Šta je novo?

Call of Duty: Advanced Warfare

Tf kao team fortress ? Ne sumnjam da se moze implementirati nekako, nisam igrao tf, ali mislim da je to izuzetno tesko izbalansirati, pogotovo za kaloduti fazon, koji vec ko zna koliko generacija unazad ima op detalje da je multi pretvoren u pravu baljezgariju... u stvar kad bolje razmislim cod je pravo mesto za tako nesto :D

119pm3p.jpg

END!

Ja se toliko nadao WW2 prangijanju u multiju... kad ono opet SF, heli-dronovi, future p*****ije i ko zna kakve bu****stine... Nece ovo nista bolje proci nego Ghost Recon serijal.
:crash:

Poslednja izmena:
Ja se toliko nadao WW2 prangijanju u multiju... kad ono opet SF, heli-dronovi, future p*****ije i ko zna kakve bu****stine... Nece ovo nista bolje proci nego Ghost Recon serijal.
:crash:

Ghost Recon je bio dobar dok se nisu posrali na njega sa ovim zadnjim. I uvek je bio blago u budućnosti, i bio je cool. Taktika, i budeš li glup da popiješ metak gotov si.

Ne znam, ali meni je ovo konacno jedan interesantan trailer za COD posle podugo vremena... mislim realno nije nista specijalno, ali konacno poveci pomak, grafika, zvuk, pa i nesto interesantno od desavanja za videti u samom traileru. Mozda previse podseca na Crysis 2, ali svejedno, i dalje deluje dobro.

Ovo je i Crysis i Titanfall i sve, samo CoD nije. U svakom slucaju ce se odigrati (sp), jer izgleda zanimljivo i pomak neki postoji, a za mp ce da vidimo.

Ijaooo kakvo drpanje od krajzisa, daleko vise lici na C3 nego na bilo koji CoD do sad. Mada, svidja mi se ideja sa providnim oruzjem tamo gde su meci, ok fora za low ammo info. Za sad izgleda dobro, videcemo sta ce biti.

I zdipili su ono jato dronova iz Matriksa. Sa druge strane AI je poptuno kodovski, takoreci nepostojeci :).

Ali priznajem da lepo izgleda ako nista drugo.

P.S. Ju es marin koji se zrtvuje za demokrasi, so nevidjeno ranije :D

Poslednja izmena:
Mogu da se kladim da i dalje koriste isti endzin. Likovi su prilicno detaljni, ali eksplozije, particle efekti i okruzanja deluju tek nesto bolje od onih iz par poslednjih nastavaka.

[YOUTUBE]pUysNWHffWg[/YOUTUBE]

Extra izgledaju face što jest jest,i još imaju Kevin Spacey-a.
Engine ko engine,da ne idemo u teh detalje i koji je naprednij,bitno je da radi posao i da je optimizovan.
Specifičan izgled pojedinih engina nikako ne gotivim,npr crysis,iako hvaljen meni izgleda odbojno,kao i frostbite engine.

Meni lično je Cod uvijek bolje izgledao od bf igara,iako je bf napredniji,cod je ljepši.
I Titanfall mi je lijepši od bf.
Quake engine,id tech 5/6,source engine i dalje imaju ljepši i oku ugodniji kolorit i overal izgled neg ovi novi raznim filterima zamuljani bf i crysis.

Call of Duty: Advanced Titanfall... ne mogu da verujem koliko su PC serijala usr**i u zadnjih 3-4 godine.

Gledao sam malo multiplayer gejmplej i svidja mi se, napokon dinamično i brzo, kao što je i bilo do šestice, zbog ovoga cu verovatno i da dam lovu.

Facelift grafike definitivno plus, podseca pevise na Crysis. U ostalom klasicna, nesto neintenzivnija cod rokacina..

Sta hoces sa ovim reci ??? Gamescon pocinje od 13 avgusta. Gdje si ti gledoa MP gameplay ??
Pogrešno se izrazih, gledao sam video o gejmpleju, tačnije jedan od klipova koji sam upravo postavio. U klipu lik priča o tome što sam ja naveo kao prednostima i tome kako će gp biti dostupan na gamescomu za dve sedmice. Maj bed.

Baksuzi, a traze grafiku koja uopste nije nesto ili processor, koja glupost...

Imitiraju Titanfall i Crisis u MP. Dosada...

Lici dosta na Titanfall, ali *** to je sada aktuelno, da su ostali na skroz klasicnom CoD gameplay-u ljudi bi opet pljuvali sto nisu nista menjali xD

Lici dosta na Titanfall, ali *** to je sada aktuelno, da su ostali na skroz klasicnom CoD gameplay-u ljudi bi opet pljuvali sto nisu nista menjali xD
Pa mogli bi nešto i sami da smisle. Peak je bio CoD4 i od tada pada. Nisu trebali da oteraju osnivače.

Glupost obicna...titanfall/crysis kombinacija, nista novo..

Vrh Dno