Šta je novo?

Call of Duty 2 - Oficijelni tred

Igrica nije ni malo zahtevna, bar meni tako izgleda, teram jena 1024 na dx9 rendering na nv 6200 go na laptopu i super radi bez seckanja, specs turion 64 1.6, 1gram, gf6200 256.

A sta si og grafike stavio.Ako je igra na low to nije igra.Stavi sve na medium i AA.

staljin je napisao(la):
A sta si og grafike stavio.Ako je igra na low to nije igra.Stavi sve na medium i AA.

Sve je na high ali sve, i mene cudi kako sve radi bez seckanja, znam da se mnogi bune da im ne radi lepo i to sa jacim grafickim kartricama,ne znam, mozda me se*e zesce

Meni radi lepo na dosta lošijoj mašini od tvoje, sa DX9 efektima...
To kukaju ovi što hoće 1600x1200 8xAA 8xAF :)

studiovpc je napisao(la):
Sve je na high ali sve, i mene cudi kako sve radi bez seckanja, znam da se mnogi bune da im ne radi lepo i to sa jacim grafickim kartricama,ne znam, mozda me se*e zesce
Ne znam sta da kazem.Igraj i uzivaj :type:

Ljudi, ja ne znam šta pričate, ali meni je ovo UBEDLJIVO najzahtevnija igrica koju sam ikada igrao, ako ne računam Doom 3 bez ijednog patcha, za moj 9600XT...
Ovaj CoD 2 kad mu stavim na 1024x768 sve na high i dx9 je TOTALNO neigriv, iako sam ja vrlo tolerantan na frame rate... mislim, tako sam igrao Q4, samo bez AA...
HL2 sve na maximumu, itd...

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Meni radi lepo na dosta lošijoj mašini od tvoje, sa DX9 efektima...
To kukaju ovi što hoće 1600x1200 8xAA 8xAF :)

Ja iskreno ne znam sta kenj***u ti takvi (ovim ne zelim da uvredim nikog samo se izrazavam tako) kad generalno gledano ja licno a i mnogi moji drugovi ne primecujemo nikakvu razliku preko 1024 kad se podigne rezolucija. Cak neki ne primecuju 800x600 pa prelazak na 1024x768, iskreno receno 800x600 je super rezolucija za igranje sve klizi lepa slika, ne treba vise. Zasto opterecivati graficku do te mere?!? Onda nije ni cudo sto se mnogi bune da im crkavaju graficke, a ne znaju zbog cega, ja u zivotu nisam drzao overklokovanu graficku niti mi je bilo koja ikada crkla, probao sam ali sto da kvarim nesto kad i bez toga sve radi super. Poz za sve i samo napred

CamBieL je napisao(la):
Ljudi, ja ne znam šta pričate, ali meni je ovo UBEDLJIVO najzahtevnija igrica koju sam ikada igrao, ako ne računam Doom 3 bez ijednog patcha, za moj 9600XT...
Ovaj CoD 2 kad mu stavim na 1024x768 sve na high i dx9 je TOTALNO neigriv, iako sam ja vrlo tolerantan na frame rate... mislim, tako sam igrao Q4, samo bez AA...
HL2 sve na maximumu, itd...

Doom sam igrao na 1024 sve full na r9600 znaci obican, pa je picilo sve, posle sam ga igrao i na slabiju fx 5700le pa je opet sve islo glatko, izgleda da imas neki konflikt sa driverima ili nesto nije u redu oko OS-a, ne znam napamet proveri sve, evo drug kome sam prodao taj komp gde je rad 9600 pici sve zivo i svaki dan hvali tu graficku!

Ortak ima 9600pro, 512 rama i proc na 2000.1024x768 i na medium i jedva igra (sa 2AA)

Jel neko imao ovaj problem:
na kraju prve ruske misije pojavi mi se sledeca greska
cmod_loadbushers:bad material Num:21826,
i na pola engleske misije isto ta greska i posle toga ne mogu da igram dalje, tj.nece da ucita narednu tablu.
Zna li neko kako da izbegnem tu gresku i zbog cega nastaje?

