M3 je napisao(la):E da nije igra zahtjevna,bash ej fino optimizovana.Ja je igram u 1280x1024 sve an high ,efekti na max... i fps mi se ne spusta ispod 30...
Pozdrav....
format c: je napisao(la):Cudo bi bilo da sa tvojom grafickom bude zahtevna.
Marac je napisao(la):Danas probao jedno 20min, izgleda dobro ali engine je neki čudan.Stavim sve max 4xaa af na 1280x1024 ide 25-50fps, smanjim detalje, aa i af, rezoluciju opet isto kao nema postavki da ide sa više fps-a.Koristim FW78.01 budem probao 81.85
Jezivo, klizi ko podmazanodardza je napisao(la):Da li je neko probao na GF4 Ti kako izgleda?
M3 je napisao(la):Evo sada sam je probao i mogu reci da sam prijatno iznenadjen,bojao sam se da ce losije izgledati.Dakle grafika je prosjek,ali bash fino izgleda.Zvuk je onako uradjen ali ne moze da se poredi sa F.E.A.R.-om
,Ai je dobar...znaci igraca mi se bash svidjela samo me nervira to se sam dopunjava energiju i djeluje mi posle 3 misije da laka igra,uostalom kao o prvi dio
...
E da nije igra zahtjevna,bash ej fino optimizovana.Ja je igram u 1280x1024 sve an high ,efekti na max... i fps mi se ne spusta ispod 30...
Pozdrav....
dardza je napisao(la):Da li je neko probao na GF4 Ti kako izgleda?
Invader je napisao(la):Meni je igra ne igrivaOdigrao sam prvi novo, onaj trening i radilo je sve savrseno, kad pocinje druga misija radi sve ok i kada krenem da se borim sa svabama pocinje slide show, koji mu je qr.. jel ima neki patch or something, smorio sam se
![]()
Po defaultu je ukljucen 4x AA sto kad dodju na red scne sa puno dima zna da mnogo optereti, zako isljucite AA obavezno na slabijim kartamaSuicide_samurai je napisao(la):strpi se malo i meni je pocetak igrice mnogo lose radio... posle dodje sve na svoje mesto i radi mnogo bolje..
samo ti preguraj pocetak![]()
Kad se zacrveni ekran onda si gotov i trci u zaklon da se izlecis (tako sto ces se skloniti sa linje vatre 10 sekundi).leksa je napisao(la):Odlicna igra. Jedino sto nisam uspeo da provalim koliko imam "do smrti", obzirom da ne vidim nigde nikakav pokazatelj. Ako ja nisam nesto propustio onda je to zamerka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari