Jesam li ja jedini koji nema omiljene igre i koji ako mu se ne svidja igra, jednostavno nece da je igra. Mislim, volim ja CoD i dovoljno je stvar tipa kao padanje fps-a da me udalji od igre da joj vise ne pridjem, tako i kod ostalih..
Ne da mi da promenim texture sa normal na high, jel ima neko taj trip
Instalirao da probam, ma idi begaj, grafika uzas ali stvarnoNe da mi da promenim texture sa normal na high, jel ima neko taj trip, ako uopste neko igra ovo?
Imam... Mozda trazi 4 giga vram-aDa li imas graficku sa 1GB video rama ?
Zanimljiv podatak oko prodaje CoD, posto sam naleteo na par naslova da je igra za 24h premasila 1 bilion dolara zarade i nisam mogao da verujem, al mi je ovo malo razjasnilo na osnovu cega je Activision objavio takvu vest. http://www.forbes.com/sites/daniel...-1-billion-call-of-duty-ghosts-day-one-sales/
Preskocio sam zadnja 4 (?) CODa, MW1,2 i Blackops 1,2 zbog zamora stalnim izbacivanjem novih istih naslova. Ovo sam skinuo zbog cele te fame oko next gen.
Meni izgleda odlicno, za konzolase je svakako next gen ali pc igraci su navikli na ovakvu grafiku. Gameplay mi je odlican, pogotovo napucavanja (tih 20ak minuta koliko sam igrao) i nisam primetio nikakva usporavanja. Phenom 965, 4gb, 7770 u 1920x1080, medium image quality, bez aa i blura. Klizi.
Eto prvi COD koji cu nakon toliko godina odigrati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari