Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Katastrofa barem kod mene, sa kojim god podesavanjima da igram i posle update-a imam lagove... Imam lupam 80-90 fps i naglo se okrenem itd i padne fps na 30-40 nekad i manje i sve tako.

Au koje djubre od igre (SP).

Tek sada vidim koliko cak i bf3/4 imaju dobru fiziku oruzja, zvuk i uopste endzin (za jednu ultra-komercijalnu igru). ''Pricu'' necu ni da komentarisem, to je odavno uzasno u cod-ovima, dno dna.

Igra izgleda malo bolje od cod 4 i mw2/mw3 a radi 5x losije! Kakav bre next gen, ovo je najveca prevara u istoriji. Sve sam stavio na max i 4xMSAA, mogao sam da igram uz lag ali sam vise stavio da bih uporedio grafiku sa bf4.

Uzas, djubre od grafike kada se pogleda zahtevnost. Osvetljenje kao da je dx9 a i jeste :d Neke teksture kao iz CS 1.6, ovo potpisujem. Oruzje i sve ostalo kao od kartona, zvuk dosta losiji od bf3,4. Destrukcija vise ima u kaunteru :d Skriptovanih ima ali to je standard od pre 100 god.

I sad ovo nebulozno trcanje kroz kartonski hodnik sa kartonskim replikama oruzja sa grafikom iz 2007 zauzima 6,7Gb rama! (sama igra, ugasio sam pretrazivac aimp, skype itd).

Na kraju sam da bih igrao sa 40-90 fps upalio samo fxaa, 1680x1050, poslednja podesavanja za teksture extra/normal/normal, hbao+ i sve ostalo max i moze da se igra ali ima velike padove fps, npr sa 70 na 40 a zumiranjem i na 30. Da ne pominjem da cak i na max. podesavanjima ovaj krs od cod-a izgleda za 3 klase ispoid crysisa iz 2007, far cry 2 a novije da i ne pominjem.

Kad sam vec pomenuo fc2, pored bolje grafike, zvuka, fizike oruzja i mape od preko 50km2 ta igra zauzima samo 3,6Gb, Far Cry 3 ima sve bolje od ghost-a i mapu povrsine 250km2 (valjda), onoliko zivotinja a ''tezak'' je 8 ili 9Gb a ova deponija kartona, price za povracanje 32Gb. Mozda je to zbog psa i fizike golubova od salveta :d

Sto je najgore, vec vidim da ce ova kampanja biti sadrzajnija od bf4 - ko izdrzi da gleda u ruglo od grafike dok je fps 30-100, slusa uzasnu pricu i puca iz olaksane verzije airsoft oruzja. Ali se dosta lakse gine nego u bf4 na najtezem podesavanju. To je bukvalno jedini plus.

Ovo vredi 5$ max i to samo zbog mp (ako neko bas hoce da odrekne nekoliko sati zivota).

Poslednja izmena:
Kakav kraj, vucko je najbolji, stvarno su ga lepo odradili :D

Kakav kraj, vucko je najbolji, stvarno su ga lepo odradili :D

Mene je on najvise i nervirao :D.. Preterali su ga, pas koji svaku rec razume, obara helikoptere pa kao cak i bude ranjen pa ona glupa misija kad ga nosis ranjenog... Limunada zesca od igre. Da ne spominjem da psa ima i u MP :S:

Pas je samo zavrsni ''zacin'' na gomilu fekalija. Bukvalno sam zamrzeo nemacke ovcare posle samo pola sata igranja :d Steta sto ne moze da se ubije pas makar cena bila game over :d

A da ne pricam sto ubrzava kao polo wrc, sto kolje kao predator, kamuflira se kao kameleon a pametan je kao isidora bjelica.

Najbolji deo tek sledi kad obrisem ovu deponiju od igre, eto 60Gb slobodnih za flac kolekcije :smoke:

Poslednja izmena:
Pas je samo zavrsni ''zacin'' na gomilu fekalija. Bukvalno sam zamrzeo nemacke ovcare posle samo pola sata igranja :d Steta sto ne moze da se ubije pas makar cena bila game over :d

A da ne pricam sto ubrzava kao polo wrc, sto kolje kao predator, kamuflira se kao kameleon a pametan je kao isidora bjelica.

Najbolji deo tek sledi kad obrisem ovu deponiju od igre, eto 60Gb slobodnih za flac kolekcije :smoke:

kakve metafore :D

Steta sto ne moze da se ubije pas makar cena bila game over ^^^ lol, za ovo se ide u zatvor u pravim drzava, sreca tvoja pa je serbian forum :D

Tokom cele igre sam najvise zeleo da odvratni pas bude roknut :-devil-:

Katastrofa barem kod mene, sa kojim god podesavanjima da igram i posle update-a imam lagove... Imam lupam 80-90 fps i naglo se okrenem itd i padne fps na 30-40 nekad i manje i sve tako.

Upalis igru, dok si jos u meniju, minimizuj je i postavi joj task priority na NORMAL, tako sam ja resio te padove FPS-a, sada 60 zakucano :D

Ako je ova igra toliko losa i ako je ovde svi pro gamer-i pljuju, zasto je onda IGN ocenio boljom ocenom od Battlefield 4,da li to oni nemaju pojma ili...

