Šta će nam opet WWII? Meni je dojadio za ceo život.Baš bi bilo fora da se ponovo vrate WWII konceptu. Jedno vreme su preterivali sa tim, ali poslednjih 10 godina nema kvalitetne igrice sa tom tematikom.
To može da se uradi i ovako. Nego se dodaju džidža bidže za *****e.
Ja bih hteo neki MP FPS u AAA klasi. Sa ozbiljnim hardcore modom. CoD svašta fali, ali dok sam ga igrao, lepo je realistično bilo da umreš od par metaka u HC. Dok BF3 je teško proseravanje na tu temu. I treba ozbiljno da rešetaš kao u easy modu. BF4 je po tom pitanju bolji. Manje metaka, deluje realnije. Ali je zato sve ostalo ******o do daske.
O, da. Insurgency all the way![]()
Pravih davno neki onako 'informativni' kratak video, cisto za ljude koji nisu culi za igruPrvi put cuo danas za tu igru, evo sad gledam po YT i deluje do jaja.
Što se mene tiče nijedan.Ljudi sta uzimati CoD ili Hardline, jako se dvoumim, a oba su mi dobra, mada ovaj CoD ce me zezati zbog rama, mada mozda nabavim do izlaska jos koji GB![]()
CoD će verovatno biti mehanički bolje urađen i ispoliraniji nego BF.
Hardline ne verujem da će da valja. I držim nade da će za par godina BF5 konačno da bude nešto. Četvorka je sramota, ima toliko nedovršenog i neiskorišćenog potencijala.
A treba mi neka FPS MP pucacina, za sada u rosteru imam samo BF3, BF4+Premium, MoH 2010 I MoH: Warfighter, ali iskreno MoH-ove sam uzeo jer su bili dzabe, ovaj euro, a drugi 5eur, ali su daleko od BF ili CoD, pogotovo Warfighter... Ako nista dajte predloge, da se vidi za sta se isplati stekati novac, a tek treba izaci, naravno do kraja godine... Ovaj CoD mi se na momente svidja, ali opet ni Hardline mi nije toliko los, ali opet... Ako nesto predlazete iskljucivo AAA naslovi, indie igre ne uzimam za ozbiljno...
Prevideo sam. Yes i Mirror's Edge 2, to čekam od kad sam završio prvi.BC3 reče čovek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari