Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Ja sam ga razumeo graficki najbolji COD. Pustite ljude ako vole.. I meni je bio zanimljiv MW2 mp nekih 20, 30h ali onda se BC2 pojavio i to je to bilo, ipak smara kad je samo pesadija u online mp-u, drugo je LAN i igraonica..

ja sam rekao da je to najbolji COD do sada, nisam poredio ni sam jednim naslovom mimo fransize. Ako hocete poredjenje uzmite BF4 na ultra detaljima i izmjerite temperaturu svoje 600e graficke karte... nije ni to optimizovano kao sto se cini. Ne bih poredio COD mimo prethodnih COD naslova jer je to stvarno rasprava za poseban thread. Da veliki sam fan MW fransize.

Jesam li ja jedini koji nema omiljene igre i koji ako mu se ne svidja igra, jednostavno nece da je igra. Mislim, volim ja CoD i dovoljno je stvar tipa kao padanje fps-a da me udalji od igre da joj vise ne pridjem, tako i kod ostalih..

Nisi jedini, to dolazi sa godinama, opada tolerancija na sr*nja.

Sa ovom budalaštinom oko memorije samo se potvrdilo da se ovaj serijal pretvorio u potpunu budalaštinu!

Zasto? Zato sto 8GB memorije kosta 57EUR pa se "nema para"? Mozda je bolje da su ostavili da radi sa 4GB, a onda da "krlja" HDD samo tako, pa bi sam zakljucio da nece sa 4GB i da treba da dokupis za 28EUR jos 4 GB? Problem ove igre nije zahtevnost u pogledu memorije ili grafike, problem je u ocajnom SADRZAJU i totalnom odsustvu bilo kakvog kriterijuma kvaliteta/gameplaya.

Ultra linearna kampanja i MP mape velicine ko u CS-u, traze vise od 4gb?

Apsolutno nebitna cinjenica sa ovim cenama memorije. Niko se ne bi bunio da trazi 8GB ali da ima sta da pruzi. Kupili bi mnogi i 16GB samo da ima sta da pruzi, ali igra je tuga i ocaj.

Zasto? Zato sto 8GB memorije kosta 57EUR pa se "nema para"? Mozda je bolje da su ostavili da radi sa 4GB, a onda da "krlja" HDD samo tako, pa bi sam zakljucio da nece sa 4GB i da treba da dokupis za 28EUR jos 4 GB? Problem ove igre nije zahtevnost u pogledu memorije ili grafike, problem je u ocajnom SADRZAJU i totalnom odsustvu bilo kakvog kriterijuma kvaliteta/gameplaya.

Ima smisla to što kažeš, da postoji razlog kupila bi se ta memorija.

Kad pogledam COD:MW2 i ovo dodje mi da zaplacem.

COD MW2 sa kojim drugim god dijelom uporedis doci ce ti da zaplaces. To jednostavno neponovljiva stvar, bar meni. Ocigledno je da su promasili raskrsnicu nakon toga, pa im sve krenulo u pogresnom smjeru.

COD MW2 sa kojim drugim god dijelom uporedis doci ce ti da zaplaces. To jednostavno neponovljiva stvar, bar meni. Ocigledno je da su promasili raskrsnicu nakon toga, pa im sve krenulo u pogresnom smjeru.

Pa nakon toga se raspao IW. A Treyarch je rastao i sada je 3ARC>IW ,)

Ne znam bas, MW2 je bio poprilican fail sto se tice PC verzije. Igra kao igra nije bila losa ali nije mogla ni da pridje kecu. Previse je noob friendly, SPAS12 koji sa silencerom daje nevidjenu precisnost a jos i brzo puca, akimbo gluposti, deathstreakovi(WTF?!) i slicno. MW se i dalje vrlo aktivno igra jer ima pregrst modova i ima neku draz, dok za MW2 bas i ne mogu da kazem.

Pa za nas povremene igrace to je najbolja moguca igra, ne moras biti totalni zaludjenik da bi mogao da ubijes nekoga. Bar ja tako mislim :D

Pa za nas povremene igrace to je najbolja moguca igra, ne moras biti totalni zaludjenik da bi mogao da ubijes nekoga. Bar ja tako mislim :D
Bas zato sto si povremeni igrac kod tebe ova "igra" moze da pije vodu :)

LoL

Imate pro timove, sponzore... neam pojma pa pitam.

Cek, ovdje ima pro COD igraca!?
Nisam na to aludirao, ne znam da li i koliko ima pro igraca, komentar se odnosio na to da, da si stalan igrac ova igra ti nikako ne bi bila "najbolja moguca igra", jer bi do sada odigrao gomile igara koje su neuporedivo bolje od ove sramote.

Pa reci da je ovo najbolja igra bi bila cista ludost...

Izasao je 1 update 130 MB ... "Activison decided not to release any patchnotes for their updates."

Odigrao juce jednu partiju Ghosta na gejming festivalu (inace jel dolazi neko od vas sutra, ja danas nisam mogao zbog treninga :p) I iskreno igra me je debelo razocarala, I po grafici I po gameplay-u. Niceg novog "revolucionarnog" nema, osim po kojeg oruzja. Juce sam prvi put u zivotu odigrao MP bilo koje CoD igre I iskreno BF3 je svetlosnu godinu ispred u svakom pogledu, najveci minus ide na broj igraca na serveru, max je 12 sto je malo iskren da budem I nije toliko zanimljivo kao u BF gde je max 64 igraca (mada 32 je najoptimalnije), sto je meni mnogo zanimljivije, ali ima sigurno to svoje prednosti, verovatno naucis bolje da igras u situacijama 1na1. Ovo je neko moje misljenje, I mislim da sam vecim delom u pravu, ako negde nisam ispravite me :)

Izasao je 1 update 130 MB ... "Activison decided not to release any patchnotes for their updates."

kazu da je PC verzija updatea 200MB, sinoc izasao. Da nije josh jedan od 130 ili je to to? Koja ti verzija igre pise kad je upalis (desni donji ugao)

Ipak su kritike po pitanju igrivosti,grafike,zahtevnosti nekako "neosnovano" prevelike!Klasican COD...Nista toooliko lose...Cak i na mojoj,vise godina staroj konfiguraciji,radi iznad svih ocekivanja...

Citirao sam tvoj post i greskom sam se licno tebi obrtatio, previdevsi da to nije bila tvoja izjava vec usera "mrtavker".

Pa nisam ja spomenuo "ovdje ima pro igraca"? Usput, bas me interesuje kako bi ti poredao top tri mjesta od svih serijala koji su izasli.

Eto ja cu prvi biti pa cu ih poredati ovako: MW1, MW2 i Call of Duty 2 vjerovatno na trecem, dobro je plasiran i BO2 po meni. Ghost je oko 6. mjesta.

kazu da je PC verzija updatea 200MB, sinoc izasao. Da nije josh jedan od 130 ili je to to? Koja ti verzija igre pise kad je upalis (desni donji ugao)

Nemam u donjem desnom delu nista, RLD update 1 izasao je pre nekih ~8h, ne znam kad je zvanicno izasao

@ Marko96

U pravu si ako sad posmatras COD... ali taj isti COD je igra od pre 10 godina koja mehanikom nema veze sa sadasnjom igrom. Kad se samo setim puskaranja po Carentanu, Matmati, El Alameinu, mehanike igre i broja igraca na serveru (64p serveri su jos bili od COD1) i samo pogledam ovaj novi drop pack 6vs6 uzas, jasno je da IW treba najgore osuditi sta prodaje i kompletno rasturiti taj raspali devteam... jos ona next gen prevara u Aprilu gde su samo ponizili Spanca i njegov rad i nas koji smo se kao nesto ponadali, uh, nemam reci. Poslednji COD sa "inovacijama" je COD4 i mozda COD WaW, sve posle toga je totalni fijasko i neki Treyarchov pokusaj da ispravi IW gluposti.

IW COD (pre svega MW) je odavno izumro i ocigledno poceo ponovo da zivi u obliku Titanfall-a, a Activision je realno ubedljivo najgori izdavac koji postoji, ne postoji kategorija u kojoj ne dominiraju, od nepostojecih popusta do apsolutno minimanog ulaganja u R&D, ruiniranja fransiza i izvlacenja ultimativnog profita uz to. Treba biti kompletan NOOB za gejming industriju i reci da je neko drugi (EA) najgori izdavac. Ovi su to doveli do savrsenstva jer im i dalje besprekorno funkcionise i marketinski ne postoji generalni "los glas" za Activision kao sto se drugi muce sa tim, jednom recju pravo gigantsko-korporativno Zlo.

@ Marko96

U pravu si ako sad posmatras COD... ali taj isti COD je igra od pre 10 godina koja mehanikom nema veze sa sadasnjom igrom. Kad se samo setim puskaranja po Carentanu, Matmati, El Alameinu, mehanike igre i broja igraca na serveru (64p serveri su jos bili od COD1) i samo pogledam ovaj novi drop pack 6vs6 uzas, jasno je da IW treba najgore osuditi sta prodaje i kompletno rasturiti taj raspali devteam... jos ona next gen prevara u Aprilu gde su samo ponizili Spanca i njegov rad i nas koji smo se kao nesto ponadali, uh, nemam reci. Poslednji COD sa "inovacijama" je COD4 i mozda COD WaW, sve posle toga je totalni fijasko i neki Treyarchov pokusaj da ispravi IW gluposti.

IW COD (pre svega MW) je odavno izumro i ocigledno poceo ponovo da zivi u obliku Titanfall-a, a Activision je realno ubedljivo najgori izdavac koji postoji, ne postoji kategorija u kojoj ne dominiraju, od nepostojecih popusta do apsolutno minimanog ulaganja u R&D, ruiniranja fransiza i izvlacenja ultimativnog profita uz to. Treba biti kompletan NOOB za gejming industriju i reci da je neko drugi (EA) najgori izdavac. Ovi su to doveli do savrsenstva jer im i dalje besprekorno funkcionise i marketinski ne postoji generalni "los glas" za Activision kao sto se drugi muce sa tim, jednom recju pravo gigantsko-korporativno Zlo.

+1

Ja bih uvrstio EA kao najgoreg izdavaca samo zato sto pokusavaju slicno poslovanje kao i Activision sa mozda cak i vise naslova, ali im neide za rukom pa po nekad moraju zaista nesto i da urade. :D

Poslednja izmena:
Meni je samo zao sto su na ovom delu zaradili gomilu para...
1451533_10152003980592489_409449772_n.jpg
dabogda im preselo

Ljudi,pa ovo i nije tako lose :p

Jes, ne drzi kao Toujane pre X godina u CoD2, ili Crossfire u MW1 ali mi se svakako vise dopada od Black Ops serijala i MW3.
Najveci napredak mi je u MP mapama, u BO2 sam preskakao skoro pola mapa sa gadjenjem ~ Plaza, Meltdown, Aftermath.. jeza.
Za sada mi se skoro sve svidjaju, iako ih je pola preveliko za 6-6. Octane, Prison Break, Stonehaven, Stormfront, Strikezone, Warhawk i Whiteout su odlicne, ne secam se da mi se ovoliko mapa svidjalo u bilo kom CoD izdanju.
Dobra mi je i nova 'marksman' klasa oruzja kao i zvukovi u igru.
Mana je predugo ucitavanje mapa i to sto jos od MW1 fali 16-16 napucavanje.

Edit: Jel neko igrao Free Fall mapu? za 13h MPa jos je nisam video u HC modu :/ a imam digital pre-order. ne kontam :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno