Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Juce sam probao kod druga ovu igru posto usled nedostatka vremena nisam nikako bio kuci za kompom, pa nisam probao na mom racunaru.
Nije mi bilo jasno sta @HSV-u znaci zidovi od kartona, ali nakon sto sam video u MP-u, jedino po cemu mi je ostala zapamcena je zidovi od kartona :d i jos na to sve povremeni sitni i po koji duzi bag od po par sekundi.
Sada cu da probam kod mene SP kako radi. Inace mozda jedna od omiljenijih igara mi je COD, svaki sam presao po vise puta, svaki sam igrao u mp, ali ovo je stvarno propast prvo citajuci vase komentare ovde, a onda i kada sam probao.
Instaliram je cisto da vidim kako ce kod mene da radi, to me najvise interesuje, drugo nista :D

Poslednja izmena:
Pitanje za ram fix. Imam samo 2gb rama, ostatak konfe zadovoljava i vise nego sto je potrebno, da li cu moci sa tim fixom da pokrenem igru ili ne?

Moci ces da pokrenes, a kako ce ti raditi to je pitanje... :)

Presao sam igru, igrajuci juce neka 2 sata i danas isto tako 2, 2ipo. Nije bilo nikakvih vecih problema, nije mi zamrzavala slika sem sto je bilo ponekog sitnog pada fpsa na nekih 20ak.
Ok je igra, nista posebno sto je vredno pomena. Presao sam je cisto da bi ispostovao serijal, jer mi je jedna od omiljenijih igara bila dok su bili pravi nastavci. :D

Pametni su ti ljudi!Na ovaj nacin su povecali prodaju ram memorije,izbacili patch i sav gnev igraca ce splasnuti za tri dana!Bice kao da se nista nije dogodilo!Kakvo navlacenje!:p

Nije mi bilo jasno sta @HSV-u znaci zidovi od kartona, ali nakon sto sam video u MP-u, jedino po cemu mi je ostala zapamcena je zidovi od kartona :d i jos na to sve povremeni sitni i po koji duzi bag od po par sekundi.
.
Imam 30h MPa i nisam primetio da su zidovi od kartona. Stavise primetio sam da nisu od kartona osim kad se stavi kao attachment armor piercing i eventualno muzzle break.
sve u svemu meni ovaj CoD odgovara najvise jos od MW1. Svaki sam igrao u MPu gomilu vremena, MW2 me je najvise drzao - po celi dan tamo u novembru i decembru 2009e, ali su se oko nove godine
pojavili masovni chiteri i tu igru upropastili...

Ne znam kakva je grafika u mp kada se sve stavi na max. Prvo sam dosao kod druga i usao u mp (sp nisam ni probao) i on ne moze da je igra da je sve na max. Zato stavi nesto na max a nesto smanji. Cini mi se da je sve na max do textura, texture su na high a ne na extra. I kada sam video grafiku odma mi se nije svidela.
Onda sam kod mene instalirao sp (mp nisam kod mene igrao) i stavio sve na max i grafika je dosta drugacija u odnosu na vidjeno kod njega, na bolje naravno. Sasvim je prihvatljiva.
Ali ono sto sam video u mp je karton, karton. Kao da je sve od papira napravljeno :D Mozda da je sve na max u multiju bilo bi bolje, kao u sp kod mene.

Meni ovo skroz dobro ( SP ) ! Na pocetku sam bio razocaran u grafiku , kako misije odmicu grafika je sve bolja i bolja, cak mogu reci strava. Na 12 misiji sam trenutno , pod morem... Akcija takodje nije losa, sve u svemu meni je ovo super , poceo sam nedavno igrati sa onim FOV changerom na 85 i izgleda sve fenomenalno. Radi mi super sve u full-u na 1080p sem 3 predzadnje stavke sam stavio na normal. Od 35 do 90 fps, prosek 45 veoma igrivih i glatkih.

Poslednja izmena:
Da, grafika stvarno ima svojih momenata i igra neki put bas deluje sjajno vizuelno. Sto se tice SP igre, standardno moderno COD rostiljanje i sveukupno necu da kazem da je bilo krs, jer je imalo momenata kada mi je bila interesantna, sveukupno bolje da kazem OK.

Dopada mi se sto po prvi put definitivno ima uticaja koji sight se kaci na oruzije, nema vise USP snajpovanja kao nekad na fenomenalnoj Faveli.
Whiteout, Stormfront, Overlord i Stoneheaven definitivno zahtevaju optiku tipa VMR ili Thermal Hybrid itd.

Neverica :trust:
Definitivno rekord za CoD serijal ~ 10 dana i vec ima cheatera uveliko.
PRvo je lik kroz zidove zamka i kuca pogadjao bez promasaja >>>
photo_5.jpg

onda odem na YT i vec vidim gameplay cheatera... 10 dana.apsolutni rekord.

Ahahaha, ova animacija trcanja iz prvog lica, kidam se od smeha :D

Ubacen novi mod u MP - HC domination. I bilo je vreme :D

Cekao sam ovu igricu dugoooo. Onda docekao i skidao 2 dana :D instalirao 2 sata.. Zavrsio sve i krenuo da pustim kad mi izbaci da nemam dovoljno ram memorije :S: Smorio sam se,bar da je usao u igricu pa da secka ili sta vec kad ono nece ni da udje ***... Ubistvo :mad: izgoreo sam

Imas RAM FIX, koji resava taj problem, a i izasao je zvanicni update koji smanjuje taj ram limit na 4GB.

I da si je pokrenuo razocarao bi se. Odigrao sam par misija. Igra na medium podesavanjima nema nista bolje texture od cs 1.6 i tako neradi bas najsrecnije. Stuca i zapinje s vremena na vreme. U sp-u nista spektakularno, dosta vec vidjenih stvari i scena. Upravljanje vucjakom barem mene smara. Pucanje bez iole recoila, ceo sarzer mozes da saspes u jednu tacku bez problema. Ubiju me samo ako je igra predvidela da mora da se koristi neka daljinska kontrola puske, kuceta i sl. a ja hocu da budem i dalje rambo. Prica nista posebno.
Ja sam donekle i hejter u zadnje vreme serijala, al kad sam doziveo da ortak koji obozava sve dosadasnje delove baci isti hejt kao i ja, kontam da je igra definitivno zestoko omanula ovaj put.

Skini update 2 da bi resio problem sa ramom.

CoD se kupuje zbog multiplejera. Meni je MP dobar. Odlican stavise. Dosta zanimljiviji od prethodna 3 naslova, negde u rangu MW2.
zamenio sam karticu novom - R9 270x i sve radi savrseno 1920x1080, max, 60fps 99% vremena.

Izaso update 3, posle njega nema vise bagova sa zvukom jedino sto ne radi sad ni fraps, pa ne mogu da vidim fps ali mi se cini da su ispeglali igru :D

druga misija ne moze da se igra, neke kockice po ekranu zelene boje i ne radi mi fraps posle update 3, mozda je do beta drajvera jer je pre sve bilo super.

Na optimalnim podešavanjima igra je njesra.
Posle updata 3 imam belo zelene kocke i igra zapucava.
Sve klizi i od jednom se zamrzne, čak i na manjim detaljima, žešći smor, a imam i5 i 8 Gb ram ddr3 i gpu 6850.

Nazad
Vrh Dno