Narucim drugaru kineski sat necuvene kineske marke placen je $19.90, carinske dadzbine u prvom mahu stizu na 1552rsd zatim carina stornira taj iznos i preinacuje ga na 2387rsd
8.5 porucen deo za motor iz bugarske, 16.5 stigao u srbiju, I od tada na carini u novom sadu. Koji god broj da zovem da se informišem o statusu pošiljke niko se ne javlja. Da li postoji mogućnost odlaska direktno na carinu? Kako da dobijem informaciju. Nema smisla 12.radnih dana stoji tamo. Iz kine brže dodje, da sam peške išao u bugarsku pre bi stigo
pa po pošti to nikad nije ni ušlo u Srbiju. da li i jedan sajt sem RM daje neke podatke?Moj paket je stojao 45 dana na carini, i sad je na putu povratka. Sve vreme od datuma pristanka ni posta ni carina "ne znaju o cemu se radi, nemaju taj paket kod sebe" tj to je odgovor od poste, na carini se niko ne javlja. Teski bezobrazluk. Navodno je pokusana dostava, ali niko me nije kontaktirao na telefon... Niti je odlozeno u postu, isao sam 10 puta. Evo ovde sve pise https://www.royalmail.com/track-your-item#/tracking-results/LB906847845GB
Ne, tvoj paket nije ni usao u nasu zemlju po trackingu, on je krenuo iz UK tada 12.04 ali nikad nije dosao.@ZAP pise na trakingu sa linka da je sletelo na bg aerodrom 12 aprila. Nema ko drugi da da podatke kad je royal mailom slato
Zar se za PS4 ne kupuju online direktno na konzoli?
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Za probu od proverene firme i doplaceno da bi stigli u sto boljem stanju, sad nasi kako ce i koliko zadrzati zavisi do njih, bitno mi je da prodje.^mislim da vise ne vazi ili barem ne forsiraju "Cankin zakon" (kako se zvase ona zena iz doba tita, koja je valjda napravila te setove zakona koji zabranjuju da se uveze vise od 250gr kafe, 2 cigare i slicne "poglusti"), tako da bi trebalo da moze bez problea.
Ali imaj na umu da ti tompusi nece biti prava stvar ondaJer sve sto toliko dugo se transportuje, drzi u ko zna kakvim uslovima na carini, verovatno otvara i vetri dovoljno dugo da izmeni miris, nije stvarno za uzitak
Ako ti je za probu, cool, ali ako vec imas iskustva sa tim tompusima, gledaj barem da bude proverena firma, koja zna kako/sta pakuje, ili sam donesi kada ides negde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari