ tako da to ne bi predstavljalo problem, a količinu sam tempirao da mi sve potraje 4 meseca.Carina zna ponekad da računa cenu bez popusta ako je navedeno u fakturi i vodi računa o količini. Mg (ono zadnje) imaš ukupno 360 tableta (2x180) pa mogu da smatraju da nije samo za sopstvene potrebe, zavisi kakva mu je bila jutarnja kafa.
Da li ce meni vratiti iako mi paypal nije povezan sa karticom iz banke, vec sve do sada sto sam kupio na Banggood-u sam placao samo od novca koji je na paypal-u?Banggood vraća ako je cena carine između 40-60% od vrednosti pošiljke, zavisi od države. u svakom slučaju ili će ti sve biti pokriveno, ili većina
Kojim sredstvom si platio na to isto ti vracaju novac.Da li ce meni vratiti iako mi paypal nije povezan sa karticom iz banke, vec sve do sada sto sam kupio na Banggood-u sam placao samo od novca koji je na paypal-u?
e da dam update — stigao procesor ni carina ni pdv. kinez je uredno napisao i da je procesor i sveIli nista, mozda samo proleti bez ikakvih nameta. Ljudi su ovde na temi pisali o porucivanju novijih ryzena znatno skupljih, pa nisu placali nista, procesor poslat u tray formatu naravno, bez kutije.
to je dhl express, spediter. Znaci placas spediciju, pdv i carinuAko sam dobro razumeo na ovu porudžbinu bih eventualno imao samo pdv 10€ s obzirom da isporuku vrši dhl express?
Posle duzeg natezanja tipa nedelju dana i to nakon prelaska na mail a ne preko chat agenata, ponudili su mi 35 eur refund sto sam ja odbio jer sam platio oko 40 sa troskovima rukovanja paketom otvaranje i provizijama njihovim a pise da vracaju processing cost and any other customs cost tako da sam zahtevao koliko sam platio oko 40 i oni su se opet cenkali i ponudili 39 evra i nisam hteo vise da se natezem i pristao sam i 2 dana kasnije mi je vracen tax refund.Banggood vraća ako je cena carine između 40-60% od vrednosti pošiljke, zavisi od države. u svakom slučaju ili će ti sve biti pokriveno, ili većina
oni ne vraćaju uvek koliko si ti platio. ako je tih 40e preko 40-60% (zavisi) cene samog proizvoda, oni će vratiti do 40-60%, dok ostatak pada na tebe.Posle duzeg natezanja tipa nedelju dana i to nakon prelaska na mail a ne preko chat agenata, ponudili su mi 35 eur refund sto sam ja odbio jer sam platio oko 40 sa troskovima rukovanja paketom otvaranje i provizijama njihovim a pise da vracaju processing cost and any other customs cost tako da sam zahtevao koliko sam platio oko 40 i oni su se opet cenkali i ponudili 39 evra i nisam hteo vise da se natezem i pristao sam i 2 dana kasnije mi je vracen tax refund.
moraju da vrate do 60% placene robe a ovo je jedva 40% tako da su vratili:oni ne vraćaju uvek koliko si ti platio. ako je tih 40e preko 40-60% (zavisi) cene samog proizvoda, oni će vratiti do 40-60%, dok ostatak pada na tebe.
Bukvalno bilo koja špedicija može da ti uradi posao brže nego ti "ekspres" kuririjer ima neko neki tip za bolji spediter
04.05.2023 09:24:20 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремљен | |
03.05.2023 09:07:27 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремљен | |
29.04.2023 08:52:46 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремљен | |
28.04.2023 09:04:28 | 10200 ГПЦ БЕОГРАД - 10200 ГПЦ БЕОГРАД | Отпремљен | |
27.04.2023 10:39:56 | 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА | Зa цaрину |
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari