Ovo je jedna od najglupljih tema na forumu! Definitivno!!!... Bar do ovog trenutka!
Koliko ja znam NIKO od vas (nas) nije ni probao igru, a vec ste spremni da je pljujete... Mislim, da nije zalosno, bilo bi smesno!
Nisam fenboj nijedne igre, uvek se trudim da budem objektivan, ali kad citam vase komentare stvarno ne znam sta da mislim, da li da se cudim i krstim, ili da jednostavno ne citam uopste (sto bi i bilo najpamentije u ovom slucaju)...
Pazite ovo... Igra nije izasla, a vec je pljujete... Poredite sa Titafallom koji su napravili ljudi koji napravise onaj izvorni COD-MW, a kad je izaso Titanfall bio je COD sa MECH-ovima --- znaci LOL... A sad izlazi novi COD pa ga poredite sa Titanfallom jer ima ona EXO odela, ili kako se vec zovu... Ahahahahaha znaci ljudi, nemate pojma kako sve ovo izgleda nekom ko cita... Smej zivi... Nekoliko timova pravi COD igre (neke su bolje, neke malo losije, *** sta da se radi), pa i pored te cinjenice sve igre stavljate u isti cabar, jer nose isto ime na pocetku, pa sad i COD-AW ne valja jer je COD, iako se ljudi trudili da dosta toga promene, ubace, dorade, isprave itd itd itd... Neverovatno je kako nekima nikad ne mozes da udovoljis, pa cak i kad je jedna obicna igra u pitanju... Ali ono jos neverovatnije je doza negativnosti koja vlada ovom temom... Taman pomislim da je neko dopisao nesto pametno, nesto sto ima konkretne veze sa samom igrom, ono u stvari neko napisao kako smatra da igra koju nikad nije ni probao, NE VALJA... Braaaaavoooooooooooo ljuuuudiiiiiiiiiiiiii BRAVO!!! LOL :happy:cheers:lupko: