Ovo prvo je android box od 45-50$ i prošao, koliko mi kažu, bez poreza a ovo drugo je tastatura od 16 koju su izgleda morali da opletu i naravno još uvek nije uručena. Poslata 11 dana ranije.
![]()
![]()
... šta reći... bolidi.
Znaci ne gine carina i porez?
I ja odavno narucujem iz inostranstva, uglavnom UK i u poslednje vreme preko Ebay-a sitnice. Jednom sam platio carinu i porez 300 i neki dinar za Battery Kit za S4 cija je vrednost bila 35 funti sa dostavom. U paketu je bio i racun ali ga nisu otvarali. Na carinskom izvestaju od nase carine pisalo "Punjac" i numerisana cena 10 funti.
Sve sto mi je do sada stizalo iz Kine i Singapura (preko Ebay-a) vrednosti do 10 dolara, nista nije carinjeno (pu pu da ne ureknem).
Cekam da mi stigne i HooToo Tripmate kome ne gine carina + pdv.
ne brini znaju oni, gledaju telenor reklame, culi su oni za mifi![]()
cim iode na postu 11200 otvaraju paket...i najverovatnije nesto mora da se plati, makar i onih 70din
A ja non-stop citam MILF ruter i mislim se šta je bre ovo...
Netacno, ne znaci da mora da se plati i da je otvaran. Imam masu paketa svi su isli na 11200 nisu otvarani ista nije naplaceno.
Ti mora da si ona statisticka greska koja jos nijedan paket do sada nije platila.
I mene interesuje sta se radi u slucaju da nisam zadovoljna procenom carine. U posti nisu znali pa rekose da napisem zalbu i donesem sutra. Jel ulagao neko zalbu do sada, koliko traje proces i ima li vajde (imam racun koji cu odstampati i priloziti)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari