Upravo ovo, kod BG može da se doplati ovo osiguranje i izađe tipa 60-80 centi, definitivno se isplati doplatiti.
serious question tho: kako to zahtevam? to mi je uvek uključeno, baš zbog ovakvih mogućih nelagodnosti, nego mi nikad pre nije trebalo pa ne znam kako da to tražim od banga?
I ti misliš da je to okay?
Jesi li pročitao uslove kada si kupovao, gde sigurno stoji i da je obaveza plaćanja uvoznih taksi na tebi?
Nemaš nikakvog osnova da tražiš refund.
ne, nije okay, bar ne za tog prodavca. izvinjavam se zbog bezobraznog odgovora. samo sam kontao, ako oni mogu da budu bezobrazni na carini, i eventualno procene više nego što stvarno vredi, mogu i ja da budem bezobrazan i ne pokupim paket. ali i ako se to desi, prodavac mi tu nije kriv ništa.
ništa, naravno da ću pokupti paket, jer mi treba, da mi ne treba ne bih ni poručivao. kad stigne javljam kako je bilo.
-----
inače, bang možda jeste malo skuplji od alija, ali se pokazao pouzdanijim za tehniku i elektroniku od alija. mikrofon koji sam uzeo sa banga pre par meseci za jedno 25, zvuči ko neki što bi ovde bio $50, i ako je tehnički „low end” mic.