Kakav kraj, vucko je najbolji, stvarno su ga lepo odradili![]()
Pas je samo zavrsni ''zacin'' na gomilu fekalija. Bukvalno sam zamrzeo nemacke ovcare posle samo pola sata igranja :d Steta sto ne moze da se ubije pas makar cena bila game over :d
A da ne pricam sto ubrzava kao polo wrc, sto kolje kao predator, kamuflira se kao kameleon a pametan je kao isidora bjelica.
Najbolji deo tek sledi kad obrisem ovu deponiju od igre, eto 60Gb slobodnih za flac kolekcije :smoke:
Katastrofa barem kod mene, sa kojim god podesavanjima da igram i posle update-a imam lagove... Imam lupam 80-90 fps i naglo se okrenem itd i padne fps na 30-40 nekad i manje i sve tako.
Ako je ova igra toliko losa i ako je ovde svi pro gamer-i pljuju, zasto je onda IGN ocenio boljom ocenom od Battlefield 4,da li to oni nemaju pojma ili...
Na trenutak pomislih da si ozbiljanAko je ova igra toliko losa i ako je ovde svi pro gamer-i pljuju, zasto je onda IGN ocenio boljom ocenom od Battlefield 4,da li to oni nemaju pojma ili...
Samo meni zabada ATI grafika u igri ? Sada sam u dzungli i na svakih nekoliko minuta se zamrzne, i moram da ugasim igru, izbaci da je pukao driver. Do sada nisam imao problema u drugim igrama, mada i ne igram nesto puno. Stavio sam i poslednje drivere isto. Neki predlog, da li da probam skroz da pobrisem ove sa cleanerom, pa opet instaliram ili ... grafika nije oc, cpu jeste, ali do sada nikakav problem nisam imao.
Ako je ova igra toliko losa i ako je ovde svi pro gamer-i pljuju, zasto je onda IGN ocenio boljom ocenom od Battlefield 4,da li to oni nemaju pojma ili...
Obrisao sam drajvere, ocistio, opet instalirao, ali isto. Na pocetku, prvi nivoi su ok radili, ali kako sam malo odmakao puca na svakih 50metara. Kao i ti instalirao sam u poslednje vreme barem 50 igara, sve radile, nisam ih vremenski dugo igrao ali nijedna nije pukla za to vreme.Nisi jedini, i meni zabada, pucaju teksture, pojavljuju se ponekad i artefakti itd. Do sad sve moguce igrice radile ok a ovde zabada ubilo se. I da moguce da je do drajvera, ja betu snimio jer sam kontao da ce pomoci ali jok, moracu da vratim stari, msm da sa njim nije toliko zezalo ali jesta lagovalo kao besno. I pokusaj sa updateom mozda ti pomogne nesto.
Koliko sati treba da se predje igrica?
meni 54 sata![]()
Koliko sati treba da se predje igrica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari