Love Hunter
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.07.2004
- Poena
- 390
cek - zar to nije onda samo carinski pregled + lezarina?
Jasno - dakle nije platio carinu, vec samo PDV + to ostalo sto posta uzima. Svinjska hunta dakle oporezuje i plastiku na komad, zlo.Ne. To mu je 20% pdv (~70 dinara) + 100 dinara otvaranje koverte + 50 dinara usluga uplate ovih 100.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Puštena večeras tri paketa sa carine od 29.01.
Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
Било је 86 динара ПДВ. То сам видео на царинском извештају. Нећу да им дам за отварање коверте! Оно је била саобраћајна несрећа од коверте, а не уредно залепљена коверта.Ne. To mu je 20% pdv (~70 dinara) + 100 dinara otvaranje koverte + 50 dinara usluga uplate ovih 100.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Било је 86 динара ПДВ. То сам видео на царинском извештају. Нећу да им дам за отварање коверте! Оно је била саобраћајна несрећа од коверте, а не уредно залепљена коверта.
У условима које је царина написала, помиње се да се не врши наплата ПДВ за производе који коштају мање од 1000 динара. Они су ти написали! Колико је 86 динара ПДВ? Тачно 430 динара. Значи на коверти Кинез је написао, вероватно 4$, па су ови проценили 430 динара. Како их није срамота наплатити ПДВ на износ мањи од 1000 динара, па још 100 динара отварање (иживљавање над ковертом), па још 45 динара поштанске услуге!
Није мени до 220 динара, толико платим бурек код Ђорђевића, него им НЕ ДАМ!
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
У праву си. Предвидео сам ово око плаћања ПДВ вредности робе до 1000 динара. На све се плаћа порез.U kojim uslovima? Propis je jasan, pisao sam pre nekoliko meseci.
Da li je neko narucivao nozeve? Da li prolazi carinu ili vracaju zato sto je hladno oruzje.
Milsim na kuhinjske nozeve i na nozeve za kasapljenje ne na vojne nozeve...
Da li je neko narucivao nozeve? Da li prolazi carinu ili vracaju zato sto je hladno oruzje.
Milsim na kuhinjske nozeve i na nozeve za kasapljenje ne na vojne nozeve...
Otvaranje i provizija na uplatu ja mislim.
Jedno pitanje. Carina mi je prihvatila racun na $19 i naplatila mi carinu 397 dinara. Medjutim u posti su mi uzeli 542 dinara. Jel zna neko sta je ostalih 145 dinara, cisto da znam kako racunaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari