Šta je novo?

Call of Duty 2 - Oficijelni tred

Eh, CoD2 i rifle-only, davno bese zezanje na SBB-ovom "puskice" serveru. :)

Secam se i tog perioda iz 2006 igrao sam svakog dana, a onda se pojavio xeqte Agi i svima nam pokazao sa vremena na vreme (kad bi svratio na server) koliko u stvari jos moramo da vezbamo ;)

Eh, legendarni CoD2. Koje sam samo sate proveo igrajuci ga. Na zalost, banovase Logosoftov server, pa od tada skoro da i ne igram. Sve neki glupi PAM serveri, prepuni cheater-a i sl.

Na kojim serverima vi igrate? Ima li sta interesantno, dajte neku adresu. Sto realnije, to bolje.

Evo i ja da se javim u vezi cod2 ....lepo bese to vreme ....mada i sada ponekada odigram na bihnetu.....

Ako zelite, mozete i na SERBIA-CLAN serverima IP 84.2.39.235:28969 i 84.2.39.237:28976
Igraju se uglavnom TDM i CTF

Poslednja izmena:
@Milanv i @Stormwatch

NA FCG server dolaze i Knaller i svi iz FatGames/Mamut.si klana, onaj mali Hrvat Poquelin itd (ko ne zna neka pogleda na clanbase ili na tek9 forumu ko su ti igraci). Bukvalno svi top igraci koji trenutno igraju cod2. Nema sanse da u recimo 5 partija uvek budes prvi ili medju prva 3, ni ovi najjaci jer je tako jak server da je to neverovatno (dakle gotovo u svako doba ima nekog od ovih vrhunskih igraca).
To je server za uvezbavanje skill-a i aim-a, tu jednostavno ne mozes da imas manje od 15 pogibija. Igra se do 50 fragova. Smesno je to sto pricate vas dvojica, uostalom dodjite na server nekad, a ne da mi tu kacite sa nekog anonimnog servera
screenshot.

Znaci ti jednostavno ne svatas sta ti ja pricam, igrao sam sa tim ljudima, igrao na tom serveru, DM vise ne igram i tacka. A izgleda da ces jedino shvatit kad igrom slucaja naletis na mene kao protivnika, nick koji sam koristio par godina ne koristim vise jer sam sam se mimoisao sa ljudima iz mog klana i ne igram klanski vise, svi ovi sto ih pominjes vrlo dobro me znaju.

1. Kazes da se tripujem sto mislim da je 250 fps bolje od 125fps a sam na onom screenshot-u sto si okacio imas 333fps.

2. Ja okacim screenshot sa jednog od najjacih servera (pa sta ako je dm? skill mozes da pokazes i na sd i na ctf i na dm/tdm), a ti i stormwatch kazete kako je score los (mislim da sam na oba imao najbolji kill/death ratio, a na njima su Matthijs 'Matje' Quekel, i Victor 'VisseH' Gunnarsson). Ti kacis screenshot sa 50:3 kill/death (ili 90/30) na kome igras tdm na nekom anonimnom serveru (smurf to bese ona serija za decu shtrumfovi) 5vs5, gde neki protivnici imaju uglavnom ping 999 i izgleda su paraplegicari (a zovu se jupiter5 i sebastian, vrhunski igraci, verovatno u svom obdanistu). Ja mislim da bi i stormwatch mogao na tom serveru slican score da napravi;) Ima i onih servera koji vrte jednu rundu 24h pa udjes i odigras sat/dva i napravis protiv slicnih protivnika 300 kill-ova, ocekujem da sledeci put to okacis.

3. Nisi rekao u kom klanu si igrao, red bi bio da se predstavis. Ne vidim poentu da kacis screen sa nekih low servera gde izigravas boga i dominiras na nad nekim lowskill- igracima. Ja sam i tebi i stormwatch-u rekao da dodjete na ovaj server i dokazete svima kakvi ste igraci, a to sto odbijas da dodjes jer 'iz principa' ne igras dm mogu da shvatim jedino kao strah. Strah da mozda shvatis da nisi toliko dobar igrac kao sto mislis? E, pa to je jedini nacin da napredujes, da igras sa boljima od sebe (tj. u slucaju igraca koji dolaze na FCG verovatno i najboljima trenutno, naravno ima i tu poneki lowskill igrac ali nakon dan/dva igranja vise ne dolaze).

Poslednja izmena:
Pa na tom videu ima chitera. Zar ne?:trust:

1. Kazes da se tripujem sto mislim da je 250 fps bolje od 125fps a sam na onom screenshot-u sto si okacio imas 333fps.

2. Ja okacim screenshot sa jednog od najjacih servera (pa sta ako je dm? skill mozes da pokazes i na sd i na ctf i na dm/tdm), a ti i stormwatch kazete kako je score los (mislim da sam na oba imao najbolji kill/death ratio, a na njima su Matthijs 'Matje' Quekel, i Victor 'VisseH' Gunnarsson). Ti kacis screenshot sa 50:3 kill/death (ili 90/30) na kome igras tdm na nekom anonimnom serveru (smurf to bese ona serija za decu shtrumfovi) 5vs5, gde neki protivnici imaju uglavnom ping 999 i izgleda su paraplegicari (a zovu se jupiter5 i sebastian, vrhunski igraci, verovatno u svom obdanistu). Ja mislim da bi i stormwatch mogao na tom serveru slican score da napravi;) Ima i onih servera koji vrte jednu rundu 24h pa udjes i odigras sat/dva i napravis protiv slicnih protivnika 300 kill-ova, ocekujem da sledeci put to okacis.

3. Nisi rekao u kom klanu si igrao, red bi bio da se predstavis. Ne vidim poentu da kacis screen sa nekih low servera gde izigravas boga i dominiras na nad nekim lowskill- igracima. Ja sam i tebi i stormwatch-u rekao da dodjete na ovaj server i dokazete svima kakvi ste igraci, a to sto odbijas da dodjes jer 'iz principa' ne igras dm mogu da shvatim jedino kao strah. Strah da mozda shvatis da nisi toliko dobar igrac kao sto mislis? E, pa to je jedini nacin da napredujes, da igras sa boljima od sebe (tj. u slucaju igraca koji dolaze na FCG verovatno i najboljima trenutno, naravno ima i tu poneki lowskill igrac ali nakon dan/dva igranja vise ne dolaze).

Ja sam Misko Ajkula, osnovao sam MNE klan prije 5 godina skoro, upoznali smo ljude iz Lan-Wars-a (hrvatski klan) i na njihovu inicicijativu napravili smo klan LWMNE koji je odigrao preko 100 warova (mozes provjerit na sajtu) a nije izgubio niti jedan ! Imali smo i po 4 cod2 i par cod4 servera uvijek, znaju me ljudi sa cod4 isto kao sto me znaju i sa dvojke. Nas trojica smo vodili taj klan, klan koji je brojao 40-50 igraca. Ekipa glavna je bila Snuff Budy, Mali Matko, Ciko, Gladiator, Bobo, Miky, FiberXXX i Misko Ajkul@, taj tim niko dobio nije. Kasnije su tu igrali Amir, Zac, Dado Corluka a u cod4 timu cuveni Tau Ceti (moj prijatelj veliki), Small baby i ostali.
Sto se tice cod2 klana rasli smo rapidno, gazili sve pred sobom, tada se igrao 1.0 al se snimalo i postojale su sudije tako da govora o varanju nije bilo. LWMNE se raspao jer sam ja digo nos zbog pojedinih clanova koji su iznocili javno proustaske stavove po drugim forumima a da to kod nas nijesu radili (nijesu smjeli). Koliko ja znam danas je LW sasvim prosjecan klan, imaju server na 1.3 isl.. Ono sto se meni ne svidja kod warova je to sto ih igraju klinci koji progovore na lakat ako nemaju dje drugo a ja se puno nerviram, iskreno, kad neko *****, i najradje bi mi zavalio samarcinu u najboljem slucaju. Igram za sebe, igram da se zezam, dodje mi cura pa peremo skupa, i zakleo bi se da ce makar 80% vas moja cura naslagat. A ta prica za GAF klan da je njuberski, zovni ih ako imas klan na war pa vidi, obavezno stavi odje ss-ove ;)

OP ima i srpskih servera nisam znao

Poslednja izmena:
@zverkons

Agi, ti li si to? Veliki pozdrav.

@milanv

Smurf, shtrumf, gaf, tralala...dodji ti lepo na fcg;)
A sto se tog vaseg klana tice koji je odigrao 100 meceva a nijedan nije izgubio:zgran:
i imao 50 clanova:zgran::zgran:...pa trebalo je da sad budete u rangu npr Dignitas-a:eyebrows:

@zverkons

Agi, ti li si to? Veliki pozdrav.

@milanv

Smurf, shtrumf, gaf, tralala...dodji ti lepo na fcg;)
A sto se tog vaseg klana tice koji je odigrao 100 meceva a nijedan nije izgubio:zgran:
i imao 50 clanova:zgran::zgran:...pa trebalo je da sad budete u rangu npr Dignitas-a:eyebrows:

Klanski ne igram, rijetko igram, na fcg sam dosao prkesinoc i za to 5 minuta koliko mi je dopustio punkbuster da igram imao sam odnos 5:1. Necu dolaziti jer nema vajde, imam win7 kao jedini operativni koji pb ne podrzava. Sto se tice Lan-wars klana i njihovih rezultata imas dosta po netu a evo iz teme o jednom takmicenju ranije link. O GAF-u pusti pricu, ako imas tim zovi ih na war i okaci ss, ostalo cu smatrat laprdanjem a tebe prdoklačinom, isto ko i pricu za mene, dodji da se igra, izmedju blavora i zmije jaz je veliki.

Da, pa vidis imam i ja win7 x64 (ali kao treci sistem), bas zato sto pb kickuje sa njim pa igram pod vistom x86 koja mi je drugi boot (a imam i xp na trecem hdd, svako ko se igra treba da ima bar 2 sistema za svaki slucaj). Ne znam onda odakle ti oni screenshotovi koje si kacio ranije ako te kako kazes kickovao pb sa fcg jer imas win7, sto te ne kicka sa servera na kome igras protiv ovih sto nosem pomeraju misa jer ruke ocigledno nemaju:D

Ja nemam klan kao sto sam i rekao vec odredjeno vreme jer sam tako resio posle prelaska na cod4), a taj GAF klan je toliko jak igraju samo 2vs2 sd a ostalo igraju CTF (ako su to ovi koje sam nasao na clanbase, ostali igraju cs source).

Ti si se ovde nalaprdao za medalju pocevsi od one gluposti da je nema razlike izmedju 125fps i veceg, pa do tvojih komentara vezanih za fcg (bas bih voleo da te vidim da napravis 50:10 kako kazes jer si poceo tako 5:1), a do tad laprd laprd.

Evo od juce sa fcg (igram uglavnom sa ova 2 nicka LLL i o_O)

a ovom tvom klanu dovoljno govori ovo http://www.lan-wars.com/component/option,com_smf/Itemid,27/topic,1964.40/
dakle vi i ne igrate na clanbase, a ovo je ladno neka interna liga (sa super anonimusima LOL), cak se i ne igra sa originalnim cd key LOLx2.

Prilozi

• FCG 4.jpg
    FCG 4.jpg
    96.8 KB · Pregleda: 68
  • FCG 5.jpg
    FCG 5.jpg
    95.5 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Da, pa vidis imam i ja win7 x64 (ali kao treci sistem), bas zato sto pb kickuje sa njim pa igram pod vistom x86 koja mi je drugi boot (a imam i xp na trecem hdd, svako ko se igra treba da ima bar 2 sistema za svaki slucaj). Ne znam onda odakle ti oni screenshotovi koje si kacio ranije ako te kako kazes kickovao pb sa fcg jer imas win7, sto te ne kicka sa servera na kome igras protiv ovih sto nosem pomeraju misa jer ruke ocigledno nemaju:D

Ja nemam klan kao sto sam i rekao vec odredjeno vreme jer sam tako resio posle prelaska na cod4), a taj GAF klan je toliko jak igraju samo 2vs2 sd a ostalo igraju CTF (ako su to ovi koje sam nasao na clanbase, ostali igraju cs source).

Ti si se ovde nalaprdao za medalju pocevsi od one gluposti da je nema razlike izmedju 125fps i veceg, pa do tvojih komentara vezanih za fcg (bas bih voleo da te vidim da napravis 50:10 kako kazes jer si poceo tako 5:1), a do tad laprd laprd.

Evo od juce sa fcg (igram uglavnom sa ova 2 nicka LLL i o_O)

a ovom tvom klanu dovoljno govori ovo http://www.lan-wars.com/component/option,com_smf/Itemid,27/topic,1964.40/
dakle vi i ne igrate na clanbase, a ovo je ladno neka interna liga (sa super anonimusima LOL), cak se i ne igra sa originalnim cd key LOLx2.

Nije mi skor bio 5:1 nego odnos a liga se igrala prije makar godinu ipo. Ja se ne bavim vise profi igranjem, mislim da je to jasno, nemam vremena za to, reko sam da igram za sebe sa curom kad imam vremena.. A ti mislis da su igraci losiji na krekovanim serverima, ljudi koji nemaju origi ?. Igrao sam i na krekovanim i na original serverima i neku razliku nijesam vidio, cak sam ubijedjen da se bolje igra na krekovanim jer sirotinja raja razbija uvijek ;). GAF je original server na kom je iskljucen punkbuster, imaju jake admine koji eliminisu svakog ko vara. I sam sam bio admin na 7 servera u isto vrijeme, upalim wh kad idem u spec jer se tada nedvosmisleno zna ko ga koristi, ostale piz*arije je lako provalit.
Jos nesto, nadji ti server njuberski kad igraju na njemu kick ass njubovi, napravi 50:3 i ja cu doc da ti babi stopala izmasiram :d

@milanv

Wh se vidi i bez potrebe da ga palis, ali lepo sto si upoznat i sa tim delom igre (vidim imas iskustva sa njim), ovo za GAF da je original na kom je iskljucen pb no comment (jest da je pb kljakav ali je bolje da je ukljucen + cisto sumnjam da uvek imas dezurnog admina), a ako su to oni GAF Holandjani koji igraju sd 2vs2 i ctf 3vs3 (ovi Nemci i nemaju aktivnu cod ekipu, a ovi treci igraju css) onda ni to ne bih da komentarisem (mada mi se sad cini da su ovi GAF kod kojih igras neki 5-ti??). Ne sporim da ima dobrih igraca i na crackovanim serverima, ali daleko od toga da mogu da se porede sa originalnim serverima. Dakle neozbiljno je da pricamo o crackovanim serverima, serverima bez cak i ovog kljakavog pb, paljenju wh (makar i da to radim samo u spectatorima...), internim ligama. Dakle nemam ja sta da obezbedjujem babi masiranje stopala, okaci i ti neki screen sa npr fcg (evo cekamo za koji dan win7 rtm pa ce onda i pb zvanicno da podrzava win7, pa tad okaci neki screenshot, ja ocekujem 50:3:D)

Poslednja izmena:
@milanv

Wh se vidi i bez potrebe da ga palis, ali lepo sto si upoznat i sa tim delom igre (vidim imas iskustva sa njim), ovo za GAF da je original na kom je iskljucen pb no comment (jest da je pb kljakav ali je bolje da je ukljucen + cisto sumnjam da uvek imas dezurnog admina), a ako su to oni GAF Holandjani koji igraju sd 2vs2 i ctf 3vs3 (ovi Nemci i nemaju aktivnu cod ekipu, a ovi treci igraju css) onda ni to ne bih da komentarisem (mada mi se sad cini da su ovi GAF kod kojih igras neki 5-ti??). Ne sporim da ima dobrih igraca i na crackovanim serverima, ali daleko od toga da mogu da se porede sa originalnim serverima. Dakle neozbiljno je da pricamo o crackovanim serverima, serverima bez cak i ovog kljakavog pb, paljenju wh (makar i da to radim samo u spectatorima...), internim ligama. Dakle nemam ja sta da obezbedjujem babi masiranje stopala, okaci i ti neki screen sa npr fcg (evo cekamo za koji dan win7 rtm pa ce onda i pb zvanicno da podrzava win7, pa tad okaci neki screenshot, ja ocekujem 50:3:D)

WH se vidi i bez paljenja i to je tacno, al ja ti kazem da ni jedan ozbiljan admin ne kickuje/banuje bez da upali u spectate wh + da snima citera nekim externim stream programom da bi imao dokaze na forumu i sl. Naravno da imam iskustva sa wh i sa aimbot i sa no recoil i sa charms itd, pa nijesam ja vesla sisa, sve sam probao jednom i nikad vise koristio, kakav bi bio admin da neznam sta je to, uostalom nema ozbiljnog igraca koji nezna o cemu se radi iz prve ruke. Citav zivot igram posteno i igracu, nemoj da mi ti imputiras da varam koji me u zivotu nijesi gledao kako igram, no to mi mozes reci ovako a u reali nebi ima onoga dolje da mi kazes a ako i bi osta bi bez istog ;). GAF je njemacki i imaju itekako aktivan tim, svako nedjelju dana odigraju war, makar, licno sam igrao protiv njih sa nekom francuskom ekipom koja je imala deficit, bilo je 5v5, inace imaju server za obuku mladih igraca dje su me molili da se angazujem za lovu ili server pa sta mi vise odgovara. Ja inace nemam vremena za to i to je bio moj odgovor, to je valjda i odgovor na pitanje oko win 7, ne igram profi i drugi operativni me ne interesuje, kad bude podrzan od pb-a dobices ss, ne brini. Moj stil igre jeste onaj koji odgovara dm-u al dm mrzim, iskreno, cuvas spawn point i to je sva filozofija, kad kazem da mi odgovara stilu igre mislim na to da ne koristim lean key i ne koristim ctrl osim kad mi lete meci iznad glave a ja riloudam snajper, malo neobicno za profi igraca(nekog ko je bio) al eto..

WH se vidi i bez paljenja i to je tacno, al ja ti kazem da ni jedan ozbiljan admin ne kickuje/banuje bez da upali u spectate wh + da snima citera nekim externim stream programom da bi imao dokaze na forumu i sl. Naravno da imam iskustva sa wh i sa aimbot i sa no recoil i sa charms itd, pa nijesam ja vesla sisa, sve sam probao jednom i nikad vise koristio, kakav bi bio admin da neznam sta je to, uostalom nema ozbiljnog igraca koji nezna o cemu se radi iz prve ruke. Citav zivot igram posteno i igracu, nemoj da mi ti imputiras da varam koji me u zivotu nijesi gledao kako igram, no to mi mozes reci ovako a u reali nebi ima onoga dolje da mi kazes a ako i bi osta bi bez istog ;). GAF je njemacki i imaju itekako aktivan tim, svako nedjelju dana odigraju war, makar, licno sam igrao protiv njih sa nekom francuskom ekipom koja je imala deficit, bilo je 5v5, inace imaju server za obuku mladih igraca dje su me molili da se angazujem za lovu ili server pa sta mi vise odgovara. Ja inace nemam vremena za to i to je bio moj odgovor, to je valjda i odgovor na pitanje oko win 7, ne igram profi i drugi operativni me ne interesuje, kad bude podrzan od pb-a dobices ss, ne brini. Moj stil igre jeste onaj koji odgovara dm-u al dm mrzim, iskreno, cuvas spawn point i to je sva filozofija, kad kazem da mi odgovara stilu igre mislim na to da ne koristim lean key i ne koristim ctrl osim kad mi lete meci iznad glave a ja riloudam snajper, malo neobicno za profi igraca(nekog ko je bio) al eto..

1. Znaci ostao bih bez k**** ako bih te video u stvarnom zivotu. Lepo. Idem da promenim pantalone, uneredio sam se od straha.:D
2. Dakle na clanbase imas samo neke Nemce koji nemaju aktivne igrace http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?cid=380893, a ti tvoji gafovci onda nisu na clanbase? a na esl ima ovo http://www.esl.eu/eu/pack4dreamhack/team/log/578786/ ?? , o5 ako ste igrali znaci da ste igrali bez pb inace ne znam kako si igrao da te nije kickovalo?
3. Ti si 'profi' sto znaci sta, da si zaradjivao novac igrajuci cod2?
4. Bas da vidim da cuvas svoj spawn na FCG (spawnuju ti se iza ledja, na glavi, ispod slema...;)). Cekamo onda taj screenshot...

Ja ovu igricu nemogu da poteram sa 9.6 drajverima i 4870X2.Kad je startujem rasipaju se nekakve senke na sve strane.OS Wista 64 bit.sp1.Dali ima neki lek ili odredena verzija drajvera?Probao sam zadnjih 5 verzija i nista.Svojevremeno sam je igrao na starom kompu i 7950GT.

Nazad
Vrh Dno