BG carina paket je velicine 21cmX16cm, 50€ vrednosti, tezine 600g, LED sijalice za maglenke za moj Audi.Koja carina, sta si kupio?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ko se bese ono zalio a nije platio taksu i dobio resenje da se umanjuje carina? Nismo ubacili u FAQ, niti sam zapamtio u bookmarks![]()
Da obradujem alfu, ocarinjena majica iz USA, 630 dinara dodatnih trosova, na majicu od 24 dolara i shipping od 12.50.
Zabavno je sto je lik poslao pogresnu majicu, nije ni ova losa ali ni blizu ove koju sam hteo. Ne znam da li da se bakcem sa vracanjem ili sta vec, jel radio to neko i koliko je cimanje?
Jeste carinjeno, samo sto nisu naplatili carinu, nego samo pdv.To nije carinjeno već je PDV u pitanju i to manji nego očekivano. PDV ide na cenu proizvoda + shipping... Carina bi bila još + 10% na zbir cene proizvoda i shippinga... Mislim da si dobro prošao jer je PDV 20% od 36.5 $ to jest ~3654 rsd. 20% od 3654 rsd je ~730 rsd. Da je plaćena i carina to bi bilo 20% PDV + 10% carina (~1100 rsd )
Jesi bio da ti lupe neki pecat, sto si pominjao, jesi uzeo nazad novac?
Do sada sam dobijao pakete preko carine Beograd pa carina Nis. Sada mi je paket stigao preko carine Strpce.
Da li moze neko da mi kaze o cemu se radi i da li ce paket za koji sam dobio traking da stigne do Nisa.
Pogledajte prilog 251638
Ja jesamNikad cuo za Strpce ali je po mapi to negde na Kosovu. Wtf?
Opstina i grad Štrpce i jesu na KiM-i a na jugu Srbije, greskom je otislo tamo i sad se vraca za Srbiju, neko je greskom poslao na njihovu "carinu" i to je to nista strasno za dan dva bice kod narucioca kod kuce.Nikad cuo za Strpce ali je po mapi to negde na Kosovu. Wtf?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari