mislim da je on jedini jovica tamo koliko se secam tako da je dovoljno: "Dabogda ti Jovica carinio paket!"
Očekuj ga u pošti, ali za nedelju dana. Meni se ovako vrti u mestu još od 25.11., a nekima još duže...
jel nisi pratio na casu? gde je onih ~110din sto uzima posta? 66+45?
I to 100% sto ce na carinu mi je draze nego da ne znamBar znam na cemu sam sa njima
![]()
Drugari,
treba mi savet. Želim da kupim ćerkici tablet FNF Ifive X2 Tablet PC 8.9
http://www.aliexpress.com/item/FNF-Ifive-X2-Tablet-PC-8-9-Inch-IPS-Retina-Screen-1920x1200-RK3188-Quadcore-Android-4/982431319.html
e sada, koji je kineski pordavac pozdan za kupovinu. Ovaj što sam ga našao ima "dobru reputaciju i 97.8% Positive feedback", ali ne prima PayPay. Za sumu koliko košta ovaj tablet oko 200$ zelim neku "siguricu"
Sa kojih sajtova vi (članovi foruma) ste kupovali Kineske mobilne i tablete ?
@AmilDinsio
Puno 4 sapuna, ima jedan da ti traje godina dana a ne da se raspas, sad su te zaveli pa te pozovu da vide na sta mirises da ih nisi unovcio!![]()
Meni stigao paket, neke strune za ribolov, pise da je naplacen PDV 606 dinara, postar mi dao priznanicu na 110 dinara a naplatio 762 dinara, jes' da sam davno bio prvi razred ali meni se ovo ne slaze, baksis ili... !?
Ako nije tajna gde si uzimao strune,koje i koliko € ? Moje su nadam se prosle carinu ako sam dobro skontao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari