...da a imas i chose chapter pogledaj malo bolje nesrećo jedna![]()
ja igram na hard i uopste nije naivno...da mogu vratio bi se na medium...jedino dvoboj kvari utisak, ne toliko resenje, koliko cinjenica da skenjas sve bandite, onda 5-6 puta pogodis bossa i tek onda kao dvoboj:zgran: nema logike i prilicno je repetativno...bas konzolaski :wall:
Sve je dobro dok nije full CoD. Zamisli kauboje koji neprekidno izlecu sa jednog te istog mesta dok se ne pomeris dva metra napred...
Jedino oni dvoboji smaraju, ali izbrojte do ~15 i pripremite se za pucanje.
Igra je izuzetno optimizovana, svaka cast ljudima iz Techland-a, ali zato zagreva grafiku maksimalno. Ova moja 8800GTS 512 u svom radnom veku nije presla ~62-63C, i ta temperatura je bila tokom igranja krize, dok sada sa novim CoJ temperatura ide do 71-72C.
Igra je extra, presao sam 3. chaptera, odusevio sam se!:bottle: U pocetku je pomalo smorna, ali kako ide prica sve je zanimljivija!:,,:
Ko misli da je bolja grafika u Chorme Engine 3 evo slika za poredjenje![]()
Jel mi moze neko reci koliko ima chaptera, ja se zaukao danas pa stigao do 5 ili 6 ne znam tacno, uglavnom misija posle onog dela kad sam ubio Devlina? Ako sam blizu kraja da znam da oteglim malo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari