Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Одлична ствар, као што у Dead Space прва слова имена сваког чептера формирају реченицу која је... споилер за оно што се открије на крају :)

Kako sam poludeo sad AU!!! Mamu im ****m!!! Igram na serveru i samo kamperi i u mom timu i u njihovom, mape su bile koliko toliko otvorene i moglo ej da se da se igra. Prva zatvorena mapa, Radiation, ali svi po uglovima, ****te apsolutno svi njihovi, kako se spamujem tako me ubiju, 15min igre imao sam 32 smrti, ako ne i više, bez preterivanja, i to ako se ne mrdnem, kako se pomerim tako izađu iza nekog ugla, i to kao svi šatro prestige klase igrači ovo ono, ne umeju da čuvaju HQ kako valja, znači nisam mogao da verujem, prvo BC2 me iznervirao sada ovo, idem da spavam....

Evo sam instalirao igru radi zeze, nisam gamer ali cisto da probam jer volim serijal COD, i zapeo na pocetku u onom zatvoru kada treba osigurati kljuc, uzmem kamen ali nikako da opicim cuvara po tintari sve sam probao kombinacije dugmadi, misa ali jok, molim pomoc. :wall:

Си пробао v за melee?

treba v da pritisnes da bi radilo. tu koristis i noz(valjda)

Пробај баш да му се приближиш и нациљаш главу.

Bili ste u pravu, nisam prisao blizu ja ga po bosanski mislio spiciti izdaleka u tintaru, hvala na pomoci.

Ne mogu da verujem da do 2007 nije bio nick Terminator na ovom forumu...

Da li neko ima slican problem/resenje.

Kada pocnem igru, nemam zvuk uopste. Dok u meniju ga ima... Jel zna neko kako da resim ovo??

Ja sam odustao od pokretanja ovog treša, ***, neće i neće. Nemam snage za ovu gimnastiku.

Problem zvuka se resava reinstalacijom direct x-a koji se nalazi u jednom od foldera instalacije.

ne znam da li je gluplja ova igra ili njen opis na ovom sajtu
kako lazu nije normalno kao da smo svi ludi
igra je potpuno neoptimizovano smece
a i izgledda lose,zvuci lose,multi je izbacio neke lose stvari iz mw2 al dodao druge
a snajper je posebna prica,potpuno su ga upropastili al najbolje od svega mi je ova poruka od ljudi koji "we listen to the community"

We don't want to hear your rants.
If you didn't like Black Ops, that's fine. Everybody is entitled to their own opinion. However, we don't want to read threads from people raging about how much they think the game sucks and what not. This is not the place where we indulge ourselves in that behavior. You don't go to McDonald's to talk about how bad their food is, do you?

From this point forward, anybody who does so will have their thread removed and will be infracted.

Thank-you.

poruka zvanicna njihova
igra je smece cak i gore od mw2 a mw3 ce biti isto a i bf3,nema samo stancuju igre jer ima dovoljno glupih ljudi da ih kupuje

You don't go to McDonald's to talk about how bad their food is, do you?

Što je najžalosnije čovek je nenamerno ocenio svoj proizvod tačnom onakvim kakvim je. CoD jeste Mc, ali dogod ima ljudi koji će da kupuju smeće, smeće će se praviti....

@Lesenje
Instalirao sam najnoviji DirektX 9.0c

I dalje nema zvuka u igri (dakle, klipici imaju zvuk, a u igri i u meniju-pri odabiru podesavanja ili misije, zvuka nema). :(

Ja sam skinuo sa neta ovaj dll d3dx9_43.dll i kopirao u system32 proradilo sve, isto na klipovma dosadnim je bio zvuk dok na samoj igri nissta.

^ne....

edit: Nisam dobro procitao tvoj posto. :(
Ja sam isto odradio kao i ti, ali i dalje nemam zvuk.

Poslednja izmena:
ne znam da li je gluplja ova igra ili njen opis na ovom sajtu
kako lazu nije normalno kao da smo svi ludi
igra je potpuno neoptimizovano smece
a i izgledda lose,zvuci lose,multi je izbacio neke lose stvari iz mw2 al dodao druge
a snajper je posebna prica,potpuno su ga upropastili al najbolje od svega mi je ova poruka od ljudi koji "we listen to the community"

poruka zvanicna njihova
igra je smece cak i gore od mw2 a mw3 ce biti isto a i bf3,nema samo stancuju igre jer ima dovoljno glupih ljudi da ih kupuje

posto si me prozvao da sam glup malo da elaboriramo

***, kupi original pa ces imati pravo da se zalis
coolface-1.png

sa originalom nemam 80% problema koji su simptomaticni za lecenu verziju. MP je odlican, malo su bombe prejake za moj ukus, ali opet na tezini dobija prsluk koji te stiti od explozija. Ima bezbroj servera na kojima se igra HC HQ DEM DOM za razliku od MW2 gde nisi mogao da docekas da igras partiju istih
nerfovani snajperi, aleluja! pisljivi quickscoping je izbacen koji je bio totalni imba u svakoj igri... ovde imas quickskope samo na SMG-ovima sto je svakako normalnije, nema vise smarackog stekanja!

ne vidim zasto bih se zalio kada je igra korak napred u odnosu na bangavi mw2, izbaceno je SVE sto je bilo lose iz istog, i zbog kojeg je mw2 pljuvan (i da zaista su slusali komjuniti koji je bio tu od pre)
cod4 je izasao pre 100 godina i dosadio i bogu i narodu, waw je bio ww2 tako da ne razumem cemu toliko smaranje

ok, tehnickih problema ima to je svima jasno, *** propust ali bar rade na tome, i dosta resenja se vec pojavilo

pfiju koliko frustracija oko jedne obicne igre :D

Kako neoptimizovana? Meni na laptopu od 60k radi kao san

posto si me prozvao da sam glup malo da elaboriramo

***, kupi original pa ces imati pravo da se zalis
coolface-1.png

ne vidim zasto bih se zalio kada je igra korak napred u odnosu na bangavi mw2, izbaceno je SVE sto je bilo lose iz istog, i zbog kojeg je mw2 pljuvan (i da zaista su slusali komjuniti koji je bio tu od pre)
cod4 je izasao pre 100 godina i dosadio i bogu i narodu, waw je bio ww2 tako da ne razumem cemu toliko smaranje

Nije ti palo na pamet da je jedini razlog za postojanje dedicated servera to što se radi o endžinu korišćenom za WaW koji je isto imao ded. servere a ne o IW endžinu? Stvarno misliš da su poslušali besne PC igrače i zbog toga ugradili ded. servere? :trust:

Ajde molim te reci mi po kojoj logici bi to bilo istinito što si rekao? Da MW2 nema ded servera jer nije isti engine kao ovo :S. Mislim veliku glupost si lupio sada. Ajde mi objasni onda, zašto MW2 nema ded servere a koristi isti engine koji su koristili u MW1 koji ima ded servere i podršku za punog đoku igrača?

A da, jesu slušali community, ne znam da li si pratio razvoj i sve ostalo, ali ubacivali su i izbacivali ono šta je community hteo, i tek će ubacivati po njihovim rečima.

Kod mene igra radi lošije na GTX460 1Gb nego na 8800GT, potpuni užas od neoptimizacije.
Razmišljam o reinstalaciji, hvatam se za slamku, nemam pojma kako da namestim da radi normalno.
Jel može neko da mi sumira koliko je patcheva izašlo i da postuje neki link, hvala unapred.

ja mislim samo 1 update,drugi je kao u najavi..
ali moras i na low priority black ops.exe u task manageru..
meni je malo pomoglo,taman da zavrsim igru,zabadalo je tek na svakih 10-15 sekundi ali ne onako jako kao bez patcha:smoke:

e sad ne radi svima ova fora,50% ljudi ima velike probleme,30% sanse da radi kao kod mene a 20% kao bez ikakvog baga.. svaka im cast:D

Nazad
Vrh Dno