Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Odavno su rekli da će biti normalnog igranja, tj dedicated serveri

Super sad jos samo da je nabave u Game-s -u i vidimo se preko nisana :)

Ok znam to, i dalje postoje dedicated serveri samo što ih ne možeš ti napraviti već moraš iznajmiti. Koliko znam, takvu politiku vodi i BF BC2 ili se varam?

Ok znam to, i dalje postoje dedicated serveri samo što ih ne možeš ti napraviti već moraš iznajmiti. Koliko znam, takvu politiku vodi i BF BC2 ili se varam?

Da, ali ovde se radi o SAMO JEDNOM provajderu. Znaci ista filozofija kao da koriste svoj server s eventualno boljim pingom ukoliko imaju servere na svim kontinentima (u sta sumnjam).

Da, ali ovde se radi o SAMO JEDNOM provajderu. Znaci ista filozofija kao da koriste svoj server s eventualno boljim pingom ukoliko imaju servere na svim kontinentima (u sta sumnjam).

Provajder je sasvim korektan, apdejtovali su servere samo zbog cod-a jer se ocekuje velika potraznja...
i sigurno su bolji nego bilo koji lokalni, citaj domaci provajder...
imaju servere svuda po svetu, a nama najvise odgovara frankfurt zbog pinga, inace tu su svi serveri za skoro sve igre jer je to cvoriste evropskog interneta...

i nisu uopste mnogo skupi 99centi po slotu + popusti na duzinu iznajmljivanja...

tako da ne vidim razlog za zalbu... bar sto se toga tice...

Napisao si da "tuzno je sto necemo moci i dalje da igramo sa piratskim verzijama", pa deluje kao da misliš da to treba da dozvole.

Da, šteta, ali uvek imaš izbor i da igraš neku drugi MP FPS, npr. nadolazeće Natural Selection 2 i Red Orchestra 2 i tako podržiš nezavisne PC developere :). CoD je već duže vreme na silaznoj putanji što se tiče kvaliteta... Od MW1 igra je postala colecthathon, kao i svi drugi ostali moderni fps-ovi, nažalost.

malo je izvadjeno van konteksta, a i lose otkucano od moje strane, u glavnom, meni je igranje u lanu daleko daleko iznad igranja preko neta... u lanu mogu da igram stalno sa svojom ekipom zeza srpdnja a preko neta se zasitim veom brzo od netimskog igranja raznoraznih kre.tena chitera laga i ostalog vrlo brzo...

anyway gore od iwneta tesko da ce moci da bude :)

malo je izvadjeno van konteksta, a i lose otkucano od moje strane, u glavnom, meni je igranje u lanu daleko daleko iznad igranja preko neta... u lanu mogu da igram stalno sa svojom ekipom zeza srpdnja a preko neta se zasitim veom brzo od netimskog igranja raznoraznih kre.tena chitera laga i ostalog vrlo brzo...
Uvek mozes sa sasvojom ekipom da igras i online, pricate preko TSa i uzivancija.
Tu ne vidim neki problem...:)

Jeste, ali ne možeš da udaraš packe kada te neko iznervira :D

Uvek mozes sa sasvojom ekipom da igras i online, pricate preko TSa i uzivancija.
Tu ne vidim neki problem...:)

jeste, nateraj ti sad 15 ludaka da kupe istu igru i da se jurimo stalno kada je ko online i ostalo :) komplikovano je to a i nema draz jer ne vidis facu ne cujes reakciju kada nekog zakoljes ;)

online multi igras kao sa dobrim botovima... ok pobedio sam ok prvi sam na listi, ugasis igru i to je to ... omatorelo se :d

Sp ce biti dobar kao i uvek. Nabijen akcijom i kratak :)

Posto je ostalo jos nekih 25 dana do izlaska Black ops-a, i posto su velika ocekivanja, bar moja, da ce se CoD ponovo vratiti tamo gde je bio pre MW2, i za prave ljubitelje ove fransize, predstavljam Vam doticnu Win7 temu...

46 slika u HD rezoluciji, posto pretpostavljam da je to danas neki standard za ozbiljnije igranje igara (ne znam kako izgleda u manjim rezolucijama), svi kursori su Black sa blagom senkom, sem text kursora, ruka za link je ostavljena bela jer mi je nekako prirodnije, i malo izmenjena, i dodat gold busy kursor, a "working in background" kursor je malo iznenadjenje... pored toga stavljena i 2 muzicka fajla, da ne bude preterivanja u modifikaciji, posto nekad previse ume da smeta... Paaa, vidimo se na nisanu...

CoD: Black Ops - Windows 7 HD Theme (1920x1080)

Evo kako izgleda:

cod_black_ops-windows7_theme.jpg

Download Theme

Poslednja izmena:
kursori su bezveze :p

da da, zombiji su bili ok,Treyarch to izgleda uvodi kao neku tradiciju. Petica mi je bila prosek. Medjutim, sve ovo mi ne lici na njih, tj. kako da kazem, izgleda mi veoma kvalitetno...

steta sto su u proslom delu roknuli Ghosta,on mi je bio lik hehehe.e i nadam se da ce se pojaviti onaj ludi rus

wow, ovo kao da je text iz scandala. pa jel postoji jedna igra u kojoj se ovako nešto ne desi :D

Svasta:S: Ovo je uobicajena pojava za sve igre / endzine dokle god se ne budu koristile simulacije tkanine, soft body i 100% rigid body na celoj sceni...uvek ce nesto od pokretnih i "grababble" objekata probiti teksturu.
Da su recimo ispostovali ovaj slucaj, tj da su bounding box od prsluka prilagodili sedistu, u ovom kadru se ne bi videlo ovo probijanje, ali bi zato ostatak njegovih ledja "lebdeo" iznad sedista tako da bi bilo jos jadnije kad bi ga video sa strane...u ovakvim situacijama, od dva zla se bira ono manje.

Poslednja izmena:
Taman da predjem ovo dok ne izadje GT5.

Prekratio sam vreme sa MOH 2010 dok cekam novi COD i mogu slobodno da kazem da nema nista bolje od CODine. :Klanjanje

Eh, fali mi jedno jezgro za COD: BO :mad::mad::mad:

Mora neki Phenom x3 da padne u najskorije vreme.

Samo da cujem od vas da li je vredno investicije.

Nazad
Vrh Dno