Samo meni zabada ATI grafika u igri ? Sada sam u dzungli i na svakih nekoliko minuta se zamrzne, i moram da ugasim igru, izbaci da je pukao driver. Do sada nisam imao problema u drugim igrama, mada i ne igram nesto puno. Stavio sam i poslednje drivere isto. Neki predlog, da li da probam skroz da pobrisem ove sa cleanerom, pa opet instaliram ili ... grafika nije oc, cpu jeste, ali do sada nikakav problem nisam imao.

Ako je ova igra toliko losa i ako je ovde svi pro gamer-i pljuju, zasto je onda IGN ocenio boljom ocenom od Battlefield 4,da li to oni nemaju pojma ili...
Na trenutak pomislih da si ozbiljan :D nice one :D

Samo meni zabada ATI grafika u igri ? Sada sam u dzungli i na svakih nekoliko minuta se zamrzne, i moram da ugasim igru, izbaci da je pukao driver. Do sada nisam imao problema u drugim igrama, mada i ne igram nesto puno. Stavio sam i poslednje drivere isto. Neki predlog, da li da probam skroz da pobrisem ove sa cleanerom, pa opet instaliram ili ... grafika nije oc, cpu jeste, ali do sada nikakav problem nisam imao.

Nisi jedini, i meni zabada, pucaju teksture, pojavljuju se ponekad i artefakti itd. Do sad sve moguce igrice radile ok a ovde zabada ubilo se. I da moguce da je do drajvera, ja betu snimio jer sam kontao da ce pomoci ali jok, moracu da vratim stari, msm da sa njim nije toliko zezalo ali jesta lagovalo kao besno. I pokusaj sa updateom mozda ti pomogne nesto.

Poslednja izmena:
Jel ti stvarno mislis da on to misli?:d

Nisi jedini, i meni zabada, pucaju teksture, pojavljuju se ponekad i artefakti itd. Do sad sve moguce igrice radile ok a ovde zabada ubilo se. I da moguce da je do drajvera, ja betu snimio jer sam kontao da ce pomoci ali jok, moracu da vratim stari, msm da sa njim nije toliko zezalo ali jesta lagovalo kao besno. I pokusaj sa updateom mozda ti pomogne nesto.
Obrisao sam drajvere, ocistio, opet instalirao, ali isto. Na pocetku, prvi nivoi su ok radili, ali kako sam malo odmakao puca na svakih 50metara. Kao i ti instalirao sam u poslednje vreme barem 50 igara, sve radile, nisam ih vremenski dugo igrao ali nijedna nije pukla za to vreme.

Zavrsio igru, kada sam prebacio teksture na normal nijednom vise nije pukao. Na high i extra puca igra, mada sam prve nivoe presao bez problema na high, kartica je 6870.

Koliko sati treba da se predje igrica?

Ja sam je igrao 3-4 dana po 3-4 sata... nekih 12h na hardened nivou tezine ali ovo nije merodavno jer sam dosta vrenema izgubio na podesavanju igre i trazenju adekvatnog ramfix-a sa kojima rade texture na high/extra...

igra ima 18 misija po 20-30 minuta prosek zavisno od stila igre eto to je merodavnije... misije nisu duge, neke su bas kratke...

Sve u svemu igra NIJE LOSA, nije ni GOTY al pak nije ni POS (Piece Of Shit).

mozda sam igrao 6-7 sati ali na normal nivou, (default), prelako je na normal, bolje onda neki tezi. Sta znam, nisam nista ni ocekivao, klasika, malo pucanja, koje cesto prekine neka nova misija. Bilo bi lepse da su napucavanja duza, odnosno da ima vise misija gde se napucavas dosta duze nego sto su napravili. Vise je akcenat na okolini, pa se radnja cas smesta pod vodu, cas u svemir i bestezinsko stanje, gde skoro i da nema nekog napucavanja.

Hmmm pa to za mene je bas kratko :( ja sam kontao da ce mozda trajati nekih 12 sati minimum, ali ovo 6-7 sati to je bas malo :S.
Nista sacekacu pa kad bude na popustu uzecu, ne daje mi se 60 eura za 6-7 gameplaya.

^ahh, nisam bas tacno merio, mozda ima i 10sati, ali da vredi 60 eura, nikako.

gde vi nadjoste 10 sati :D
Misija najduza traje 20 min ja mislim, najkraca ipod 10 cak, tako da prosek da kazem da bude 15 i ispadne nesto manje od 5 sati.... 5 sati u vrh glave na normal, 6 ako si bas operisan za fps :D

Prica i politicka satira (USA vs EU) ko vidi cini igru jedinstvenom bar za sada, problemi sa AMD drajverima kao i uvek.
Za svaku verziju 5000,6000,7000 treba svako da resi kako zna i ume, da ne pominjem 7790 koju posedujem ali sam se zezao iresio problem jos sa BF4.
I prica i tecnost igre daleko bolje od BF4, BF4 lepsa i do sada nevidjena grafika i taselacija.
BF 4 losa prica i stalno vracanje na brifing koji jako zamara i trosi vreme i zivce.
Obe igre lose optimizovane za PC (samo preradjevine konzolnih verzija zbog toga i ne rade u samoj igri ni MSI-afterburnerOSD ni EVGA precison)
Sve u svemu moj glas za COD **** (BF4***)

Poslednja izmena:
Vrh Dno