Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

ja sam lean uvek efikasno koristio i bez njega mi fps spada u tupavu kategoriju

ili ako ga bf3 nema, onda je to ok, neki standarad jel ?

lean je extra u mnogo situacija, pogotovoako se igra hard core mode

Lean nikada nije ni postojao u BF, a realno nije ni potreban. Posto BF ima velike mape bas i ne bi pomagao protiv tenkova, helihoptera itd... Sa druge strane sto BF3 ima malih shit mapa pa je mozda moglo ovo da prodje ALI setimo se koliko tastera imaju kontroleri na konzolama :p

Cek polako, videces kad lean postane nesto revolucionarno, samo prvo ljudi da zaborave na njega pa da ponovo udje na velika vrata. :D

btw znam i ja da mnogi u cod-u to nisu koristili ali snajperisanje i lmg-ovanje bez njega jednostavno ne ide, lean je keva za to. :)

Pa dobro za snajp u cod-u lean je ekstra...dok u bf-u ni ne treba..dodjes dignes zid u komade i dzabe mu xD

u ro2 lean je nesto sto je neophodno, i naravno doprinosi atmosferi poprilicno....

Pa dobro za snajp u cod-u lean je ekstra...dok u bf-u ni ne treba..dodjes dignes zid u komade i dzabe mu xD

To da, dok sam kompetitivno igrao COD4 (snajper u klanu) lean je obavezan (da bi se sto manje otkrivao).

Za RO2 se slazem :)

Drugari, sta je to lean?
Ceo zivot igram igre i nikad nisam cuo za to?
Molim za prosvetljenje :)

ono izvirivanje, naginjanje levo i desno iza coska, zaklona itd...

ono izvirivanje, naginjanje levo i desno iza coska, zaklona itd...

Auuu sam sam sebe zakopao... :rupa: :lupko:

Zadnju igru koju sam igrao sa "lean"on je Stalker, nije ni cudo sto sam zaborvio na to :D

Hvala na odgovoru.

Kakvo pr..ravanje, dodali gomilu gluposti koje satro menjaju gameplay a na snimku vidis isto norecoil rostiljanje uz ocajni zvuk koji izgleda postaje zastitni znak MW.

da si zapravo odgledao video bi da sto vise koristis oruzje to mu karakteristike bivaju bolje, pa tako se recoil smanjuje, ili se manje trzas kada te neko bogodio

sto se mene tice sve je to njesra i odavno su preterali sa perkovima, dodacima i bonusima koje dobijas sto vise igras... sve se pretvara u grind

otprilike sve ono sto su uradili u BO a licilo je na mw1, izbaceno je...

I pored nepostojećeg trzaja su ubacili mogućnost smanjivanja istog?! Na kraju ce rafal ici u jednu tacku ko onaj početni mitraljez iz QUAKE 3 lol

Al imace opcija da admin npr. na svom serveru otkljuca oruzje sto je po meni dobra ideja, npr. moze odmah da se sve dobije i nema sta da se vremenom otkljucava.

P$ych0 je napisao(la):
I pored nepostojećeg trzaja su ubacili mogućnost smanjivanja istog?! Na kraju ce rafal ici u jednu tacku ko onaj početni mitraljez iz QUAKE 3 lol

Pa i nije bas tako, meci se u q3 lepo raseju na vecim daljinama. :p

Napisao sam vec jednom ali je post obrisan zajedno sa ostalim postovima o kupovini... steam enkripcija, kljucevi, unpacker, release date check... pa ko voli nek skida...

Napisao sam vec jednom ali je post obrisan zajedno sa ostalim postovima o kupovini... steam enkripcija, kljucevi, unpacker, release date check... pa ko voli nek skida...

Sve to bi pirati uspeli da zaobidju, ali je glavna odbrana to sto se na retail dvd-u ne nalazi .EXE fajl...on se skida sa Stima tek kada igra zvanicno izadje.

Tako da, od izlecene verzije nema nista, dok se .exe ne pojavi...

@G!!!

Prazna prica za privlacenje mase koja se lozi na unlock svega i svacega, sledece ce ubaciti onu ovcu sto skakuce ili holy hand grenade iz Wormsa :d

S druge strane dedicated serveri nisu ranked, pa da bi dobijao razne gluposti moras igrati preko skrnavog IWNet-a.

http://www.escapistmagazine.com/new...3-Dedicated-Servers-Leave-Out-the-Leveling-Up

slazem se :|

sa jedne strane mi odgovara malo brzeg rokanja (a u stvari imas i sporijih varijanti, hc, hq ovo ono) ali toliko smaranja sa otklucavanjem i perkovima i svasta nesto sto leti gadja te pa i nuklearka pffff.... bs je malo popravio stvar ali po svemu sudeci ovi idu korak u nazad

dedi serveri i lan, je jedino sto ce pomoci da se mw3 proba (na ovaj ili onaj nacin ;) )

pa ideja da DS admini mogu da otkljucaju ili zakljucaju odredjena oruzija, nadogradnje i sl. je po meni odlicna.

brate minli, to sad zvuci kao feature, a to je moglo u igrama da se radi i pre 10 godina i nezamislivo je da to sada izgleda kao nekakav napredak... zalosno je zapravo

Pa cist marketinski potez i "stekanje" ideja kao sto sam ranije pricao o tome... Prodje vreme da igraci nesto zaborave posto je takticki oduzeto i posle se sve to vrati na velika vrata i reklamira kao napredni feature. Samo cekam da vidim u kojoj igri ce i lean da se vrati po marketinskoj potrebi...

Posle bf3 mp bete i juce predjenog bf3 sp ovo sa trejlera mi izgleda kao ekskurzija sestaka u Trsicu i jurnjava sa pistoljima/puskama ''na plasticne kuglice'' :d :d :d

Stvarno bre, sta je sa napucavanjem? + su nabacili gameplay brzinu quake-a ili UT.

Posle bf3 mp bete i juce predjenog bf3 sp ovo sa trejlera mi izgleda kao ekskurzija sestaka u Trsicu i jurnjava sa pistoljima/puskama ''na plasticne kuglice'' :d :d :d

Stvarno bre, sta je sa napucavanjem? + su nabacili gameplay brzinu quake-a ili UT.
imas neke snimke i na linku sto sam postavio gore. Graficki deluje lepo. Ali gameplay uzas brz ne svidja mi se,ali cekamo jos 5 dana i igramo :-D

Gameplay ce biti vise-manje identican onome iz MW2, tako da ne znam zasto se toliko cudite...

Nazad
Vrh Dno