Šta je novo?

Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas nesto pre pola 12 mi stize avionom dhl paket neke dve kutijice, kozmetika je u pitanju, ukupna vrednost sa transportom ispod 30 evra, ima li sanse da mi to danas dostave?? sta mislite? hvaalaa :)

Poslednja izmena:
iihh :( ja se taman ponadala, onaj osecaj kad ocekujes posiljkuu :D hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru :)

Ima sanse.

Meni je paket proslog petka preko DHL-a stigao u Bg oko dvanaest po statusu sa njihovog sajta, a oko 17h su dostavili na kucnu adresu

Uuu, pa to bi bilo bas lepo, samo necu da se radujem unapred, racunam na ponedeljak, tako su i naveli da je ocekivani datum isporuke, pa ako bude lepog iznenadjenja jos bolje :) tnx

Mogao si da ih pozoves i preuzmes licno ako ti je bilo hitno.

Nije mi bilo tako hitno nego sam bila nestrpljiva :D

Stiglo je ipak danas/ponedeljak oko 10h bez problema, to je ipak bolje nego sto je sam dhl prognozirao, pisalo je da je ocekivana isporuka ponedeljak posle podne. :)

Porucio iz USA shorc za kupanje, bermude i farmerice, sve djuture ~60e. Tracking no. je imao promenu statusa dok je bio u USA posle toga ni traga ni glasa. Vec sam bio u fazonu da su nasi promenili tracking no. i pocastili se. Kad ono sve regularno stiglo, bez ikakvih dazbina, cak nije ni vrsena provera (otvaranje paketa i lepljenje postine selotejp trake)... Sve u svemu lepo prodjoh iako mi se nije desavalo da mi menjaju tr. no. a znam da nije bas neuobicajna praksa, samo mi nije jasno kako oni misle da covek zna da je doslo do te promene i da isprati put svog paketa do kraja...

Porucio iz USA shorc za kupanje, bermude i farmerice, sve djuture ~60e. Tracking no. je imao promenu statusa dok je bio u USA posle toga ni traga ni glasa. Vec sam bio u fazonu da su nasi promenili tracking no. i pocastili se. Kad ono sve regularno stiglo, bez ikakvih dazbina, cak nije ni vrsena provera (otvaranje paketa i lepljenje postine selotejp trake)... Sve u svemu lepo prodjoh iako mi se nije desavalo da mi menjaju tr. no. a znam da nije bas neuobicajna praksa, samo mi nije jasno kako oni misle da covek zna da je doslo do te promene i da isprati put svog paketa do kraja...
Sa kog sajta si narucivao? Kakva je roba?

Ne pise ni sa kog sajta si narucivao niti kakva je roba, nego ajde...
Hvala na odgovoru :)

Naravno, jako su kulturni od kako je paypal dosao kod nas i od kad deru ljude za 0.99$ artikle :D

Moze i 12 otprema da pise, to je meni rekord za sad...

Da li je neko naručivao 2 mobilna u kutiji i da li to prolazi? Ili da li će kinez da pošalje 2 paketa (ako se lepo zamoli) iako je plaćanje odjedared?

Možda bolje da naručiš 2 na različite adrese i nema šta da ga moliš? :D

Mora zajedno zbog popusta.

Ma ako kupi dva telefona istom karticom dobices popust bez obzira sto trazis da ti posalju na dve adrese.

Nemoj moliti kineza, nece ti upaliti. Oni su kao sekta, orjentisana da svaki promil tvog zapadnjackog centa iskoristi i da ustedi sto vise na svemu sto dotaknu.

Bravo Duke, baš tako!!
Da izvineš, hebali bi se za 1 cent, teški su kao crna zemlja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno