Šta je novo?

Call of Duty 2 - Oficijelni tred

Ja sam i dalje u Africi... Nego, ja sam inače igrao Q4 na UltraQuality settingu u Quak4, pa je dosta zahtevniji nego inače (i dalje radi na 1600 x 1200 bez AA sa standardnim 8xAF) kako treba. Neđo, ti možeš opušteno Q4 da igraš i na highest, Fudo XT ima pola giga VRAM-a i sve radi kako treba...

Nedjo je napisao(la):
hehe,
pa mogu samo da kazem da ko kaze da brza graficka nije bitan za gejmplej ugodjaj je u grdnoj zabludi ;) A ako ste igrac, bolje vam je da potrosite 300 evra na brzu graficku nego na mobilni telefon (da ne ulazim u druga poredjenja)
Za 300 evra može da se uzme ploča, procesor, RAM i grafička i opet lepo da se igra :eyebrows:

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Za 300 evra može da se uzme ploča, procesor, RAM i grafička i opet lepo da se igra :eyebrows:
I jos da ti ostane za mob :D :)

nikolas61 je napisao(la):
I koliko vredi igra u procentima?

Grafika = 87
Gameplay = 90
Zvuk (i njegova implementacija) = 83
Optimizacija = 85
Scenario = 75

Ukupno = 85

Aj sve al za zvuk tamo malo, si lud, pa zvuk razbija u ovoj igri...

Nedjo je napisao(la):
hehe,
pa mogu samo da kazem da ko kaze da brza graficka nije bitan za gejmplej ugodjaj je u grdnoj zabludi ;) A ako ste igrac, bolje vam je da potrosite 300 evra na brzu graficku nego na mobilni telefon (da ne ulazim u druga poredjenja)
U svakom slucaju sa novom grafikom COD2 je druga igra, ali je i dalje duplo sporiji od Q4, koji tek sada izgleda sjajno, jer mu dodatni fps daje jos bolji osecaj dinamicne akcije (koliko je doticni osecaj bitan u COD2 ne treba poseno pricati)!
:wave:
P.S
Meni je ipak kampanja vezana za zapadni front najbolja.
Mozda tebe i kosta 300 eura, ali ostale smrtnike nikako izpod 600-650 ;) tako da o racionalnosti iste zbog jedne jedine igre ni ne treba raspravljati. Sve mi se vise cini da je Driver DEBELO U PRAVU! pa za te pare ce moci da se uzme PS3, ceo, ne samo jedno parcence.
P.S. za 300eura "ostali" mogu uzeti neki 6800GT ili x800xt (ako budu imali srece)

Ja bi joj dao 85% sve ukupno.I pre bi uzeo grafu od 300 evra nego celu garderobu

nikolas61 je napisao(la):
I za mene vredi isto 93%...

Za mene nikako ne može da vredi toliko, jer i dalje smatram da je CoD 1 mnogo konceptualno bolji...

Što se tiče osakaćene ocene za zvuk, samo ću reći Riddick...

To je igra sa najbolji zvukom i njegovom implementacijom... bar meni...

smith_bre je napisao(la):
Mene je razocarao multiplayer... pocelo je da lici na glupi cs! Kod mene igramo cod vec duze vreme i to Headquarters, i izgleda da cemo da se vratimo starom dobrom COD:UO!

Pozdrav!

MP je vrh. A to koliko je glup cs ostavi ti po strani jer ti je misljenje u manjini.

kod nas se uglavnom igra obican Team DM ili CTF...ne znam kako tebi moze da bude glup ali svako ima svoje misljenje i pravo na njega...isto k'o i na dupe

CamBieL je napisao(la):
Za mene nikako ne može da vredi toliko, jer i dalje smatram da je CoD 1 mnogo konceptualno bolji...

Što se tiče osakaćene ocene za zvuk, samo ću reći Riddick...

To je igra sa najbolji zvukom i njegovom implementacijom... bar meni...
Ma dobro Riddick, ali sta tamo ima od zvukova sem promukli glas dizela? Valjda je ta igra toliko kratka da jednostavno i ne ostavi neki utisak...

Mene je razocarao multiplayer... pocelo je da lici na glupi cs! Kod mene igramo cod vec duze vreme i to Headquarters, i izgleda da cemo da se vratimo starom dobrom COD:UO!

Pozdrav!
Mislim da gresis sto se tice MP,ali dobro svako ima svoje misljenje.
MP je OK...

I ja mislim da gresis.Nije me igra toliko obradovala koliko sam ocekivao ali je MP dobar.

Ma prvo sto je laka,a drugo sto je vise ta radnja sa WWII smorila

Mare je napisao(la):
Ma dobro Riddick, ali sta tamo ima od zvukova sem promukli glas dizela? Valjda je ta igra toliko kratka da jednostavno i ne ostavi neki utisak...

Ovo stvarno nije smešno... Pređi još jednom igru sa glasom onog programera ili vođe razvojnog tima... brate... ja nisam čuo bolje distanciranje glasa i bilo kog zvuka nikad u igri... imao sam utisak da mogu da prebrojim kapi vode kada bi padala kiša, kao i sa koje strane je koja pala...

Riddick je stvarno vrh i njegovim programerima, za koje ranije nisam čuo, svaka čast... za mene je to njihov prvenac i još jednom svaka čast na svakom elementu igre...

Ali je Kuzma u pravu u jednom... igra nema manu... bar ne neku primetnu... osim hardverske zahtevnosti na većim rezolucijama...

kalla89 je napisao(la):
Ma prvo sto je laka,a drugo sto je vise ta radnja sa WWII smorila

Kada igras na easy-u, poslednja misija je najzayebanija ali se moze preci
bez frustracija... :smash: :crash:

CamBieL je napisao(la):
Ali je Kuzma u pravu u jednom... igra nema manu... bar ne neku primetnu... osim hardverske zahtevnosti na većim rezolucijama...
Naravno da nema manu kad ju je igrao 20 minuta + 10 minuta redakcijskog MP iz kojeg je dao 2 shota :d
Da ne bih pisao opet, slobodno pogledaj mane koje sam naveo u (mislim) tredu o Quake 4 kad sam poredio sve te novopristigle naslove.

OC_Face je napisao(la):
I ja mislim da gresis.Nije me igra toliko obradovala koliko sam ocekivao ali je MP dobar.
Ja sam rekao da me je razocarao a ne da je los, ako ste igrali Headquarters i na starom i na novom svaticete na sta mislim. najvise smeta je to kad zauzmete radio i crknes cekas dok ti neuniste radio ili ubiju tvoj tim. Nema trcanja, glupi indikator za bombe...
A sto se cs-a tice to sam igrao od kako je dosao kod nas i bilo je strava ali svakom novom verzijom cs bio je sve gluplji i prestao sam da ga igram od izlazka v.1.3.....

Pozdrav!

Nema trcanja, glupi indikator za bombe...
potrazi na netu i digni admiral mod!
iskljuci stvarno glup indikator za bombe, ukljuci kuvanje bombi i... ma vidi sta ti se svidja i odgovara ;)

:wave:

Malo se kasno ukljucujem.Presao sam je.Kratka je mnogo.Dao bi joj ocenu 8.5.Mogli su bolje da je odrade.I igru i MP.

koja je minimum masina da bi mogla pristojno da pogura igru?

Probao, odlicno, ali kratko

Igra je ok, rating 9.0 ali za one koji vole FPS malo preslaba i prekratka. Ako se igrau Normal modu zavrsis za dan, treba je u startu igrati na Hard pa ce biti uzitka. Zvuk i grafika odlicni. :d :,,:

Ja se ne bih složio da je laka, pogotovo na višim nivoima težine, ja sam je prešao opušteno na reguar, a sad je prelazim na hardened, i nije mnogo teža, ako se izuzme što se lakše gine, nije mi preterano teško jer sad znam šta treba da radim u svakom trenutku...

Neko je pomenuo modove... gde i kakvi su???
Neka preporuka osim admiral???

Nazad
Vrh Dno