Koja carina, BG, NS, Niš?
Jel ovo znaci sa je krenulo?Dobro de, svi znamo koji je datum bio. Je li krenulo nekom nešto sa NS carine i koliko je trenutno zadržavanje?
Postoji mogućnost da budeš prisutan prilikom otvaranja paketa. Piše mislim, na sajtu carine. Podneseš zahtev i kad dođe tvoj paket na red oni te pozovu da prisustvuješ otvaranju paketa. Verovatno se plaća nešto.
Da li gledaju koliko si platio ili punu cenu proizvoda?Usput,koji sajt je SD?Sa SD i iHerba bez izuzetka do 50e bez dodatnih troskova.
Preko 50e, skoro bez izuzetka traze spedicija da se plati. Nigde drugde to nisam video da postoji... jedan od razlog sto ih izbegavam![]()
Nemoj da dolaziš u teme o carini ako ne podnosiš kukanje... Ti si u više navrata spominjao kako nećeš da dolaziš u teme o carini za vreme gužvi, poslušaj svoj savet i poštedi se nepotrebnog stresa."kukanjem" na IT forumu sigurno nece nista postici :d
Usput,koji sajt je SD?
Dobra stvar je (kad je već dodatno čekanje neizbežno) da će zbog gužvi biti manje otvaranja paketa, važi i za NS ispostavu, poslovično pedantnu![]()
Sa SD i iHerba bez izuzetka do 50e bez dodatnih troskova.
Zeznem se pa kliknem... ne mogu samo jednu temu da izbacim iz "New posts"Nemoj da dolaziš u teme o carini ako ne podnosiš kukanje... Ti si u više navrata spominjao kako nećeš da dolaziš u teme o carini za vreme gužvi, poslušaj svoj savet i poštedi se nepotrebnog stresa.
Stigla mi danas kamerica za auto, doneo postar.Dobro je, vec sam pomislio da nije valjda tek sad dosao na carinu.
Paket je porucen 11.11.
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari