Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Pa nije ovo lose makar neke promene u principu trci i pucaj, brzo previse sa gotovo malo recoila, skoro da ga i nema pa eto, igrao bih ja ovo :D

Haters gonna hate.
Meni izgleda oku ugodno i lijepo.
Jos samo da uspiju izbalasirati ovaj mix i mozda i nabavim ovaj CoD.
Nemoze biti losiji od BF serijala pa da ga i nogama rade :D

Baš bi bilo fora da se ponovo vrate WWII konceptu. Jedno vreme su preterivali sa tim, ali poslednjih 10 godina nema kvalitetne igrice sa tom tematikom.

^ imas ovu igru, nije nista posebno ali nije ni djubre, recimo da je na granici prihvatljivosti. Ili sasvim dobra igra za danasnje standarde :d Pocetak ne obecava ali posle prvih par misija je ok, predjes, obrises i to je to.

On foot segment mi ne deluje ni blizu fluidno i slobodno kao recimo Titanfall, ali sve u svemu barem je neka drasticna promena za razliku od prethodnih COD-ova.. Veci problem bi bio da su napravili jos jedan copy paste mehanike sa drugim skinovima.

Kao da gledam Unreal Tournament neki.

WWII okruženje je idealno za MP shootere, pre svega zbog nepostojanja kojekakvih spravica koje ubacuju u sve moderne shootere koje iste pretvaraju u "one clik to win". Čist gunfight, svi su ravnopravni i to je to.

To može da se uradi i ovako. Nego se dodaju džidža bidže za *****e.

Ja bih hteo neki MP FPS u AAA klasi. Sa ozbiljnim hardcore modom. CoD svašta fali, ali dok sam ga igrao, lepo je realistično bilo da umreš od par metaka u HC. Dok BF3 je teško proseravanje na tu temu. I treba ozbiljno da rešetaš kao u easy modu. BF4 je po tom pitanju bolji. Manje metaka, deluje realnije. Ali je zato sve ostalo ******o do daske.

O, da. Insurgency all the way :)

To može da se uradi i ovako. Nego se dodaju džidža bidže za *****e.

Ja bih hteo neki MP FPS u AAA klasi. Sa ozbiljnim hardcore modom. CoD svašta fali, ali dok sam ga igrao, lepo je realistično bilo da umreš od par metaka u HC. Dok BF3 je teško proseravanje na tu temu. I treba ozbiljno da rešetaš kao u easy modu. BF4 je po tom pitanju bolji. Manje metaka, deluje realnije. Ali je zato sve ostalo ******o do daske.

To dvoje ne ide u istu rečenicu. To nije mainstream. To se ne prodaje. Sa poslovne strane je takvo nesto samoubijscto. Oni ne mogu da svedu AAA igre na ono sto su bile a kamo li nesto ozbiljnije. To se nikada nece desiti sve dok "simulacije" umiru a prodaje se sto se prodaje. Supermario arkada pod FPS žanrom.

Probaj ovo: http://store.steampowered.com/app/203290/

Poslednja izmena:
Mislim da ubace ozbiljan hard-core mod pored standardnog za ove casual igrače.
Tako ima i za velike mase, i manjinu kojoj pripadam i koja hoće izazov.

Poslednja izmena:
Ljudi sta uzimati CoD ili Hardline, jako se dvoumim, a oba su mi dobra, mada ovaj CoD ce me zezati zbog rama, mada mozda nabavim do izlaska jos koji GB :p

A treba mi neka FPS MP pucacina, za sada u rosteru imam samo BF3, BF4+Premium, MoH 2010 I MoH: Warfighter, ali iskreno MoH-ove sam uzeo jer su bili dzabe, ovaj euro, a drugi 5eur, ali su daleko od BF ili CoD, pogotovo Warfighter... Ako nista dajte predloge, da se vidi za sta se isplati stekati novac, a tek treba izaci, naravno do kraja godine... Ovaj CoD mi se na momente svidja, ali opet ni Hardline mi nije toliko los, ali opet... Ako nesto predlazete iskljucivo AAA naslovi, indie igre ne uzimam za ozbiljno...

Jesam, ali mapa mi je bila malo glupa, mislim da ce biti boljih mapa I game modova, pogotovo ona jurnjava sa kolima, mislim ako ce neko drugi da vozi naravno :D Mislim cim su je odlozili, mozda je poboljsaju, ipak nikad do sada nisu davali betu ovako rano... A CoD mi se svidja jer su konacno nesto promenili, nemam nista protiv sci-fi, ali cu prvo probati SP, ali za sada izbor pada na obe igre, jer sam se tek sad setio da Hardline izlazi tek 2015, tj pocetkom, a CoD ako se ne varam u novembru, ali otom potom, videcemo jos... Za sada, nadam se jos nekim naslovima... Ali nadam se da ce ovaj Warfare biti dobar bar u grafickom smislu :)

BF nista ne mijenja vec tri generacije, dok CoD mijenja, ali na lose. Sve u svemu beru pare ko ludi, a ne zna se sta je gore. Sto je najgore i sam cu kupiti obe jer nista drugo ne vidim, a da me drzi kao ovo, kakvogod da je.

CoD ne menja ništa, sve je isto samo šminka. Sada imitiraju Titanfall sa jetpack.

Marko1996
Uzmi Titanfall ako nisi, po meni bolji od Hardline koji će da kasni i sumnjam da će biti dovršen.

A Titanfall ce pasti, mislim trebao je jos pri izlasku, ali su mi pare zatrebale za nesto drugo, pa cu sad videti da uzmem, lik prodaje nove u kutiji za 25eur, ali otprilike razmisljam kao mrtavker, koliko god losije bile ove igrice, jedino ti one koliko toliko zadrze paznju vise meseci, a mozda cak i godina... Hvala na predlozima :)

CoD će verovatno biti mehanički bolje urađen i ispoliraniji nego BF.

Hardline ne verujem da će da valja. I držim nade da će za par godina BF5 konačno da bude nešto. Četvorka je sramota, ima toliko nedovršenog i neiskorišćenog potencijala.

CoD će verovatno biti mehanički bolje urađen i ispoliraniji nego BF.

Hardline ne verujem da će da valja. I držim nade da će za par godina BF5 konačno da bude nešto. Četvorka je sramota, ima toliko nedovršenog i neiskorišćenog potencijala.

Ma necemo BF5, hocemo BC3

BC3 reče čovek

A treba mi neka FPS MP pucacina, za sada u rosteru imam samo BF3, BF4+Premium, MoH 2010 I MoH: Warfighter, ali iskreno MoH-ove sam uzeo jer su bili dzabe, ovaj euro, a drugi 5eur, ali su daleko od BF ili CoD, pogotovo Warfighter... Ako nista dajte predloge, da se vidi za sta se isplati stekati novac, a tek treba izaci, naravno do kraja godine... Ovaj CoD mi se na momente svidja, ali opet ni Hardline mi nije toliko los, ali opet... Ako nesto predlazete iskljucivo AAA naslovi, indie igre ne uzimam za ozbiljno...

PlanetSide 2 uzmi igraj, dzabe je, samo nadji dobar guild (outfit) i bolja je od cod-a i BF zajedno.

Nazad
Vrh Dno