Huh, ako njoj smetaju zvucnici od 1W, sta bi moji od 120W ucinili onda

. Kontam da bi se zid raspao, a ona ogluvela

.
Ne znam sta pametno da kazem, moje neko licno misljenje je da ne mozes ti da prestanes da zivis svoj zivot, zato sto nekome smeta nesto sto je NORMALNO. Mislim, 1W, ispasce da ne sme nista da radi, mozda ce joj jednog dana zasmetati i njegovo disanje. Nisi ti kriv sto je investitor fuserio na materijalu, njoj ako smeta, neka ugradi izolaciju. Ti, dokle god si u okviru nekih razumnih granica, ne moras, niti bi trebao, ista da menjas. Jedino da probas da joj objasnis na lep nacin, a ona ako nece, onda ti njoj pripretis tuzbom zbog otvorenih pretnji koje je uputila na tvoj racun kao i zbog stalnog uznemiravanja, jer to sto ona radi je uznemiravanje. Neki su ti vec i naveli neka resenja, meni su najbolja da ti njoj pripretis tuzbom (ako nece lepo), ili da i ti njoj krenes da zvocas konstantno. Tipa, zvoni joj alarm ujutro u sest, ti telefon u ruke, nazoves je i malo glasnije joj objasnis u slusalicu da si imao nocnu smenu (or somethin') i da utisa "taj prokleti sat vec jednom, inace ces da zoves policiju". Tako neke fore, kreni ti njoj da se zalis na sve i svasta. Ja sam shvatio, da niko ne moze da bude veci smor od mene kada su u pitanju zalbe

. Moze na mene da se zali ko hoce, ali oni ne znaju koliko sam ja uporan kad krenem da se zalim i koliko cesto to moze da bude

.
Ja sam imao jedan problem, doduse, moram da priznam da jeste bila moja krivica delimicno, ali mi se uopste nije svideo nastup komsinice. Ne volim kada me neko zove na moj licni fiksni telefon da mi preti ovim ili onim. To me samo razljuti, jednom me je zvala na telefon i pocela da preti, ja sam joj spustio slusalicu.
Dva puta sam odvrnuo muziku bas do daske, i tada su mi komsije dosle i pristojno me zamolile da utisam, sto sam i uradio, i naravno, izvinio sam im se. Inace nemam obicaj da odvrcem muziku do kraja, a imam srece sto je moja zgrada relativno dobro izolovana. Komsinica koja mi je pretila mi se vise ne javlja, a kontam da je njoj smetalo jer, preko poda se prenose vibracije od vufera, taman na drugi sprat (ja sam na trecem) gde je njeni stan, pa joj lupaju basovi stalno. Doduse, nisam odavno imao nikakvih primedbi na muziku

.