Praga2x30mm
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2003
- Poena
- 620
Ja sam mislio sa malo lepsom grafikomAgilni je napisao(la):Recimo da leti i na MX440... naravno u DX7 modu.
Ja sam mislio sa malo lepsom grafikomAgilni je napisao(la):Recimo da leti i na MX440... naravno u DX7 modu.
staljin je napisao(la):A sta si og grafike stavio.Ako je igra na low to nije igra.Stavi sve na medium i AA.
Ne znam sta da kazem.Igraj i uzivaj :type:studiovpc je napisao(la):Sve je na high ali sve, i mene cudi kako sve radi bez seckanja, znam da se mnogi bune da im ne radi lepo i to sa jacim grafickim kartricama,ne znam, mozda me se*e zesce
Voodoo_NBGD je napisao(la):Meni radi lepo na dosta lošijoj mašini od tvoje, sa DX9 efektima...
To kukaju ovi što hoće 1600x1200 8xAA 8xAF![]()
CamBieL je napisao(la):Ljudi, ja ne znam šta pričate, ali meni je ovo UBEDLJIVO najzahtevnija igrica koju sam ikada igrao, ako ne računam Doom 3 bez ijednog patcha, za moj 9600XT...
Ovaj CoD 2 kad mu stavim na 1024x768 sve na high i dx9 je TOTALNO neigriv, iako sam ja vrlo tolerantan na frame rate... mislim, tako sam igrao Q4, samo bez AA...
HL2 sve na maximumu, itd...
studiovpc je napisao(la):Doom sam igrao na 1024 sve full na r9600 znaci obican, pa je picilo sve, posle sam ga igrao i na slabiju fx 5700le pa je opet sve islo glatko, izgleda da imas neki konflikt sa driverima ili nesto nije u redu oko OS-a, ne znam napamet proveri sve, evo drug kome sam prodao taj komp gde je rad 9600 pici sve zivo i svaki dan hvali tu graficku!
boris011 je napisao(la):Jel neko imao ovaj problem:
na kraju prve ruske misije pojavi mi se sledeca greska
cmod_loadbushers:bad material Num:21826,
i na pola engleske misije isto ta greska i posle toga ne mogu da igram dalje, tj.nece da ucita narednu tablu.
Zna li neko kako da izbegnem tu gresku i zbog cega nastaje?
staljin je napisao(la):Ortak ima 9600pro, 512 rama i proc na 2000.1024x768 i na medium i jedva igra (sa 2AA)
Wild Boy je napisao(la):Namesti na directx7 mod, kod mene je upalilo, npr nisam mogao da igram misiju u Africi iz demo verzije, prvu misiju iskrcavanja u Normandiju i onu kada se brani polozaj na brdu...uvek se pojavljivao plavi ekran po ucitavanju misije
:wall:
Dekara je napisao(la):Pomoc:
U americkoj kampanji sam "zaradio" plavi ekran, restartovao komp, pokrenuo ponovo igru i sada ne mogu da ucitam postojeci profil, nema resume samo new game, misije se ne mogu birati, tacnije sve su locked kao na pocetku???
Stari profil postoji ali se ne moze izabrati, tacnije njegovim izborom se nista ne menja.
Poslednji autosave je duhoc_assault-17, ceo profile folder je tu, sta se desava?
Wild Boy je napisao(la):Ako te ne mrzi da igras iz pocetka skini unlock (sve misije) sa http://m2010.gamecopyworld.com/download.php?d=2005&f=irrmcod2u!rar ima 4.8 mb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari