Šta je novo?

Bulletstorm

• Začetnik teme Začetnik teme nex999
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta god da uradim,sta god da promenim u nekom od *.ini fajlova,ne mogu da izvucem ~100% zauzece kartice...Uglavcnom se krece do 75%, ponekad skoci iznad toga, ali je cesce ispod..

Kada stavim bUseBackgroundLevelStreaming=False, igra puca na loading-u kada zaginem. Jel ima rešenja za ovo?

kod mene ovaj stos sa streamingom na false radi bez problema, nema pucanja pri ucitavanju. jedino posle ucitavanja kada se pojavi slika malo zamrzne na 2 sekunde, ali zato nema seckanja pri ucitavanju tokom nivoa.

Jel ima neko original? Igrate MP? Ajde ako neko ima neka me doda na GFWL

Wahad987

Meni su poslali u sredu, ali uglavnom treba oko 4-5 radnih dana pa ocekujem da stigne u ponedeljak ili utorak.

DF: Bulletstorm Face-Off

Moving on to the PC game and it's clear that there's a pretty colossal visual leap over what we see on console. Geometry levels appear to be much the same, but everything else can be turned up to 11. The most impactful change is to the quality of the textures, but just about all of the key effects - including the light shafts - are significantly upgraded over what we see on the Xbox 360 version of the game.

The PC version also one-ups the console games by offering support for up to 8x anti-aliasing without recourse to the GPU control panel - something of a rarity in PC UE3 titles, and something that definitely helps in refining the overall look of the game. Just about all the major effects appear to have been upgraded to some extent; particles appear to be more voluminous on PC, motion blur operates with more samples, and the light shaft effect has a significantly higher precision compared to its Xbox 360 counterpart.

PC_047.jpg.jpg

360_047.jpg.jpg

Poslednja izmena:
Hoću onakav snajper u svakoj igrici. 😀

To sa snajperom su ukrali iz Singularitija 😉

Prvi koji je uveo takav "snajper" je Max Payne. 😉

Da, samo sto tu nisi mogao da navodis zrno. 😉

Ma snajper je QL, ali je krajnje imbecilno to što svaki put kada opališ metak neprijatelji izvode neke golmanske parade, kao da ih gađaš fudbalskom loptom koja se jelte prosto rečeno vidi kada ti kerne u susret, a ne metkom minijaturnih dimenzija i koji je svakako nevidiljiv... Mislim ono, jeee!

To je i razlog zbog koga nisam baš preterano koristio to čudo. Mnogo mi je zabavnije bilo ono poslednje oružije, nalik na burgiju... a koje zbilja i burgija dobro, heh! 😀

Poslednja izmena:
Da li nekome igra nakon instalacije kada verifikuje nesto prijavi media2.cab error ?

meni je kool onaj pistolj surgeon i head shoots 😀 kao i onaj granade launcher sa lancom, pa obmotas mu oko glave i pustis ga da se koprca 😀 tako sam rokao one vulkance (kao da su od lave napravljeni) zakacim jednog pa kad ostali dotrce blizu njega... BOOM!

meni zaledi igra na samom pocetku (uvod), na istom mestu uvek, kada treba da se nogom razbije onaj krs nakon sto prodje animacija sa razbijenim prozorom...zabode i samo hard restet pomaze ...menjao rezolucije podesavanja i lekove i uvek isto?

Fino mi je legla ova igra, opustencija uz odlicno dizajnirane nivoe. Presao sam je bez i jednog jedinog baga za divno cudo.

Kad pocnem instalaciju pojavi se Error code: 0x800b010a u cemu je problem?

Uspeo sam ,otvorim igru pokrenem game.exe i instaliralo se bez problema.

šta raditi za 16-bita, probao sam neke fore odavde al ne sredi mi to i usput mi sj**e perfomance sad imam oko 40fps na hd rezoluciji samo post na medium sve ostalo na high i 8x graficka iz potpisa, driveri 9.12

meni zaledi igra na samom pocetku (uvod), na istom mestu uvek, kada treba da se nogom razbije onaj krs nakon sto prodje animacija sa razbijenim prozorom...zabode i samo hard restet pomaze ...menjao rezolucije podesavanja i lekove i uvek isto?

Kod mene windows xp-u igra uvek zablokira, dok na windows 7 nema takvih problema

Ja rekoh da na XP-u ne radi.

Ma radi na xp-u, samo mora malo da se modifikuje.

šta raditi za 16-bita, probao sam neke fore odavde al ne sredi mi to i usput mi sj**e perfomance sad imam oko 40fps na hd rezoluciji samo post na medium sve ostalo na high i 8x graficka iz potpisa, driveri 9.12

Za 16 bit problem koristi ovo
http://www.bulletstormforum.com/bulletstorm-pc/522-weird-blue-fog-main-menu-2.html i ovo http://www.megaupload.com/?d=6KKC97RN
ako su ti ovakva podesavanja prejaka skini i bulettstormINIeditor http://forum.benchmark.rs/attachment.php?attachmentid=71248&d=1298678659 pa probaj da iskkjucujes jedno po jedno dok nedodjes do igrivog

ovako izgleda neki maximum

[AppCompatBucket1]
StaticDecals=True
DynamicDecals=True
UnbatchedDecals=True
DynamicLights=True
DynamicShadows=True
LightEnvironmentShadows=True
CompositeDynamicLights=False
DirectionalLightmaps=True
LightShafts=True
MotionBlur=True
DepthOfField=True
AmbientOcclusion=True
Bloom=True
QualityBloom=True
LowQualityPostProcess=false
Distortion=True
FilteredDistortion=True
DropParticleDistortion=False
SpeedTreeLeaves=True
SpeedTreeFronds=True
OnlyStreamInTextures=True
LensFlares=True
FogVolumes=True
FloatingPointRenderTargets=True
Trilinear=True
OneFrameThreadLag=False
UseVsync=True
UpscaleScreenPercentage=True
Fullscreen=False
AllowD3D10=False
AllowRadialBlur=True
EnableHighPolyChars=True
bAllowFracturedDamage=True
SkeletalMeshLODBias=0
ParticleLODBias=0
DetailMode=2
ShadowFilterQualityBias=1
MaxAnisotropy=16
MaxMultisamples=4
MinShadowResolution=512
MaxShadowResolution=2048
ResX=1280
ResY=720

Jel presao neko onu dzinovsku biljku?
Ja sam izgleda bio blizu al pogino na kraju. Tesko u p.m.:wall:

Bas tako extra zabavna, da ne ulazimo u to da je igra blago receno retardirana, uspela je u onom najvaznijem - da me zabavi.

@LudaBaba, prijaterlju ja ne znam da li sam 2 puta poginuo u toku igre...igra je u fazonu "gun and run" samo rokas i ne stajes, a tu biljku rendaj pa kad se piblizi ti samo 2xspace i klizaj u drugi kraj hale pa opet rendaj....

Poslednja izmena:
Ako nekoga interesuje koliko ima aktova/chaptera i njihova imena:

Act 0 -
Chapter 1: On the road to hell

Act 1 -
Chapter 1: Just like the old days
Chapter 2: Last train from explosion tow
Chapter 3: Whatever it is, it's pissed

Act 2 -
Chapter 1: Damsel in distress
Chapter 2: Worst family fun vacation ever

Act 3 -