Šta je novo?

Bulletstorm

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi, meni ovo opasno secka, bez obzira na podešavanja.. kako i zašto? :smash:
Verovatno je do ram-a..
igram na 1920x1080, high, no aa.

Do rama je

Unapred mogu da kazem da ce ovo biti TOP 5 igra ove godine. Savrsena je.

Grafika i gameplay su prva liga - definitivno jedna od boljih igara u poslednje vreme. Prelazim je 2 put :type:

Starno izuzetno zabavna i opustajuca igra. Odlicna za ubijanje stresa. Meni nije mnogo seckalo (malo, kad ucitava nivo u pozadini, a editovanje ini fajla mi je donelo ogroman broj artefakta, gde je jedino reinstal pomogao). Mada i ovako sam imao ponekad artefakte (sitne crne kockice po konturama oruzja i likova na ekranu). Sve u svemu, odlicna razbribriga, jedva cekam drugi deo.

Treba mi pomoć 🙂

Reinstalirao sam sistem, i ja budala nisam backupovao GFWL offline profil, već samo save-ove, na kraju je ispalo da su save-ovi zaključani za profil GFWL, tako da ne rade na novom. Stigao sam do 6 act-a, i zaista nema šanse da krenem ispočetka 🙁

Pa ako nekome nije problem nekome da upload-uje svoj (ako je koristio skidrow varijantu) offline profil + save-ove.

Xlive profil se nalazi u : C:\Users\ime*\AppData\Local\Microsoft\Xlive
Save-ovi u :C:\Users\ime*\Documents\My Games\BulletStorm\StormGame\SaveData

Živ bio :wave:

Igra je dobra ali ima plejadu bugova, ma ovo je ludnica kad nasviram grafiku na max imam bug-ove sa senkama, postprocesingom, bojama ( kao da pokrecem u 256boja).
E sad kad smanjim postrocesing na medium boje se vracaju u normalu, kad smanjim senke na medium i njihovi bugovi nestaju (doduse nestaju i senke tj dobar deo njih 😀 ) I sta sad samo mi word detail i teksture ostadose na max, inace nisam imao problema sa seckanjem iako koristim 16:10 rezoluciju (ako ukljucim 16:9 mogu da igram samo u prozoru ali probacu i to da vidim da li ima bugova mada ne secka ovako ), i save mi radi normalno i ne menjaju mi se podesavanja kad izadjem iz igre (a koristio sam FL verziju sa nekim novim zakrpama :d ) Ski mi je izletao iz igre.

Poslednja izmena:
Igra je Vrh. Za mene je ovo mesavina Borderlands-a, UT3 i Jericho-a. :Klanjanje

Igra je fenomenalna !!! Presao sam je u jednom dahu, sad je opet igram, polako i natenane 😀

A dozen fixes on tap for the PC version of Bulletstorm.

* Allows matchmaking for users purchasing downloadable Anarchy maps (Gun Sonata DLC Pack)
* Fix for experience gains bar sometimes overlapping its UI space after matches during XP Multiplier Events
* Fix for the Team version of the Double Penetration skillshot not appearing when used against Challenge enemies in some cases
* Fix for the MOTD sometimes scrolling too fast after game launch
* Anarchy Environmental Skillshot points are now accurate in the Multiplayer Skillshot Database
* A player's Quick Match lobby will now properly recover to display "Searching" if the other players in the lobby leave during the map vote tally
* Fix for extra points appearing in HUD during the Collapsed Building Echo (was causing it to appear as if the player "lost" points when falling through the doors in that Echo)
* Fixed an instance of a crash while the game is reloading checkpoint after player death
* Players can now exit the game from the title screen by using the ESCAPE key
* Fix for certain resolutions lowering performance (FPS)
* Fixes to enforce 2-way muting rules that were not being respected under different circumstances

Postoji li nacin da zaobidjem logovanje u windows live? Kad startujem igru ne da mi dalje da odem ja ukucam akaunt pa mi kaze da je potreban cd key.
Zelim samo singleplayer da odigram

Dodjavola creshuje mi uvek odmah posle pocetka kampanje. Onda moram da restartujem.
Stavio sam bInitializeShadersOnDemand na false, koristim xp sp3, izmenjao sam lekove, koristim catalyst 10.11.
Ja ne znam kako je toliko ljudi uspelo da odigra Bulletstorm.

Ako ti je u komp ustekan neki kontroler, dzojped i sl...iscupaj. Mozda je zbog toga.

Sto se igre tice brza je, zabavna i uopste nije losa, ali je bagovita. cackao sam sve fixeve, opcije i na kraju vratio kako je bilo i primenio samo ovaj jedan fajl... DefaultCompat.ini a prema ovom uputstvu... isto vazi i za 16:9 rezolucije. Samo napravite neku za 2 pixela manju i to resava i namestite fixed ratio i imacete dve neprimetne crne linije na krajevima.
Heres the fix

The problem is that there are several graphics cards missing from the list in the compatibility files which are used to determine default settings. I've just copied the maximum quality settings so they're applied to all configurations. This is likely to cause frame rate issues on older systems, so if your computer hasn't had an upgrade for a couple of years you'll want to steer clear. Of course, if you're using an older graphics card it's most likely in the list and you shouldn't be having any problems anyway.

This doesnt have the negative effect on fps that bUseMaxQualityMode does

* Install Bullet Storm

* Update the game

* Back up DefaultCompat.ini from your Bulletstorm\StormGame\Config\ folder, and then replace the original with the file with this http://www.megaupload.com/?d=6KKC97RN mirror http://hotfile.com/dl/107174708/c84c...ompat.ini.html mirror http://www.zshare.net/download/8702674074208b96/

* VERY IMPORTANT Delete StormCompat.ini and StormEngine.ini from Documents\My Games\BulletStorm\StormGame\Config\ and run the game. That should be it.

Extra Tip VERY IMPORTANT: The game doesnt run well on non-16:9 resolutions. It doesnt utilise the cou/gpu properly, so use a 16:9 resolution. Example if I use 1440 x 900 i get 30fps, if I bump it up to 1600 900 i get 62 lol.

Mislim malo je smesno ali to je to. Ja je igram na GTS250 1GB, E3400 na 3,33Ghz i 2Gb Ram. KAda se primeni ova zakrpa igra najzad proradi k'o svet, tj sve moze na max, a RAM u principu ne fali. Kada se prcka onaj prvi fix da se sve podesi na bUseMaxQualityMode=True onda bude i losih senki i igra stalno vraca neka podesvanja na medium, a kada vratite na high onda kao radi, medjutim izlaskom i povratkom u igru secka "do bola", senke brljaju i cuda...dakle ostaje samo ovaj DefaultCompat.ini resava sve.

e da...ja inace na win 7 sve UT3 igre startujem sa parametrom -onethread dodavanjem na shortcut. Uglavnom rade bolje u odsudnim trenutcima. Inace akda primenite DefaultCompat.ini igra ce se podesiti sa 4xAA, bar je kod mene. Ja sam to zagasio, igram u 1280x1024 i fino radi sve na high bez obzira sto je graficka ODAVNO PREGAZENA.

Prilozi

Poslednja izmena:
malo kasnim. ali instalirao sam igru i kada se ulogujem trazimi win live account. da li nekakko mogu da izbegnem kreiranje ovog accounta? 😀

kada je izlecis treba da kliknes na home pa offline. Tesko se vidi jer je to zapravo link u sred teksta koji je samo malo boldovan. U svakom slucaju citaj malo kada kliknes na home

GFWL jos nije mrtav, bar ne za ovu igru. Sad malopre sam probao i ima jos ljudi koji igraju multi.

U svakom slucaju jedva cekam nastavak obe igre. 🙂

Uh, Bulletstorm mi je jedna od najzabavnijih igara ikad. Odavno sam prestao da se nadam nastavku.

Kako izgleda multiplayer za ovu igru?

Ja probao da instaliram preko origina, nema šanse da proradi 🙁

Kod mene recimo radi (win 8.1 x64), samo je zezancija dok instaliras onaj GFWL.

Nazad
Vrh Dno