Chernobyl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 275
Ja cekam od 24.01 i jos uvek nisu krenuli da je obradjuju, tako da trenutno +6 danaKoliko se ovih dana ceka u BG carini?
Ja cekam od 24.01 i jos uvek nisu krenuli da je obradjuju, tako da trenutno +6 danaKoliko se ovih dana ceka u BG carini?
Klincu je poslednji paket bio na carini od 11. do 23. januaraKoliko se ovih dana ceka u BG carini?
jos uvek vrv rasciscavaju guzvu od nove godine. Lagano mozes jos 7 dana da cekas ja sam i po 20 dana cekao u januaru 2023.Pa dobro majku mu,da li su ovi bednici sa carine bas toliko nenormalni da jos drze paket pristigao 24-25 januara?
Koji im je sad andrak,niti su odmori,praznici,nove godine??.....da li strajkuju?
Znaci da ce 99% da ti lupe pdv.Pogledajte prilog 479287
Naručeni žileti za 12€ sa sve poštarinom... Videh na FAQ da ako puste odmah sa carine da nisu ni carinili. Da li sad ovo znači da će stvarno da mi udare carinu na 12€ ili je jednostavno gužva pa će eventualno pdv da lupe?
Ni ranije nije značilo a sada pogotovo ne znači da ako je otišlo na carinu da će biti i otvarano. Tako da samo polako.Naručeni žileti za 12€ sa sve poštarinom... Videh na FAQ da ako puste odmah sa carine da nisu ni carinili
jos uvek vrv rasciscavaju guzvu od nove godine. Lagano mozes jos 7 dana da cekas ja sam i po 20 dana cekao u januaru 2023.
To je standardno.Meni su naplatili sprediciju i carinu 11255 din. Narucio sam dva pojacala sa fosi sajta. Cena pojacala je bila 160 dolara.
Kakvi su tacno statusi sa carine? okaci ss sa sajta poste gde se vidi pracenje.Ne znam da li ce bude carine za tablet sa Alija, posto pise da je trenutno na carini i proveo je tamo 4h.
Ono sto je interesatno da je tablet poslat od trgovca kao zamena za vec kupljeni.
Prvi tablet nije ni bio na carini. Prepostavka za neka zalba u slucaju carine ovog dzabe tableta nema smisla?
Kakvi su tacno statusi sa carine? okaci ss sa sajta poste gde se vidi pracenje.
koliko je bio shipping (duties and taxes included)?Naruceno sa amazona (vrednost 31€) poslato je dhl expressom. Da li cu morati jos nesto da platim prilikom prijema posiljke? (ne mislim na nasu carinu, nego bas troskovi dhl-a)
Shipping je 21,44€, znaci 31€ je ukupnokoliko je bio shipping (duties and taxes included)?
To se kod nas neće desiti. Možda jednog dana ako se promenu i mnoge druge stvari, ali to već izlazi iz okvira ove teme.nadam se samo da ce podici iznos za carinjenje na barem 100eur (realno moze i 150)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari