Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Na optimalnim podešavanjima igra je njesra.
Posle updata 3 imam belo zelene kocke i igra zapucava.
Sve klizi i od jednom se zamrzne, čak i na manjim detaljima, žešći smor, a imam i5 i 8 Gb ram ddr3 i gpu 6850.

Meni je sa updateom 2, na 6870 pucala igra na high i optimal podesacanjim. Pa sam spustio skoro sve i tek je onda proradila. Kako i tad fps ide od 30 do 200+ u sekundi nisam se ni trudio da provalim do cega je tacno. Ako ti se bas igra poigraj se sa podesavanjima pa ces verovatno naci sta pravi problem.

Goja glupost.
Tnx, probaću da je stavim na manju rez pa se javim.

Posle update 3 sam obrisao igru, neigrivo. Po meni je igra najbolje radela sa Update 2

Ma da, džaba, neigrivo, u toku je deinstalacija!

Ja sam kao pravdao igru, pa dobro nemam 8Gb rama pa zato tako radi. Al ovo je stvarno bezobrazluk kad vidim kako radi i nekim ljudima koji ispunjavaju system req.

Kome igra zapucava a ima AMD karticu neka udje u catalyst pa u gaming settings i nek namesti tessellation override aplication settings 4X i ogra ce provereno raditi... Tako mora sa svim piratima ***, ja imam orginal i to mi se ne desava.

Aj dobro
Meni je teslacija bila na app settings.

Kome igra zapucava a ima AMD karticu neka udje u catalyst pa u gaming settings i nek namesti tessellation override aplication settings 4X i ogra ce provereno raditi..
Ovo je tačno.
Teslaciju sam stavio na 2x i igra je proradila.
Sad mogu podešavanja da gurnem na HI.
Za sad sve radi, tnx Igore. :)

COD kampanju sam presao na Hardened (ima tezi, Veteran) a BF4 na Hard, i BF4 mi je bio laksi :D Obe kampanje su kratke (BF4 kraci) a sto se zanimljivosti tice, svaka me privukla na neki nacin.

Najavljivali su kao igru next gen ja apsolutno ništa posebno i specijalno nisam video.
Na par momenata mi je ličio na Crysis, Vegas R6 i The Spec ops the line.
U suštini još jedan fast food iz CoD serijala.

Za BF serijal kampanja nikada nije bila bitna, pa se ni ne štrecam ako kampanja u BF serijalu ispadne generička i isprazna, ali sa druge strane što se tiče CoD serijala, tu je kampanja oduvek zauzimala bitno mesto, tako da je najblaže rečeno sramota na čega liči u poslednjih par iteracija.

Na konfiguraciji iz potpisa sam ubacio RAM i DX10 fix i one uvodne animacije idu po 1 frejm u 3 sekunde, da li je do podesavanja nesto ili je konfa slaba za igricu? Video podesavanja su na 1366x768, vecinom je sve na low tako.

Na konfiguraciji iz potpisa sam ubacio RAM i DX10 fix i one uvodne animacije idu po 1 frejm u 3 sekunde, da li je do podesavanja nesto ili je konfa slaba za igricu? Video podesavanja su na 1366x768, vecinom je sve na low tako.

iskreno da ti kazem, ova igra je skroz cudna i low kompletna, tako da ne znam jel do tvog kompa ili do nje :D

Call of Duty: Ghosts - predjoh na hardened, nije bilo nesto bas puno izazova, mislim da mi je ovo bio najlaksi cod do sad... ili to il mi se skill digo :D

e sad da ga poredim sa bf4... ima sveukupno kvalitetniju sp kampanju, iako ni ona u bf4 nije losa...
sto se tice grafike i zvuka, tu bf4 osetno prednjaci, pogotovo kod zvuka, koji je savrsen, dok je meni ovde cod bio nekako suvise tih i nebalansiran...tek sto minigun ocajno zvuci u odnosu na bf4...

engine cod-a jeste novi, bez sumnje se vidi napredak u odnosu na stari... ali nekako, nije mi lego...
ima masu detalja i gladak je, daje visok fps, jer su zeleli da bude oko 60, ali... nekako, nije mi impresivan, kao sto je bf4, nekako, ko da je razblazen, nema taj kvalitet textura...
ima dva bas lepa nivoa, jedan sa ronjenjem, i dva u svemiru... to je bilo nesto drugacije i zanimljivo, ali opet, nista preterano posebno...
prica je kao i uvek ******, ali sad su napravili zaokret... vise nije toliki akcenat na puki rat, vec su uradili par likova, cale i dva brata, posvetili dosta paznje njima i njihovoj prici, kao i igru zavrsili tako, da se moze ocekivati nastavak, i upravo te price, koja se malo distancira od pukog rata, a vise na te konkretne likove...
to su uradili, jer pretpostavljam da nemaju ideje sta vise da arce od ratnih prica, a i zeleli su sad da ubace neki cliffhanger, da bi mi tu sad kao nesto zeljno ocekivali novi deo, ali meni je sve to jako boring crap... cak sta vise, vise sam voleo ranije delove, kad se i nije previse paznje obracalo na neku pricu i dijaloge... to ne zelim da vidim u ovakvim igrama, jer ne znaju to da odrade... a i igru i samu pricu su maximalno podetinjili, tako da ce biti zanimljiva samo deci...
nemam sta vise da kazem, svi ostali elementi su standarni za ovaj serijal, mogu samo da ocenim igru sa 7/10

btw i ja sam imao tih problema kod sinematika, msm da je to do igre...

da, samo jos da dodam da mi se ne svidja sto je sve tako ostro i agresivno za oci, ne prija mi vizualitet igre...

Da ne otvaram novu temu, pitanje postavljam ovde. Nakon instalacije CoD Ghosts, igra nece da se pokrene. Izbacuje da je HDD pun, ali kao sto se na SS vidi to nije slucaj. Instalacija je uradjena i krekovana prema uputstvu. Racunar je dovoljno jak da bi se pokrenula: 8gb ram, 2,4 GHz i 9800 GT graficka.

Zna li neko u cemu je problem?

Prilozi

• CoD Ghost.jpg
    CoD Ghost.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 72
Graficka je Dx10, a CoD trazi Dx11 graficku koliko se secam. P.s. Pripazi malo sta pises, pominjanje piratizovanja igara nije dozvoljeno na forumu. Ako je neophodno to da napises, uradi to indirektnije.

Znam da je zabranjena piraterija, izvinjavam se, ali nije pitanje za mene i moj komp jer igrice ne igram odavno...da, u pravu si sto se tice 9800 GT, to je DX10 kartica.

Vrh Dno