Šta je novo?

Call of Juarez: Bound in Blood

...da a imas i chose chapter pogledaj malo bolje nesrećo jedna:D

:laugh: ***...zena, deca svi nesto traze...razumeces me :d
to znaci da moram da restartujem chapter ako ne idem na continue jel? Bice bolje da sacekam onda pocetak sledeceg;)

ja igram na hard i uopste nije naivno...da mogu vratio bi se na medium...jedino dvoboj kvari utisak, ne toliko resenje, koliko cinjenica da skenjas sve bandite, onda 5-6 puta pogodis bossa i tek onda kao dvoboj:zgran: nema logike i prilicno je repetativno...bas konzolaski :wall:

Sve je dobro dok nije full CoD. Zamisli kauboje koji neprekidno izlecu sa jednog te istog mesta dok se ne pomeris dva metra napred...

Sve je dobro dok nije full CoD. Zamisli kauboje koji neprekidno izlecu sa jednog te istog mesta dok se ne pomeris dva metra napred...

:d
to mi nikada nece biti jasno i za to bih otpustio sefa tima...toliko se potrude oko sitnica ovoga ili onoga a ostave situaciju da mu pobijem celu bandu razvalim sve sto stignem, njega upucam par puta i na kraju sve to zaboravim i pruzim sansu banditu za dvoboj. progutao bih i to nekako da ne moram i njega da pogodim par puta da bih izasao na dvoboj, pazi molim te...skucam ga u glavu a on nista :S: sto ti rece dobro je i ovako jer mozda biih morao pored toga i da krenem 2 metra u nekom pravcu :d

Poslednja izmena:
Jel samo do moje masine, ili su cut scenes najzahtevnije? Tada mi grafulja ide na (do sada) nevidjenih 88c? Za vreme igranja temperature su nize (78-80)... wtf? Grafulja je iz potpisa...

Poslednja izmena:
Pa nego sta s' ti mislio?

Kad ona meksikanka-domacica zamesa sve se pusi :D

Igra je izuzetno optimizovana, svaka cast ljudima iz Techland-a, ali zato zagreva grafiku maksimalno. Ova moja 8800GTS 512 u svom radnom veku nije presla ~62-63C, i ta temperatura je bila tokom igranja krize, dok sada sa novim CoJ temperatura ide do 71-72C.

Jedino oni dvoboji smaraju, ali izbrojte do ~15 i pripremite se za pucanje.

Po meni je igra odlicna za opustanje,davno nisam odigrao igru da posle nekoliko sati igre se ne iznerviram ni jednom(igram na hard-u),prica je odlicna i prosto te vuce da igras,ali ko sto neko rece da nije kaubojac ne bi bila ni upola interesantna.Grafika je lepo uradjena,fino optimizovana,i sa ovim mojim veteranom od graficke sljaka lepo,do duse ne na full detaljima,ali pristojna podesavanja:wave:

Igra je izuzetno optimizovana, svaka cast ljudima iz Techland-a, ali zato zagreva grafiku maksimalno. Ova moja 8800GTS 512 u svom radnom veku nije presla ~62-63C, i ta temperatura je bila tokom igranja krize, dok sada sa novim CoJ temperatura ide do 71-72C.

kod mene je grafa na 60 C sa 50% speed.
..ali za to procesor ubija od temperature (pc probe pokazuje totoal temp i do 75C dok je idleu na 42 C sa 27 C u sobi...

sto je vise igram sve mi se vise svidja :) a i prica je bas filmska :) dobra igra, nema sta

Igra je extra, presao sam 3. chaptera, odusevio sam se!:bottle: U pocetku je pomalo smorna, ali kako ide prica sve je zanimljivija!:,,:

Igra je extra, presao sam 3. chaptera, odusevio sam se!:bottle: U pocetku je pomalo smorna, ali kako ide prica sve je zanimljivija!:,,:

U pravu si malo je u pocetku dosadna, ali posleee... E to je vec druga prica!
Prvi deo mi se extra svideo! A od kako polako igram drugi, pocinje sve vise da mi se svidja.:banana::p:bottle:

upravo presao :) sta reci, filmska prica, filmski kraj. nema se sta zameriti :)

I ja moram da kazem da je igra dobro odradjena...

nije mnogo izazovna na hard

ja ne znam zasto se vi ljudi takmicite ko ce pre, ja nisam nigde zurio, ali sam zato pocistio vise protivnika i para rekao bi :D

odlicna igra, mada ne svidja mi se taj neki filter ili sta je, zbog njega mi je ponekad dosta tesko da uocim protivnika i onda moram da skakucem okolo da bi on zapucao na mene... primetio sam istu stvar u jos nekoliko novih igara, jednostavno su senke previse jake a nema dovoljno boja...

sto se price tice, vise mi se svidja prvi deo igre, mnogoo bolja prica tamo

poprilicno vise sam igrao sa reverend ray-om, verovatno kao i skoro svi koji su igrali prvi deo, ipak je reverend ray nesto izmedju ramba i terminatora, tomasu jednostavno nedostaje mogucnost da ima oba pistolja u rukama, ali su luk i strela totalno cool

za sve one kojima se igra svidela preporucujem da probaju prvi deo, graficki mozda nije tako dobra ali prvi deo se desava u buducnosti u odnosu na drugi deo, igrate kao marisin sin, ili kao reverend ray nesto kasnije u igri

sada mi ostaje da probam multiplayer i very hard, da kad sam kod toga, igra na hard nije nista preterano teska, jedino sto me nervira je to sto me vide i pucaju kroz drvece i platno kocija ili krenu da me pogode pre nego izadju iza zida u moje vidno polje, da ne pominjem nenormalno bacanje dinamita koji ce vam ako niste pazljivi baciti takoreci u dzep na milisekundu pre nego eksplodira

Prilozi

• call of juarez.jpg
    call of juarez.jpg
    65.3 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
Ko misli da je bolja grafika u Chorme Engine 3 evo slika za poredjenje :)

Prilozi

• CoJ_DX10 2009-07-07 21-34-49-54.jpg
    CoJ_DX10 2009-07-07 21-34-49-54.jpg
    506.6 KB · Pregleda: 235
  • CoJ_DX10 2009-07-07 21-42-52-87.jpg
    CoJ_DX10 2009-07-07 21-42-52-87.jpg
    404.7 KB · Pregleda: 230
...inace volim ja tako da se raspisem...

Ko misli da je bolja grafika u Chorme Engine 3 evo slika za poredjenje :)

u novom delu je naprednija grafika ali meni vise odgovara dobri stari deo, ionako neke od najigranijih igara na svetu i nemaju neku extra grafiku, bitnija je igrivost(npr counter strike) u cemu je stari deo razbio novi, sta vise danas sam presao novi deo i otkljucao novi nivo tezine ali mi se ne igra vise... sutra cu verovatno da instaliram stari deo da bi presao opet...

zamerke na novi deo: nema osecaj daljine, odnosno ako sede dva lika na proplanku a nesto dalje se vidi suma tesko se razlikuju od sume(kao da gledate jednim okom, za one koji ne shvataju: pokusajte da uhvatite predmet koji pada ispred vas(ili bacajte lopticu ka gore i pokusajte da je uhvatite opet(izazovnije drugom rukom)) gledajuci sa oba oka to nije problem, a onda zatvorite jedno oko i pokusajte da ponovite to)

konji za razliku od prvog dela imaju dve brzine, brzu i brzu, od koje ni jedna nije odgovarajuca kada putujete sa nekim(skoro stalno) pa cete stalno morati da usporavate i ubrzavate

NPC-ovi nisu bas bistri, ali umeju da pucaju duplo brze od vas i kao i stalone i svarceneger imaju beskonacno municije u magacinu(sarzeru, burencetu..) i cesto ce pretrcavati sa jedne na drugu stranu da bi ste ih mogli upucati lakse

pomoc pri nisanjenju vise smeta nego sto pomaze(barem meni) u nekim slucajevima zaista i pomogne tako sto vam ustedi jedan metak

veliki problem prvog dela je bio nedostatak biranja "chapter-a" (sto je u drugom delu sredjeno) pa ste omiljene momente morali da sacuvate ako ste zeleli da probate ponovo bez igranja ispocetka

i moje veliko pitanje: zasto su obrnuli vremenski period kada se price desavaju, posto jos dok se igra drugi deo znate kako ce da se zavrsi, SPOILER ALERT(npr vilijam umire od ray-ovog pistolja, huarez prezivljava, ray postaje svestenik, tomas i melisa bivaju ubijeni, tek kasnije melisin i huarezov sin ubija taticu(huareza) na kraju prvog dela, inace neunistivog huareza koji podseca na lika iz jednog od nastavaka terminatora(terminator od tecnog metala)SPOILER ALERT

inace jos jednom da preporucim svima koji nisu igrali prvi deo da to i urade

@Shone91

Pa ne mogu sve igre biti Stalker :d

Zavrsih je i ja! Sta reci a da vec drugi nisu rekli...Extra napucavanje, solidna prica, super grafika koja nije zahtevna...Bice ovo jedna od 5, naj-boljih igara ove godine!

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    275.6 KB · Pregleda: 108
Uh, kako oni konji povlace, kad se prebaci u galop, ide brze nego u CMR :)
TRenutno je igram, bas mi se svidja, iako sam u poslednje vreme poprilicno izgubio interesovanje za igrama, ova me je bas vezala.

Jel mi moze neko reci koliko ima chaptera, ja se zaukao danas pa stigao do 5 ili 6 ne znam tacno, uglavnom misija posle onog dela kad sam ubio Devlina? Ako sam blizu kraja da znam da oteglim malo:)

Jel mi moze neko reci koliko ima chaptera, ja se zaukao danas pa stigao do 5 ili 6 ne znam tacno, uglavnom misija posle onog dela kad sam ubio Devlina? Ako sam blizu kraja da znam da oteglim malo:)

Ima 15 chaptera ako se nevaram. Prema tome samo...:type: ;)

ajde neka neko napravi neki server pa da se cepamo preko hamacjija i da stavi uputstvo kako da igramo...

Moram i ja da se pridružim pohvalama. Retko koja igra u poslednje vreme uspeva da mi održi pažnju, sve su mi nekako šablonske. Kompletna igra od početka do kraja.
Jedina bitnija zamerka je, kao što su neki od članova već napomenuli, što je ponekad teško uočiti protivnika.

Vrh Dno