Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Steta sto nemaju luksuz da sa ovim zapocnu novu fransizu, nego jos vuku CoD prefiks koji najvise pristaje WWII. Sve one muckalice sto karakterisu ovu igru po prvi put imaju smisla jer je u pitanju future warfare gde se uklapa i perks i no recoil i aerial strike i customization. Do sada je to bilo kao sise na piletu ali sada se savrseno uklapa u setting.

Meni i dalje nije jasno zasto ovoliko rama trazi igra, a grafika na nivou srednje zalosnom, u cemu je fora

Fora je u tome da ispadne kao da je next gen :d grafika iz mw1 na steroidima, karton fizika cele igre a trazi 6Gb+ rama i brz gpu, smesno. BF4 je pojam za cod sto se tice zvuka, grafike i fizike (mada je i to osakaceno) samo sto BF3 i 4 imaju losiji SP od cod-a, ipak je BF MP igra..

Poslednji SP u CoDu sam igrao Black Ops 2 i ne sećam se da li me je ikad išta ubilo u pojam više od toga. Ali sam hteo da igram do kraja, jer sam ranije igre prelazio, pa kao da nastavim tradiciju. Bolje da sam se ubio k'o čovek umesto toga.
MW2 mi je bila kul sa društvom da se sprdam, kasnije nisam igrao. Milion evra koštaju, imaju 20 dlc-ova i izlaze svake godine. Fak det šit. Inače nije loša za malo sprdnje.

Slabo vas sluzi sijecanje.
Sacekajte da igra izadje pa uporedite malo sa proslim mw i gohst igrama.
Ovaj CodAW daleko bolje izgleda,bolje osvijtljenje, teksure, teselacija, Kevin Spacey... itd. nije bez razloga hw zahtijevnia.

Meni je generalno i poslednji COD Ghosts izgledao fenomenalno, uporedjujuci ga sa prethodnim, tako da od ovog mogu samo bolje da ocekujem, jer su uvek isli za korak napred kada je grafika u pitanju.

Ma bas me zabole za Kevina Spejsija, kao i ostale sto igraju MP. Nisu ni cod ni bf odaaavno za SP namenjene, to igraju samo vlasnici narodnih izdanja :p

Poslednja izmena:
CoD je počao ka o SP orijentisana igra, BF je počeo kao MP only igra pa su ubacili SP "na silu", tako da ti poređenje nije na mestu. To što su zapostavili SP im sigurno nije plus.

Ne razumem zasto pojedini misle da su zapostavili SP, pa sta, kao nemamo SP u ovim igrama. Ja sam uzivao igrajuci prethodni Ghost, SP mi je bas lepo legao. Inace licno MP ne igram, ne iz razloga zato sto ne zelim ili bojkotujem vec zbog vremena, kojeg bas i nemam puno slobodnog, a i kapiram da bi se zesce navukao, pa bi posle imao jos vise problema sa vremenom. ;)

Postojanje SP-a i kvalitetan SP su dve priče. Meriti se ne može sa WWII CoD ili sa MW - MW2, sve posle toga ide silaznom putanjom

^
Ne znam, ali meni je bas lepo lego Ghost sto se tice kampanje, dinamicna je i zabavna totalno, nivoi su poprilicno raznovrsni i samim tim je interesantna. Odavno prica nije to sto bi nas navelo da kazemo WoW!!, kakva igra, nema toga vise, ili smo se mi mnogo razmazili, ili jednostavno sve je vec ispricano u tom zanru i jako je tesko kreirati neodoljivu pricu. ;)

Ghosts je meni bio neviđeno, neoptimizovano ******. Koje sam prešao iz inata.

Ja sam pre neki dan skinuo Ghoust i poceo da ga igram ok igrica na max detaljima u Full Hd igrica lebdi. Tek sam sada u toku da je igra imala bag sa ramom ja imam 8gb pa nisam ni skidao pach nikakav.Jos uvek je igram zanimljiva je.
Sto se tice Advance COD ovi trejleri su me totalno kupili ja sam iskreno odusevljen.

Opet se ponavlja jedna te ista prica po forumu kada se neka igra komentarise, u ovom slucaju Ghost, nekome je dobra, a nekome je "nevidjeno, neoptimizovano ******". Svako ima svoje misljenje, naravno, ali ne mogu a da se ne otmem utisku da oni kojima se igra ne svidja zapravo vrlo moguce da i ne vole tu tematiku i zanr, pa im samim tim igra i jeste bezveze sa njihove tacke gledista. Nista cudno.

Uvek pokusavam da budem objektivan, a igru koja mi se ne svidja ili me ni u kom slucaju ne privlaci ni ne zelim da komentarisem. Sa jedne strane na forumu se cesto, kada neki FPS zeli da se okarakterise kao losa igra, pomene u stilu e al su je odradili u fazonu COD-a, koje njesra od igre, itd.... A sa druge strane igra belezi odlicne uspehe kada je prodaja u pitanju, pitam li se sta je zapravo problem ovde, i da li realno i ima neki problem. Hm. ;)

Ovo je jedna od najglupljih tema na forumu! Definitivno!!!... Bar do ovog trenutka!

Koliko ja znam NIKO od vas (nas) nije ni probao igru, a vec ste spremni da je pljujete... Mislim, da nije zalosno, bilo bi smesno!
Nisam fenboj nijedne igre, uvek se trudim da budem objektivan, ali kad citam vase komentare stvarno ne znam sta da mislim, da li da se cudim i krstim, ili da jednostavno ne citam uopste (sto bi i bilo najpamentije u ovom slucaju)...

Pazite ovo... Igra nije izasla, a vec je pljujete... Poredite sa Titafallom koji su napravili ljudi koji napravise onaj izvorni COD-MW, a kad je izaso Titanfall bio je COD sa MECH-ovima --- znaci LOL... A sad izlazi novi COD pa ga poredite sa Titanfallom jer ima ona EXO odela, ili kako se vec zovu... Ahahahahaha znaci ljudi, nemate pojma kako sve ovo izgleda nekom ko cita... Smej zivi... Nekoliko timova pravi COD igre (neke su bolje, neke malo losije, *** sta da se radi), pa i pored te cinjenice sve igre stavljate u isti cabar, jer nose isto ime na pocetku, pa sad i COD-AW ne valja jer je COD, iako se ljudi trudili da dosta toga promene, ubace, dorade, isprave itd itd itd... Neverovatno je kako nekima nikad ne mozes da udovoljis, pa cak i kad je jedna obicna igra u pitanju... Ali ono jos neverovatnije je doza negativnosti koja vlada ovom temom... Taman pomislim da je neko dopisao nesto pametno, nesto sto ima konkretne veze sa samom igrom, ono u stvari neko napisao kako smatra da igra koju nikad nije ni probao, NE VALJA... Braaaaavoooooooooooo ljuuuudiiiiiiiiiiiiii BRAVO!!! LOL :happy:cheers:lupko:

Poslednja izmena:
Ako imas oci videces da je ovo mesavina Titanfall-a i Crysis-a, nznm sta ti nije jasno?!

Ovo je jedna od najglupljih tema na forumu! Definitivno!!!... Bar do ovog trenutka!

Koliko ja znam NIKO od vas (nas) nije ni probao igru, a vec ste spremni da je pljujete... Mislim, da nije zalosno, bilo bi smesno!
Nisam fenboj nijedne igre, uvek se trudim da budem objektivan, ali kad citam vase komentare stvarno ne znam sta da mislim, da li da se cudim i krstim, ili da jednostavno ne citam uopste (sto bi i bilo najpamentije u ovom slucaju)...

Pazite ovo... Igra nije izasla, a vec je pljujete... Poredite sa Titafallom koji su napravili ljudi koji napravise onaj izvorni COD-MW, a kad je izaso Titanfall bio je COD sa MECH-ovima --- znaci LOL... A sad izlazi novi COD pa ga poredite sa Titanfallom jer ima ona EXO odela, ili kako se vec zovu... Ahahahahaha znaci ljudi, nemate pojma kako sve ovo izgleda nekom ko cita... Smej zivi... Nekoliko timova pravi COD igre (neke su bolje, neke malo losije, *** sta da se radi), pa i pored te cinjenice sve igre stavljate u isti cabar, jer nose isto ime na pocetku, pa sad i COD-AW ne valja jer je COD, iako se ljudi trudili da dosta toga promene, ubace, dorade, isprave itd itd itd... Neverovatno je kako nekima nikad ne mozes da udovoljis, pa cak i kad je jedna obicna igra u pitanju... Ali ono jos neverovatnije je doza negativnosti koja vlada ovom temom... Taman pomislim da je neko dopisao nesto pametno, nesto sto ima konkretne veze sa samom igrom, ono u stvari neko napisao kako smatra da igra koju nikad nije ni probao, NE VALJA... Braaaaavoooooooooooo ljuuuudiiiiiiiiiiiiii BRAVO!!! LOL :happy:cheers:lupko:
A koji to veliki naslov nije izdiskutovan pre izlaska? Ljudi razmenjuju svoje dojmove... a za to i sluze forumi.
Ja vec sad znam da mi daleko vise lezi WW2 ili moderna multi pucaina... nego SF buducnost i tehnoloska cudesa...bar kad je CoD u pitanju. Sto bi cekao izlazak da to kazem...?

A sa druge strane igra belezi odlicne uspehe kada je prodaja u pitanju, pitam li se sta je zapravo problem ovde, i da li realno i ima neki problem. Hm. ;)

Od kada se kvalitet procenuje po broju prodatih kopija? Da li to znači da su Niki Minaž i Biber najbolji muzićki izvođači današnjice, a MTV, Grand, Farma i Jersey Shore nešto najbolje što TV može da ponudi?

To samo svedoči o tome koliko je zatupljen prosečni konzument i ništa više....

^ + ∞

Dobro, ne vazi to bas uvek ali uglavnom je tako.

CoD je počao ka o SP orijentisana igra, BF je počeo kao MP only igra pa su ubacili SP "na silu", tako da ti poređenje nije na mestu. To što su zapostavili SP im sigurno nije plus.

Valjda ti je jasno da je to o cemu govoris drevna istorija? Za zadnjih 10 izdanja igre vazi ovo sto sam ja rekao.

@jonny z11

izlistao sam zadnjih par strana ove teme, ne vidim neka pljuvanja po AW, sem da lici na mix Titanfalla i Crysisa. Ako ti nije problem da quotujes ta navodna pljuvanja, posto mi deluje da si se istripovao nesto :D

Poslednja izmena:
Johnny_z11 ti nisi cool i zato ne kuzis zasto je toliko pljuvanja na ovom forumu.

Kao neko ko je dao 300+ Eura za dosadasnje CoD naslove i nakupio 2000+ sati MPa na steamu sa istim dajem sebi potpuno pravo da na ovoj temi
kazem da je igra ocigledno G0*NO i da je prvi CoD od MW-a koji mi ne pada na pamet da kupim. Prelazim kod konkurencije (BF:H).
Uostalom, zasto raspali CoD ne objavljuje open betu? Zato sto je postao _ _ _ _ _ (videti gore).

dobro ti pricas o MP delu igre, u koji nisam upucen...
meni SP deluje odlicno...

Jel CoD do sada imao otvaranje crate-ova?

dobro ti pricas o MP delu igre, u koji nisam upucen...
meni SP deluje odlicno...

Veruj da ko ima originalnu igru, ne igra SP - iz prostog razloga sto je MP daleko zanimljiviji. Baciti 50e za igru gde je SP moguce preci za 8 sati nikom ne pada na pamet. Multiplejer je jedino sto je bitno kod BF,CoD i slicnih igara.

eh kako bih lako dao 50 evra za jednu ww2 cod igru u novom odelu :)

a matora ekipa me proziva posle x godina da idemo u igronicu da pikamo dvojku lol

CoD 4 je bio peak. Od onda samo opada kvalitet. Sada igram Black Ops 2, malopre sam završio keca, da bude da sam odigrao sve PC CoD igre.

Vrh Dno