Da, isto prijavljuje i jednom mom drugaru...
Loša verzija...

studiovpc je napisao(la):
Doom sam igrao na 1024 sve full na r9600 znaci obican, pa je picilo sve, posle sam ga igrao i na slabiju fx 5700le pa je opet sve islo glatko, izgleda da imas neki konflikt sa driverima ili nesto nije u redu oko OS-a, ne znam napamet proveri sve, evo drug kome sam prodao taj komp gde je rad 9600 pici sve zivo i svaki dan hvali tu graficku!

Je, mislim da si u pravu...
Tad sam još koristio Catalyst... i need for speed 2 me je zezao...
Nisam probao Doom 3 na Omegama... na kojima je NfS2 poleeeteeeooo...

18Mb težak mod, wcp_v2.2:
-AI:Allies and Germans have been tweaked.More accurate,faster aiming friends and foes.Your friends will fight and die as easy as your foes.

-Friendly fire has been disabled for when you shoot a friendly,so the game will continue when you accidentaly shoot or frag a friend.If you shoot an Officer or any other person who the game needs to give you info,the game will end as normal.

-Taking out an enemy Officer in wartime usually is a great price and a useful advantage to you.Not that it gives you an advantage in this game but it might give you a good feeling you took out an enemy Officer.That said,you can now spot the winter Wehrmacht Officers,because they have their officers caps on.

-Greasegun was not?inserted into single player,the tommy guys in your US outfit will use a Tommy or Greaser at random choice.You can pick it up and use it!(No I have not inserted the Shotgun into SP because it doesnt really function properly in SP(yet?)).

-Grenades have their own surface explosion sounds,26 explosion sounds instead of the 4 default ones.

-Loadout in levels(weapon you start with)slightly tweaked.

-Names of Allies have been removed,adds to chaos and improves view of the battlefield.

-Weapons:Weapons have been tweaked,in case of strength and ammo ammounts.
Again,bolt action rifles which have a full clip reload animation only!,are not partial reloadable.The Enfield has 10 rounds in two clips,so after 5 shots you can insert one more clip.
Frag grenades are cookable,russian nade timer,3.5 seconds(real),UK and US nades 5 seconds(real),german nade 5.5 seconds(unreal,should be 6,thats tooo slow).

-It is a historic fact that the Wehrmacht forces loved and commonly used the PPSH smg in Russia.The Wehrmacht MP40 soldiers will use an MP40 or a PPSH at random choice.

-Just remember when you start to play this mod for the first time you can start a new game or select a(already finished)mission from the mission selection menu.

Meni je vrlo interesantan...
http://callofduty.filefront.com/files/Call_of_Duty_2/Mods/Single-Player;6725

Poslednja izmena:
boris011 je napisao(la):
Jel neko imao ovaj problem:
na kraju prve ruske misije pojavi mi se sledeca greska
cmod_loadbushers:bad material Num:21826,
i na pola engleske misije isto ta greska i posle toga ne mogu da igram dalje, tj.nece da ucita narednu tablu.
Zna li neko kako da izbegnem tu gresku i zbog cega nastaje?

Namesti na directx7 mod, kod mene je upalilo, npr nisam mogao da igram misiju u Africi iz demo verzije, prvu misiju iskrcavanja u Normandiju i onu kada se brani polozaj na brdu...uvek se pojavljivao plavi ekran po ucitavanju misije
:wall:

staljin je napisao(la):
Ortak ima 9600pro, 512 rama i proc na 2000.1024x768 i na medium i jedva igra (sa 2AA)

Bas takvu masinu sam prodao ortaku samo sto imarad 9600 obican i sve mu radi super bez seckanja. Znaci AMD XP 2000+, rad 9600, 512 kingston, gigabyte ga7vaxp ultra ploca, 2x40gb maxtori, 1cdrom, 1cdrw, 1 dvd, pa procenite koje je opterecenje sve na toj masini a ona super radi?!!!??!

Wild Boy je napisao(la):
Namesti na directx7 mod, kod mene je upalilo, npr nisam mogao da igram misiju u Africi iz demo verzije, prvu misiju iskrcavanja u Normandiju i onu kada se brani polozaj na brdu...uvek se pojavljivao plavi ekran po ucitavanju misije
:wall:

meni je vec namesteno na directx7 pa imam ovaj problem,
hvala u svakom slucaju

prekratka, ali skroz dinamicna
jedina bas cool stvar je bomba na srednjem mishu, nista vise

stari cod je i dalje keva

uf navukao sam se na igricu, strava je evo igram jos od 11 uvece a sada je 4 i 15 ujutru pa nisam normalan i sto je najgore igra mi se jos ali mi glava puca, poludecu, ostale mi jos one dve zadnje misije kao amer

Pomoc:

U americkoj kampanji sam "zaradio" plavi ekran, restartovao komp, pokrenuo ponovo igru i sada ne mogu da ucitam postojeci profil, nema resume samo new game, misije se ne mogu birati, tacnije sve su locked kao na pocetku???
Stari profil postoji ali se ne moze izabrati, tacnije njegovim izborom se nista ne menja.
Poslednji autosave je duhoc_assault-17, ceo profile folder je tu, sta se desava?

hahahah presao sam igru!!! Kad pogledam sve ukupno super extra igra samo nekako mi je bila prekratka i kraj mi je nedorecen inace sve pohvale za igru,nisam naisao ni na jedan problem sa bagovima tokom cele igrice, nigde nije seckala, sve je proslo glatko, svaka cast ljudima koji je napravise. Preporuka za igranje svima

Dekara je napisao(la):
Pomoc:

U americkoj kampanji sam "zaradio" plavi ekran, restartovao komp, pokrenuo ponovo igru i sada ne mogu da ucitam postojeci profil, nema resume samo new game, misije se ne mogu birati, tacnije sve su locked kao na pocetku???
Stari profil postoji ali se ne moze izabrati, tacnije njegovim izborom se nista ne menja.
Poslednji autosave je duhoc_assault-17, ceo profile folder je tu, sta se desava?

Ako te ne mrzi da igras iz pocetka skini unlock (sve misije) sa http://m2010.gamecopyworld.com/download.php?d=2005&f=irrmcod2u!rar ima 4.8 mb

Igra je odlicna. Cak mi se svidja AI, odradjen je mnogo bolje nego u prvom delu.
Nema nisana dok se kreces, dugi rafali rezultuju rasipanjem municije na sve strane.
Znaci, samo klecanje i shortburst i sa jednim sarzerom mozes pobiti 5-6 koncetrisanih svaba.

Malo me smorila preterana upotreba specular i bumpmappinga odmah na pocetku (lice ruskog komandanta), ali kasnije se grafika cini sve lepsa i lepsa. Cak su scene otvorenog polja u americkoj misiji nesto najlepse sto sam dosad video.

Na 7800GT radi tecno u 1280x1024, sve na maxu.

@srkiller

Ranije je raspravljano i kao jedna od negativnost se navodi da je strogo skriptovana i da bi neki sledeci serijal trebalo da bar proba da ode korak dalje. Znaci nista od dobrog AI koji pominjes, kojeg nema ni ovde ni u prethodnim delovima.

Pozzzz

Nisam citao prethodnu raspravu, ali kad kazem AI mislim na ponasanje svaba kad
im bacis dimnu bombu..granatu..itd.
Samo pojavljivanje protivnika u odredjenim momentima, po zavrsteku prethodnog zadatka jeste skript, ali ja govorim o ponasanju svapskih i prijateljskih vojnika tokom borbe.

Wild Boy je napisao(la):
Ako te ne mrzi da igras iz pocetka skini unlock (sve misije) sa http://m2010.gamecopyworld.com/download.php?d=2005&f=irrmcod2u!rar ima 4.8 mb

Da, nije mi jasno moj profile ne vidi a sa ovim je sve ok, ko ce da igra ponovo :d

Thanks! :wave:

Da li je neko od vas imao problema sa admiral modom tj. igraci se zaglave na mapi i nemogu da se pomeraju! Da li neko zna kako da iskljucim opciju - kad me ubiju a radio je moj da necekam dok mi neubiju ceo tim ili uniste radio?
Single je zakon ali za MP i dalje naj je COD:UO!

Pozdrav :wave:

Jel ima neko da je igrao ovo na 7800GT? Ako ima da mi kaze na kojim setovanjima, i koji je max, min i average fps?

Nazad
Vrh Dno