Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

wXy.jpg

[YOUTUBE]5E82ZkHTiVU[/YOUTUBE]

Koliko je gaming uopste postao ocajan, bf4, cod, as, fifa sve je tako kopija kopije itd...ali to je sasvim normalno dostignut je jedan limit u svemu

Ovo sa kerom je stvarno neverovatna glupost, ko zna sta ima kasnije :d

Podseca na prethodnih 5-7 CoD-ova. :d

[YOUTUBE]AAgc43e-zp4[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
mislim da ovaj TB s*** malo previse, takvi su britanci :)

Mislim da ne *****, covek ima dva titana i radi mu uzas, plus novi COD nema sta da ponudi, osim kobajagi next gen grafike...

ako ne uspiju da promjene ovaj pad fps-a (nadam se da hoce) onda razumijem njegovu frustraciju i u pravu je. Igrivost... ko voli cod - igrace cod to niko ne moze osporiti.

da prosao sam kroz to, pomaze malo... Moraju izbaciti neki major fix ovo je lagovito a fps drop je stvarno previshe...

Jesam li ja jedini koji nema omiljene igre i koji ako mu se ne svidja igra, jednostavno nece da je igra. Mislim, volim ja CoD i dovoljno je stvar tipa kao padanje fps-a da me udalji od igre da joj vise ne pridjem, tako i kod ostalih..

Jesam li ja jedini koji nema omiljene igre i koji ako mu se ne svidja igra, jednostavno nece da je igra. Mislim, volim ja CoD i dovoljno je stvar tipa kao padanje fps-a da me udalji od igre da joj vise ne pridjem, tako i kod ostalih..

Takav stav moze da bude poguban po tebe kao gamera. Kakve stvari se desavaju na sceni uskoro neces imati koju igru da igras. Tj udaljices se skoro od svih.
Kako je krenulo biti fanboy ce biti i jedini nacin da se odigra nesto. :D

kao sto kaze subaru, ove igre ce se odrzati samo ako imaju jak fan base jer svi jaci naslovi imaju losh launch i opet uzmu kesh...

Da li je moguce da igrica uzima 4gb vrama graficke, znaci neverujem :),

jpeg1.jpg

Necu da hejtujem CoD, bio sam veliki fan ove igre dok nije izasao black ops2. Ali moze li mi neko objasniti dal je ovo normalno ?

I dal je moguce da se ceka Ghost 2 ? Posto sam pogledao kraj price i totalno me je fasciniralo :)

nista spoiler alert?! eeee....

imas clip negdje kako disney kopira ove animacije... izgleda da je standard u industriji :)

Ne ovo je meni totalno o_O, kopirati ovo iz mw2 pa dobro bre dal je moguce da idu ovoliko daleko sa ovim ?

Pa dobro je da bar kopiraju iz MW2 posto je to strasan dio, e da su kopirali iz MW3 onda bi vec bila katastrofa..

Instalirao da probam, ma idi begaj, grafika uzas ali stvarno :D Ne da mi da promenim texture sa normal na high, jel ima neko taj trip, ako uopste neko igra ovo?

Instalirao da probam, ma idi begaj, grafika uzas ali stvarno :D Ne da mi da promenim texture sa normal na high, jel ima neko taj trip, ako uopste neko igra ovo?

Isti problem i kod mene, ja imam 4GB RAM-a i 1GB VRAM-a...

*****izam od programera ove igre/engina, jer vram usage sa normal texturama ne prelazi 700MB (1080p)

ja imam 2GB gpu i 6GB ram i ne mos maci... jel se ovo desavalo nekad prije kod drugih naslova, moze li to patch popraviti :(

Preskocio sam zadnja 4 (?) CODa, MW1,2 i Blackops 1,2 zbog zamora stalnim izbacivanjem novih istih naslova. Ovo sam skinuo zbog cele te fame oko next gen.
Meni izgleda odlicno, za konzolase je svakako next gen ali pc igraci su navikli na ovakvu grafiku. Gameplay mi je odlican, pogotovo napucavanja (tih 20ak minuta koliko sam igrao) i nisam primetio nikakva usporavanja. Phenom 965, 4gb, 7770 u 1920x1080, medium image quality, bez aa i blura. Klizi.
Eto prvi COD koji cu nakon toliko godina odigrati.

Zanimljiv podatak oko prodaje CoD, posto sam naleteo na par naslova da je igra za 24h premasila 1 bilion dolara zarade i nisam mogao da verujem, al mi je ovo malo razjasnilo na osnovu cega je Activision objavio takvu vest. http://www.forbes.com/sites/daniel...-1-billion-call-of-duty-ghosts-day-one-sales/

ovo josh nista ne znaci jer je 1B u stvari vrijednost proizvoda dostavljena retailerima a sad koliko je prodato josh treba da se vidi. Ma ne sumnjam da ce zakucati opet jer realno tek dolaze nove konzole i masa ljudi ceka na to prije kupovine igara sad.

Preskocio sam zadnja 4 (?) CODa, MW1,2 i Blackops 1,2 zbog zamora stalnim izbacivanjem novih istih naslova. Ovo sam skinuo zbog cele te fame oko next gen.
Meni izgleda odlicno, za konzolase je svakako next gen ali pc igraci su navikli na ovakvu grafiku. Gameplay mi je odlican, pogotovo napucavanja (tih 20ak minuta koliko sam igrao) i nisam primetio nikakva usporavanja. Phenom 965, 4gb, 7770 u 1920x1080, medium image quality, bez aa i blura. Klizi.
Eto prvi COD koji cu nakon toliko godina odigrati.

slazem se sa tobom, dobro MW2 je bio dobar nastavak nema sta. Ovaj cod jeste najbolji koji su izvukli iz ovog endzina i na polju grafike se ni jedan prethodni ne moze porediti (mozda bo2) ali ljudi su bijesni sto se ovo promovise kao next gen grfika i igrivost a realno je malo napredniji proizvod od prethodnih. Sto se PC tice ovo je novi COD koji ako uspiju da rijese neke stvari moze da se igra dugo i ima dosta sadrzaja da se sjedi za televizorom :)

Vrh Dno