Šta je novo?

Call of Duty 7: Black Ops

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/T3NQWqL14jc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/T3NQWqL14jc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ovo odlicno izgleda, grafika je kao u MW2 koliko vidim sto je ok, znaci ekstra ce biti optimizovano...

Neće, ja mislim da će biti jedno 2x zahtevnije od MW2, kao što je WaW bio od MW1, mada ono na iole jačim kompovima će leteti :). Ali bez 4gb rama, nema extra texture :/

Hmmm.... Moguce u pravu si WaW je zahtevan kao MW2 otprilike u odnosu na MW1 ali i lepse izgleda ali ne mnogo lepse... A meni ovaj trejler izgleda isto kao MW2 otprilike...

Mada meni ne pada ispod 50-60FPS MW2 na max. 4xAA 1080p obicno je oko 80-90-100 isto tako i WaW mi radi... Ovo cu sigurno pokrenuti na max. :)

Jedva cekam da vidim koliko Treyarch moze da napravi dobru igru u odnosu na Infinity Ward, CoD WaW je bio odlican ali ne kao MW1 i ostali IW delovi....

Poslednja izmena:
Onaj u traileru (0.25) u vijetnamu, sto ulazi u kolibu nosi M4 koja nije postojala u tom sukobu.

Nisam u toku, jel' glavna tema Vijetnam ili razne "crne operacije" širom sveta?

Nisam u toku, jel' glavna tema Vijetnam ili razne "crne operacije" širom sveta?

Razne operacije....

Inace sto se tice tog oruzja koje nije postojalo autori igre mislim da sam procitao, su rekli da je Black Ops timu bilo dostupno oruzje koje se nije koristilo jos uvek, kao na primer shotgun sa eksplozivnom municijom....

Teško da je M4 mogla biti u vijetnamu, kako god da okrenemo, ali može biti CAR 15 - The Colt Automatic Rifle-15 Military Weapons System or CAR-15 was a family of AR-15 and M16 rifle–based firearms marketed by Colt in the late 1960s and early 1970s. Due to their compact size, the short-barreled Colt Commando and XM177 versions of this family continued to be issued to the U.S. military after the Vietnam War.

To je ta verovatno.... Ne verujem da bi takve greske pravili, procitao sam i da imaju vojnog savetnika u najavi iz skeniranog casopisa....

Razne operacije....

Inace sto se tice tog oruzja koje nije postojalo autori igre mislim da sam procitao, su rekli da je Black Ops timu bilo dostupno oruzje koje se nije koristilo jos uvek, kao na primer shotgun sa eksplozivnom municijom....

pa i komentator sam kaže da su samo oni znali pravu istinu :D
pa i internet je vojska koristila 20 god pre civila (mada u malo drugačijem izdanju ali svejedno)

Iskreno, i ja sam mislio da je zez sa M4, ali malo istraživanja je korisno:D
A sad trejler je fin, ali mi one vatrene kugle izgledaju nekako loše, sve ostalo za sada ok.

Pa enbine nije bog zna sta, nabudzen jos od CoD2 ako se ne varam..... Tako da vatra i eksplozije nisu nista posebno, ali kao sto rekoh ocekujem barem optimizaciju, a to je dobro zbog multija, koji isto ocekujem da bude odlican, jer CoD WaW mi ima jedan od boljih multija...

Ne znam, meni su psi i artiljerija uništili multiplayer doživljaj.

To sam propustio. Moraću da isprobam!

I ja se sećam tog užasa. Inače bi bio odličan multiplayer.

Teško da je M4 mogla biti u vijetnamu, kako god da okrenemo, ali može biti CAR 15 - The Colt Automatic Rifle-15 Military Weapons System or CAR-15 was a family of AR-15 and M16 rifle–based firearms marketed by Colt in the late 1960s and early 1970s. Due to their compact size, the short-barreled Colt Commando and XM177 versions of this family continued to be issued to the U.S. military after the Vietnam War.

to sam i ja pomislio, ali mozda i nije tako, ako uporedis car15 ima optiku na "drzalji" dok m4 nema drzalju vec je na telu nakacena optika... ovo deluje kao car-15 commando varijanta jer ima poprilicno kratku cev a u to vreme je poprilicno bila aktuelna, ali ona optika je zbunjujuca totalno :)

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jq3Odln-0DQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jq3Odln-0DQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

barem ima recoil kada pucas za razliku od nove medalje :S:

Cod waw i jeste odlichan za multi, ali na serverima gde su izbacheni artillery i dogs.
Tada je pravo uzivanje igrati, posebno search and destroy :)
Shto se tiche black-ops a, nabavio bi original, kad bi bio stopostotno siguran da nece uraditi glupost u MW2 i naplacivati mape, i kad bi mape bile prostrane kao u cod waw.

EDIT:
Aj da napravim malu digresiju za cod waw, imam ati 4870, i kad ima dosta dima framerate zestoko padne na 35-40 fps u 1920x1080 bez aa i af.
Jer se to josh nekom deshavalo ko je (ne)srecni vlasnik ati kartice?

Poslednja izmena:
Meni leti ne pada ispod 60-70FPS nikada. U multiju pogotovo. U 1080p sa 4xAA.

Poslednja izmena:
Meni leti ne pada ispod 60-70FPS nikada. U multiju pogotovo. U 1080p sa 4xAA.

Pa naravno kad imash 5750 crossfire.:) I meni se ne bi deshavala usporenja pri mnogo dima.
Ochigledno da 4870 i nije tako dobra ko shto su je hvalili. Realni dometi za cod waw su joj 1152X864 sa 4xaa i 16x af, a da joj ne pada nigde framerate.
Za sve ostalo moram da iskljuchim aa i af, kad igram u 1080p.
A i tad opada framerate, ko shto sam gore naveo.
A black ops ce garant biti josh zahtevniji od cod waw-a, tako da...:wall:

Znaci morace jos jedna 5770 ili NV 470, za 1080p na LCD 40''.

A da ti Designeru prvo sačekaš da se igra pojavi i da vidimo kakva će biti pre nego što se uputiš u kupovinu ? :)

Pa naravno kad imash 5750 crossfire.:) I meni se ne bi deshavala usporenja pri mnogo dima.
Ochigledno da 4870 i nije tako dobra ko shto su je hvalili. Realni dometi za cod waw su joj 1152X864 sa 4xaa i 16x af, a da joj ne pada nigde framerate.
Za sve ostalo moram da iskljuchim aa i af, kad igram u 1080p.
A i tad opada framerate, ko shto sam gore naveo.
A black ops ce garant biti josh zahtevniji od cod waw-a, tako da...:wall:

Hmm lose je to, pa meni sa GTX260 radi sve u 16:), a kartice su tu po jacini

Vrh Dno