ja sam lean uvek efikasno koristio i bez njega mi fps spada u tupavu kategoriju
ili ako ga bf3 nema, onda je to ok, neki standarad jel ?
lean je extra u mnogo situacija, pogotovoako se igra hard core mode
Pa dobro za snajp u cod-u lean je ekstra...dok u bf-u ni ne treba..dodjes dignes zid u komade i dzabe mu xD
ono izvirivanje, naginjanje levo i desno iza coska, zaklona itd...
P$ych0 je napisao(la):I pored nepostojećeg trzaja su ubacili mogućnost smanjivanja istog?! Na kraju ce rafal ici u jednu tacku ko onaj početni mitraljez iz QUAKE 3 lol
this is full steam retail DVD
Napisao sam vec jednom ali je post obrisan zajedno sa ostalim postovima o kupovini... steam enkripcija, kljucevi, unpacker, release date check... pa ko voli nek skida...
@G!!!
Prazna prica za privlacenje mase koja se lozi na unlock svega i svacega, sledece ce ubaciti onu ovcu sto skakuce ili holy hand grenade iz Wormsa :d
S druge strane dedicated serveri nisu ranked, pa da bi dobijao razne gluposti moras igrati preko skrnavog IWNet-a.
http://www.escapistmagazine.com/new...3-Dedicated-Servers-Leave-Out-the-Leveling-Up
Samo cekam da vidim u kojoj igri ce i lean da se vrati po marketinskoj potrebi...
imas neke snimke i na linku sto sam postavio gore. Graficki deluje lepo. Ali gameplay uzas brz ne svidja mi se,ali cekamo jos 5 dana i igramo :-DPosle bf3 mp bete i juce predjenog bf3 sp ovo sa trejlera mi izgleda kao ekskurzija sestaka u Trsicu i jurnjava sa pistoljima/puskama ''na plasticne kuglice'' :d :d :d
Stvarno bre, sta je sa napucavanjem? + su nabacili gameplay brzinu quake-a ili UT.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari