Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ma ja im ni ovo ne verujem, pukli sa preorderom pa obecavaju stvari koje je igra morala imati u startu, jos to lik zove "really cool".

Zahebo sam se sa MW2, ovo nece proci bez debele forumske potvrde da je multi dobar, a ko sto kazes bice sve isto.

Eh, kada bi prodaja CoDa zavisila od kvaliteta igre..

Bitno je da ubace što više celebrity ličnosti u reklame i eto prodaje.

Samo je problem što ovog puta imaju ozbiljnog takmaca, BF3 je verovatno najhajpovanija igra u poslednjih 5 godina.

map21-400x300.jpg

Slika sve govori,32 igraca,zar to nije malo mnogo za COD,jedino ako su mape skoro pa duplo vece nego u mw2 i black ops..

Verovatno ce biti novih vecih mapa, je nema sanse da igra 32 igraca u onim starim mapama.

Nista se i dalje ne vidi o balansu igre, a predpostavljam da je tako namerno odradjeno... bice ovo nesto sligthly modifikovan mw2. Samo cekam da se pojavi ac130 i zapecati mi pogled na igru. :D

Napucani mw2,mada to se i ocekivalo..

Nista novo, grafika na nivou MW1, malo modifikovana, prica uglavnom repriza po 100-ti put, sa puno rokanja i jake atmosfere.

***, nema vise maste u FPS igrama.

NA 0:55 jedini dobar deo...dobro ga zaustaviše, napravi genocid,ccc.

Quake with real gunz. :)

I multi:

Poslednja izmena:
Sramota, ladno ce da prodaju istu igru, sa malo modifikovanom grafikom, mislim da ce da puknu ovog puta, tacnije voleo bih, cenu ne bih ni da komentarisem preko 10e je sve mnogo

Poslednja izmena:
Šta su oni u stvari promenili? Ubacili par novih mapa i to je to? Ni trunka truda... Pomerili su obaveštenja i poene malo desno - dole. Početak onog drugog snimka lik rafal opalio, puška se kao nešto malo trese a sve ide u jednu tačku. Patetično.

P.S. onaj Operation Kingfish je odličan s obzirom da su ga anonimusi (fanovi) pravili!

Sramota, ladno ce da prodaju istu igru, sa malo modifikovanom grafikom, mislim da ce da puknu ovog puta, tacnije voleo bih, cenu ne bih ni da komentarisem preko 10e je sve mnogo

Pa to rade još od MW1 :)

Iz nekog mog posmatranja - MW prodaje OK prica i par inovacija....A to sto ce da prepakuju igru i da je prodaju - mene ne dotice zato sto necu kupiti original :D

bogami bio sam hardcore fan COD serijala medjutim bas su ga usrali ovaj put....

CoD umire :-devil-::type: ziveo BF 3:D:d

ne umire,uvjek ce biti klinaca koji ce ga kupovati..Naravno ziveo BF3 :)

tek sam juce video da ima preorder za 21e(BF3) i da sam video ranije narucio bih ... jel zna neko gde ima jos za 21e?

Iskreno MW2 je imao dosta dodatnih stvari , jedino vrlo kratak SP ga je pokvario... a MW3 cu isto igrati samo zbog SP-a.
BF3 izgleda mnogo vise primaljivije za multi, MW2 mi je suvise quake-olik a nevolim toliku brzinu kod FPS-a.

Bas me zanima sta ce biti kad se ove male mapice napune maximalno sa igracima i dronovima i kad se takodje vazdusni prostor napuni aero skalamerijama (ako su poludeli pa ubacili da moze vise letelica odjednom :D)?

pa kad nema dobrog kvejka, daj sta das :d

:D

I na kraju ce opet igra biti prodata u nekih 15 i vise miliona primeraka.

Stvarno mi je zao kada vidim da novije igre kao The Witcher 2, Human Revolution, LA Noire ( za konzole ) ne mogu da predju ni cifru ni od 2 miliona.

Ali ne znam sta ljudi vide u ovoj igri? Svake godine je bukvalno isto sr@nje, u ISTOM pakovanju. Ovo se bukvalno nista ne razliku od ostalih delova.

* grafika ista vec skoro ceo serijal
* zvuk isti
* MP bez ikavih inovacija
* SP uvek ispod 4-5 sati, krojen specificno za '' lozane ''

Jedino sto urade je da promenu mape i to je to.

Vidim da sada planiraju da svaki mesec izbacuju i mape po ceni od 15$.

A tek za ovaj Elite, od 50$ godisnje nemam reci? 50$ za sta? Da vidis detaljnije statistiku?

I na kraju ce opet igra biti prodata u nekih 15 i vise miliona primeraka.

Stvarno mi je zao kada vidim da novije igre kao The Witcher 2, Human Revolution, LA Noire ( za konzole ) ne mogu da predju ni cifru ni od 2 miliona.

Ali ne znam sta ljudi vide u ovoj igri? Svake godine je bukvalno isto sr@nje, u ISTOM pakovanju. Ovo se bukvalno nista ne razliku od ostalih delova.

* grafika ista vec skoro ceo serijal
* zvuk isti
* MP bez ikavih inovacija
* SP uvek ispod 4-5 sati, krojen specificno za '' lozane ''

Jedino sto urade je da promenu mape i to je to.

Vidim da sada planiraju da svaki mesec izbacuju i mape po ceni od 15$.

A tek za ovaj Elite, od 50$ godisnje nemam reci? 50$ za sta? Da vidis detaljnije statistiku?

Razmisli koliki procenat ljudi dobro zna Enkgleski jezik, i koliko njih zeli neku pricu i neku ozbiljniju zanimaciju od igrice i imaces odgovor zasto se igra proda u tolikom broju... A i takodje je ljudima potrebna zamena za quake/CS/unreal online pucacine i ovaj COD im to pruza.

Nazad
Vrh Dno