Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

Dzaba njima i dx15, kada nemaju pojma :) COD4 sam igrao skoro 2 godine online, extra igrica, pocev od single, do multiplayera. Cekao sam da izadje mw2 da bi nastavio online play, medjutim....
Single je stvarno perfektan, pocev od price do graficke obrade. Sad sto su multi pokvarili, to je vec da bi uzeli pare, to se vidi.

za sada su im ideje ok, samo kada bi detekcija pogotka bila normalna a ne kao u mw2 (ne moras da pogodis model neprijatelja da bi ga zaista pogodio)

Po meni je odlično što će radnja biti smeštena u Vijetnamu. To sam priželjkivao još od četvorke. Bilo bi lepo da se uradi kampanja posbeno iz američke, a posbeno iz vijetnamske perspektive, ali sumnjam da će se to dogoditi. U svakom sluačju jedva čekam, kao i svaki CoD do sada (osim trojke).

za sada su im ideje ok, samo kada bi detekcija pogotka bila normalna a ne kao u mw2 (ne moras da pogodis model neprijatelja da bi ga zaista pogodio)

Koristice MW2 engine tako da ne verujem da ce se to promeniti.

Jos jedna igra koju ce ljudi igrati do sledeceg proleca i onda ce cekati cod8...

Fifa style...

Koristice MW2 engine tako da ne verujem da ce se to promeniti.

MW2 engine je u stvari teletabis MW engine , znaci isto to samo malo sarenije :p
Sto bre ljudi ne uzmete tetris i odigrate nesto stvarno kvalitetnije :d ?

Ako bude opet cist konzolni port (u sta ne sumnjam), ogromni hitboxovi su sigurica.

Pa i BC2 je konzolni port pa su hitboxovi kako treba. Ali Battlefield-e radi DICE a ne tamo neki šugavi Treyarch ili precenjeni (pokoj mu duši) Infinity Ward.

U novom SK, postoji clanak oko nekog konflikta izmedju autora COD-a. Oko nekih neisplacenok dobotaka. Da ne bude posle nema igre ili presli u neku drugu kucu.

nadam se da nece biti korak nazad kao sto je mw2 bila

Izašao prvi trailer u nekoj GameTrailers emisiji, upravo streamujem, ali neće da mi uključi dok ne učita sve... a pritom skidam SCC :/ ide taaaakoo sporo...

^Pa ja ostavih gore link za teaser trailer a niko ne vidi? Ignore lista?:d

Haha :) tek sam kasnije video. A paljevinski je, kao i za MW2 kao što je neko rekao :)

Biće malo drugačiji koncept priče. Glavni lik je uhvaćen od strane nekih loših likova koji ga, kao što se i vidi, muče. Prvo ga ispituju o Vijetnamu i tada krećemo sa igranjem tog dela, pa Kuba itd. Naravno sve je pretpostavka možda i ne bude hronološki. Sve priče su nekako povezane, da ima nekog smisla. Kao mešavina Bad Company 2 i Assasins Creed-a.
Meni lično su svi COD-ovi do sad bili odlični pa znam da će i ovaj biti.
Mozak na pašu i pucaj, to je dobitna kombinacija.

Call of Duty:Black Ops

Mislim da ova igra nemoze biti promasaj,jos ako malo srede multi...:banana::banana:

Moderatori;Aj promenite naziv teme.

Poslednja izmena:
Ja mislim da moze ok igra da bude, meni je i single i multi ok u petici, cak mi je multi bolji nego u MW2 i 4....

Ako bude Operation Nimrod u ovom delu, pa to će biti cod koji ću najviše obožavati :) i najviše puta odigrati...

ijao ima thompson! omg! :D

Skenovi iz OXM-a, koga zanima ima i da se cita dosta i dosta slika:

oxm5.jpg
oxm21.jpg
oxm4.jpg
oxm6.jpg
oxm11.jpg
oxm3.jpg

Posle citanja ovoga, mislim da ce biti odlicna igra. Samo da bude malo duza nego sto je CoD inace i sjajno....

Poslednja izmena:
Da je duplo duza i ja navijam , da zaokruze na 10 sati :d

a jesu li potvrdjeni ded serveri? :|

izašao je prvi trejler, još ga nema na YT izgleda, ali ima na oficijalnom CoD sajtu: http://www.callofduty.com/blackops

I nije neka ložana, čak me i nervira ovaj seronja što kao pokušava da priča nekim opasnim glasom... nisam se primio na igru ni upola koliko sam se primio kad sam video prvi MW2 trejler.

Ipak sviđaju mi se ovi screenovi što je neko okačio gore, verujem da će biti dobra igra, ali ovaj trejler je buljšit!

Vrh Dno