Uriel
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 06.12.2009
- Poena
- 1,215
Mozes li sa svog balkona, da prostis, urinirati dole po njima ? Ako mozes pola problema si resio, pola. Ako pak ne mozes, uvek mozes go (oslobodjen odece) da stojis na balkonu i posmatras to dvoje. Ignorisi prolaznike gledaj samo zlatara i knjizara.Najuzi centar Kraljeva
Stan mi gleda na ulicu, ispod mene pomahnitali zlatar i prodavac knjiga
Prodavac knjiga ima 2kvm zauzima 10 kad rasprostre sve
Zlatar nekad bio normalan lik ali valjda godine pa pomahnitao. Od kad otvori zlataru dolaze mu drugari okupljaju se tu.
Meni je stan na prvom spratu i ima dvokrilnu terasu tj balkon. Sto znaci da zvuk slobodno prolazi sa ulice i druge polovine setalista direktno u stan leti kada je terasa otvorena.
Zlatar sve tople dane drzi stolicu na drugoj polovini setalista do ulice i tako sedi i JAVLJA SE SKORO SVAKOM PROLAZNIKU sa "cao cao", "e kako si" itd
Naravno zlatar i prodavac knjiga su prijatelji pa kad prehladi piju pivo sa ekipom tik pod mojom terasom, i to ne na drugoj strani ispod simsa nego na ovoj gde meni smeta.
Ja od tih ljudi nemam mira, prvo sam ih molio lepo na sta su oni cak poceli da me podjebavaju. I tako je bilo dok nisam poceo da ih prijavljujem za ono sto mogu. Zlatar je drzao motor na trotoaru po ceo dan, a prodavac knjiga zauzima mnogo veci prostor nego za sta je registrovan. Molio sam ih celu jednu godinu, nisu jebavali 5% kad sam ih prijavio primirili su se ali od tada traje rat koji ne jenjava ...
Pogledajte prilog 334466
Ovo im je standardni slabiji sastav
Dovikivanje sa ljudima na drugim krajevima ulica je standardan nacin komunikacije. Ako zamislite ove ljude kao skupinu onih bucnih majmuna najlakse mozete da zamislite nasta to lici.
Pro tips:
Ako ti je nelagodno stavi neku masku, fantomka je ok ali i ove diznijevi junaci (Silja, Mini...) su efektne.
Samo cutis i gledas, nista drugo ne radi.
Ne dodiruj se po telu, nigde.
Pozdrav i javi sta si uradio.