Šta je novo?

CANON Pixma

evo kako se puni mp160, upustvo je odlicno, ja prvi put u zivotu punio i sasvim sam zadovoljan obavljenim poslom :)

Prilozi

• Canon refill.pdf
    89 KB · Pregleda: 513
Ima li još u prodaji novih kertridža za Pixma 1500? Na par mesta sam tražio i nije bilo, ali ne znam jel to slučajno ili je to postala deficitarna roba. Pre par dana sam punio i najveći deo boje mi je završio po rukama i na lavabou, očito su izgubili kapacitet upijanja i postaje besmisleno dalje ih puniti, em kratko traju em većina boje propadne tako što iscuri.

Pozdrav ljudi, ja sam malo nov ovde, ali nadam se da necete zamjeriti.

Elem, pazarih nekidan 4300 i zadovoljan sam dosad, jest da ga nisam nesto probao zbog nedostatka vremena, ali me kopka jedna stvar.

Na dosta mesta se spominje automatic duplex print, a kako sam ja to razumeo, to je automatsko stampanje sa obe strane.

E, sad, kako to bre radi, probao sam par puta ali mi nije poslo za rukom. Zna li neko kako to aktivirati, znacilo bi mi mnogo, ili sam se ja presao i to nije to, ili koji je vrag.

Pozdrav!

Da, i ja sam to video a nikakko da nadjem vremena da ga proucim u potpunosti...mozda u dugim zimskim nocima da do tada stvarno ne bi bilo lose neko objasnjenje na brzaka od nekog ko je vec pronikao u tajne all mighty pixme 4300

Ja imam PIXMU 4000 i koliko ja znam u opcijama stampe, imas kvadratic za duplex printovanje, stikliras ga i stampac sam izbaci stranu, ponovo je uvuce i odstampa drugu stranu...Tako je na 4000, a sigurno jei kod tebe...

Jeste, ali kako da zadam koja ce druga strana biti, jos mi je to nejasno, danas cu probati.

Ja ti samo kazem da je to jako prosto, probaj i videces...On ide redom sa stranicama za stampu, a mozes i da mu zadas koje hoces...Na primer, ako zadas 1,3,4,7, on stampa na jednoj stranbroj 1, a na drugoj stranici strane, stranu 3 i tako redom...

Joj ljudi stidim se sam sebe. Problemi uvek imaju najlogicnija moguca resenja, valjda sam takav covek, to mi je rekao profesor (nakon pismenog rada i resenih svih zadataka ukljucujuci i problemski, ali ne i prvi koji je za dvojku).

Naravno za stampu na obe strane treba imati 2 strane u editoru, a ne 2 razlicita fajla kako sam ja pokusao jer sam stampao vizitku koja se sastoji iz 2 fajla.

Inace prilicno sam zadovoljan do sada, samo moram malo iskalibrirati uredjaje, jer se zna potkrasti pokoja omaska u vidu tamnije slike, ali dobro.

Video sam u jednoj temi ispod da se govorilo o tankom sjajnom papiru, zna li neko kako se takav papir tacno zove posto dole nisam video, ali nije vazno, pitacu dole ako smeta ovde. ( jos se nisam upoznao sa strogoscu moderatora:d).

Ako mislimo na isto, da nije GLOSSY papir?
Eh, da...Imam coveka koji prodaje nove kertridze i to komplet za Canon IP 4200, 4300, 5200, 5300... i to znaci samo ove novije generacije, a cena je po meni jako popularna- 16 evra za svih 5 komada...Napominjem da su kertridzi svi novi i fabricki, ali na njima ne pise CANON...Direktno ih dobija iz nemacke u kutijama pakovane...Salje ih i pouzecem i zaista su mi jeftinija kombinacija od bilo kog punjenja...Ja, licno, sam dosada potrosio 4 kompleta tih boja i danas sam narucio jos 2 kompleta...Prodaje i foto papir u pakovanju od 100 listova, a4 format, a cena je ista - 16evra..Ako nekoga interesuje, mogu da mu posaljem njegov broj mobilnog na PM...Pozdrav za sve od OldMana

Poslednja izmena:
Ako su još sa čipovima to je zaista povoljna cena, imaju kertridži za 250 din. ali su bez čipova :)

Ako su još sa čipovima to je zaista povoljna cena, imaju kertridži za 250 din. ali su bez čipova :)

I ovi su bez cipova...A cip zamenis za 2 minuta...Po meni, opet je bolja varijanta nego da punis...Napominjem, ja ih samo koristim, a ne prodajem ih...Meni su super!!!

Da li neko zna da ni ce ketridzi za novu Pixmu IP4500 biti isti kao za IP4300?

imam komplet pa ne bih da propadne a ketridze sam kupio pre stampaca :)

ip4500 je u stvari print engine iz IP5300, mislim da ce biti isti i kertridzi.:cigar:

I ovi su bez cipova...A cip zamenis za 2 minuta...Po meni, opet je bolja varijanta nego da punis...Napominjem, ja ih samo koristim, a ne prodajem ih...Meni su super!!!

Kako zamenis cipove?
Hajde ako ti nije frka posalji broj na pm.
Pozzzzzz

Posto vidim po vasim komentarima da je Canon Pixma ip4300 odlican stampac, jel vredi onda da ga nabavim ili postoji bolji model u istom cenovnom rangu?

Poslednja izmena:
IP4500 je isti po svim specifikacijama kao sadasnji IP5300 i trebalo bi da se pojavi na nasem trzistu krajem septembra ili u oktobru.

Koja je razlika izmedju ip1800 i ip3300(ip3500) odnosno ip4300(ip4500)? Prvenstveno mislim na kvalitet stampanja fotografija, razlika u ceni je 3-4000 din pa ne znam da li mi se isplati da uzmem ove skuplje. Zanima me jos da li ima i neke razlike izmedju ovih stampaca u slucaju kada se ne koriste duze vreme, negde sam procitao da se inkjet stampaci moraju koristiti bar jednom nedeljno kako se ne bi zapusili?

brate aj daj meni br odtog lika što prodaje kertriđže za 16eu. Inače imam ip4300 super mi je radio pola godine, onda ga nisam koristio 2 meseca i bum svi kertridži prijavljuju error - neispravni. znači odjednom prosto ne mogu da verujem. ima li neko cis za canon i kako ga služi???

jedno pitanje cekati 4500 da se pojavi kod nas ili uzeti 5300 ? :)

Ta dva uredjaja su ista , samo dizajn kucista je malo drugaciji a za to ne vredi dati 20-tak eura vise. I mislim da ip5300 ce se prodavati dok ih ima na lagerima, i to je to. Ne proizvode se vise.

Poslednja izmena:
Jel ima neko na kraju broj od tog lika sa kertridzima?

Bio bih vam zahvalan... :)

Nazad
Vrh Dno