Šta je novo?

Bulletstorm

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cenim da bi bilo jos zabavnije kada bude imao mod bez ili sa dosta smanjenim slowmo-om. :smoke:

[youtube]o4JTaoyJ1jE[/youtube]

Impresivno!

Uh zaista impresivno, muzika je objasnila.

sudeci po trejleru ova igra ima brzo da dosadi...odusevis se prvi dan a onda ti dosadi sledeci...nema nicega osim napucavanja a jedini kreativni element u igri je veliki izbor razlicitog oruzja i botovi koji imaju razlicit stajling :S:...ono sto bi moglo da spase ovu igru (i igre ovog tipa) je AI ali nisam primetio da su botovi narocito pametni, sta vise, ponasaju tupavije nego u COD-u...opet ko voli rostiljanje bice odusevljen...

Ti ocigledno ne volis igre ovog tipa, pa si ostavio komentar cisto da bi nam to stavio do znanja. 🙂 Nema nicega osim napucavanja? Ima daleko vise u poredjenju sa drugim igrama ovog tipa. Stotinu nacina za bolesne egzekucije neprijatelja koje dobrim delom zavise od tvoje maste, bolesni i komicni komentari u DN stilu, odlicna grafika, raznoliki bizarni neprijatelji,... Ovde je AI najmanje bitan. 🙂

exste, delim isto mišljenje. Ali ću je ipak igrati 🙂 (povremeno).

Ovo jednostavno treba da se igra drugacije od ostalih igara, u tom slucaju naravno da ce da dosadi jer vecina ljudi ne zeli/ne ume da koristi mozak. Pogledaj prvi, zatim i drugi snimak, na skoro svim snimci koje sam gledao su ljudi nazalost igrali kao na drugom. Provale nekoliko stvari koje prolaze i onda se po sablonu drze samo toga; igraju maltene 90% sa PMC-om jer je najblizi oruzjima iz drugih igrara sa 0% interesovanja da probaju da igraju drugacije; a zatim kukaju kako im je jednolicno, dosadno i ima 5 nacina da se neko ubije.

http://www.youtube.com/watch?v=UldeA0R1Ay4

http://www.eurogamer.pt/videos/bulletstorm-xbox-360-gameplay?size=hd

Koliko maste toliko i zabave.

Ja prvi ne mogu da smislim one glupe lozane tipa igraj vise puta samo da bi imao veci skor i probao nove komboe, ali kada vidim kako vecina igra mislim da im ni 2 prelaza ne bi bila dovoljna. Tek posle gledanja nekoliko snimaka vidim koliko je covek bio upravu kada je ovo rekao.

2. I believe that the game has extreme replayability. I know many people never finish games, even those they love, let alone play it again. But if you like Bulletstorm, I guarantee you that you're going to like playing it the second time. If I can recommend something, it would be: finish the Single Player, play a lot of ECHOES or ANARCHY, replay the Single Player. You will see how different your experience will be - and both times you'll have a lot of fun.

A ako se ovo igra da bi trazio inteligentni AI u ovakavom tipu igara. :S:

Poslednja izmena:
Ti ocigledno ne volis igre ovog tipa, pa si ostavio komentar cisto da bi nam to stavio do znanja. 🙂 Nema nicega osim napucavanja? Ima daleko vise u poredjenju sa drugim igrama ovog tipa. Stotinu nacina za bolesne egzekucije neprijatelja koje dobrim delom zavise od tvoje maste, bolesni i komicni komentari u DN stilu, odlicna grafika, raznoliki bizarni neprijatelji,... Ovde je AI najmanje bitan. 🙂

ostavio sam komentar da bih istakao sta je dobro a ste ne u igri i na taj nacin pokusao da je rangiram a ne zato da bi tebi ili nekom to obznanio...
Ako je tebi zabavno da istarzujes kako mozes da skenjas bota onda je to ok za tebe, priznajem i meni ce biti interesantno ali ne verujem da cu izdrzati duze od jednog, ajd dva, dana. I, da, ja cu je sigurno igrati jer volim napucavanje ali ne da mastovito skenjavam vec da protivnik ima neki AI pa da mi igranje ustavari bude borba protiv AI-a (recimo kao prvi FEAR ili HL2 mada i ove igre imaju bizarne propuste u skriptama...)...
Toliko o tome, ljudi imaju razlicite ukuse i zavidim svakom ko uspe da uziva u igri pa makar to bilo i skenjavanje na sto nacina...i ja bih uzivao u tome da mogu ali....dzaba...evo daqjem dva dana igri sto je porast interesovanja od 100% u odnosu na prethodni post :d:d

P.S. Takodje mislim da u FPS igrama u kojima se krlja jedino sto moze da natera nekoga ko ima vise od 16 godina da igra igru do kraja je AI...cini mi se da je to jedino i bitno u FPS-ovima a da je grafika, animacija i prica sekundarna jer sve se svodi na borbu...ovde bot nalece na tebe a ti umires u slatkim mukama da li ces da potegnez minigan ili laser rifle ili graviti gun ili ces da ga smrznes pa pnda istopis flamer-om...ok par dana ali vec treci dan...tesko!

Poslednja izmena:
Preteracu, ali da bi shvatio poentu, to je kao da kazes da te GTA IV ne privlaci, jer se automobili ne ponasaju realno kao u GT5 i da si sa te strane ocekivao vise. 🙂 Dakle, samo hocu da naglasim da potenciras nesto sto nije preterano bitno za ovu igru, odnosno nesto sto ne mora da bude na nivou drugih igara (kod kojih je to "presudno") da bi igra bila dobra.

Poslednja izmena:
vidi, opste ne trazim neku realnu simulaciju napucavanja u ovakvoj igri, vec upravo arkadni smek. Arkade nema bez izazova (uostalom kakva je bilo koja igra koja nema izazova?) a njega sudeci po ovome nece biti, opet videcemo kao to izgleda na hard i da li uopste u igri ima neceg osim skenjavanja na sto nacina. Takodje pitanje je sta je bitno za ovu igru a sta nije jer sam igra se ne reklamira kao unistavanje botova na sto nacina....tako nesto je definisao dead rising koji se kod mene zadrzao 1 dan na kompu...ovo mi izgleda daleko jednostavnije nego dead rising ali vise cool i da naravno tu su duhoviti komentari o genetalijama eksplodirajuceg bota....wow! Uopste ne sumnjam da ce biti gomila igraca koja ce voleti ovu igru sto je skroz ok! I ja cu biti jedan od njih u periodu od 1-2 dana...

P.S. volim ja kada se oni rasprskavaju na lep nacin (botovi) i to je super ali samo kao dodatak u igri a ne nesto oko cega se gradi igra...recimo darksiders (potpuno drugi tip igre od ove) bas su se lepo raspadali pa cak i u falloutu su glave super otpadale kad ih spucas i sve je to doprinosilo zabavi...ali igranje nije bilo u tome vec u necem drugom...

Poslednja izmena:
Volis izazov? Stavis na najtezi nivo, modujes skriptu i povecas preciznost protivnika do kraja. To je uvek najlakse uraditi a tebi onda najteze pobediti. 😀

Pravljenje nekog ultra-realnog AI-ja sa skrivanjem bi izgubilo poentu igre. A poenta ove igre je da je ovo zezancija tipa Serious Sam, Duke i sve slicno sa macho forama i gomilom osakacenih protivnika. 😉

X360 demo je odlican, bash se vidi da je vizuelno engine jako unapredjen. Gameplay je veoma arcade. I like it, cekam da se pojavi na PC-u.

Glupo pitanje, ali koji je ovo engine uopšte? UE3?

Naravno, ali najnoviji build. 🙂

Poslednja izmena:
Nazalost po savremenom trendu za PC nista.

Mislim da je to primarno zbog toga što EA pokušava da "bojkotuje" Steam već neko vreme i odvuče korisnike na svoj (shitty) store gde ima veće margine, evo sad i sa DA2:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=418547
FS: Hot Pursuit - one month late on Steam, insistance that no Steam version was even planned
EA Create - not coming to Steam
Dragon Age 2 - this kerfuffle
Dead Space 2 - not coming to Steam
Darkspore - apparently not coming to Steam

Sorry, when 100% of your recent and upcoming titles are opting out of Steam, you'll have to do better than insulting everyone's intelligence by pretending there isn't a pattern.

Crysis 2, Darkspore, ME3, DS2 postoje za pre-order svuda, sem na na Steamu. Čudno ponašanje s obzirom da preko EA Partners programa imaju partnerstvo sa Valve-om oko retail distribucije.

Inače - No PC Bulletstorm Demo, CliffyB Indifferent
"In other news, PC gamers are grumpy about this.”

Pogledajte twitter CliifyB-a u kakvom je kontrastu sa npr. Carmack-ovim. 😀
If the economy is still struggling how come I can’t find any parking at the damned mall?”

“Why are my gay followers hitting on me so much lately?”

“Every time I go to lunch with a co-worker who’s a parent with a minivan I always find a Cheerio stuck to my ass later in the day.”

Kakav lik...
44687-cliffyb.jpg

Poslednja izmena:
Pa koga jos zanima sta Douchey-B misli. 😀

A sto se tice Steam-a bice Bulletstorm od prvog dana, samo me mrzelo da stavljam info posto pretpostavljam da ljudi ovde i nece mnogo kupovati. 😀

A po pitanju EA politike slazemo se. 🙂
Nisam toliko pre obracao paznju koliko potkopavaju Steam, ali jos kada se pridoda ignorisanje PC-ja prilikom izbacivanja demoa igara, teske su jajare.

EDIT: Da ne bude da nema nista o igri. Ono "pimpovanje" zabavno izgleda.

[youtube]U0u7YGY-0WU[/youtube]

Poslednja izmena:
Nesto novih slika:

bulletstormpreviiew007.jpg

bulletstormpreviiew002.jpg

Ostatak

Mali off, jeste da je iz igre, ali se ne bih zalio da dobijem jednu. 😀

04.gif

10.jpg

Poslednja izmena:
Bogami ceo mart cemo da provedemo u igranju 😀 😀 😀

PS.
A i april, maj i juni xixixi

[youtube]ImrSrwJCYyk[/youtube]

[YOUTUBE]EM-sDNIAtYo[/YOUTUBE]

Leakovala verzija za kutiju a bogme i za PS3, samo jos PC da sacekamo.

Navodno se pojavila i za PC.

^^ P.O.D. i Boom idu samo tako uz ovu igru. 🙂

Poslednja izmena:
kako su dobro ukomponovali! vrh je trailer, najbolje mi je kada onog lika roka ne da mu da padne na zemlju 😀

bice ovo mnogo zabavna igra
nadam se da ce i duke nukem-a da odrade konacno 😀

Serious Sam na američki način! Meni to izgleda taman tako... ehm, izgleda zabavno uz svu svoju očiglednu banalnost! Inače... piše da bi trebalo da je danas puštena u promet baš kao i AC Broherhood!

Prilozi

• [11-02-22 025106] Gamepedia.png
    [11-02-22 025106] Gamepedia.png
    378.7 KB · Pregleda: 93
  • [11-02-22 025044] Gamepedia.png
    [11-02-22 025044] Gamepedia.png
    336.2 KB · Pregleda: 78
Pustena,upravo se igra...🙂

kako igras kada nema leka?

moze da se igra ali ne radi save game
rename ShippingPC-StormGame.exe u Bulletstorm.exe

kako igras kada nema leka?

moze da se igra ali ne radi save game
rename ShippingPC-StormGame.exe u Bulletstorm.exe

Pa na taj nacin sam i mislio,cenim da ce danas u toku dana da se pojavi...Ali moze i ovako da se bez save-a igra,ja sam vec presao dosta.

Moze i sa save-om.

Nazad
Vrh Dno