Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Samo skeniraš i da ti opciju da otvoriš u browser-u i pokaže ti dal je original.

Поздрав другари!
Нов сам на форуму, па после дужег анонимног читања надам се да сам нашао одговарајућу тему.

Наиме, купујем бубице до неких 40е, претходне које сам користио, и које се распадају полако, су биле "sol republic jax", слично нешто и сада тражим, јак али и чист бас, и тај такозвани "punchy", динамични осећај, док вокални делови остају чисти. Користио би' их шарено, претежно за електронику, од прогресиве и грув хауса, па све до неког алтернативног, мирнијег денса или ДнБ-а. Формати су .mp3, 320Kbps, телефон је ајфон 5s.

Колико сам пратио форум, избор спада на:
Sennheiser cx 300, cx 3.00,
SoundMAGIC E10,
Xiaomi Hybrid, Piston 3
Наравно, ако има нека боља опција, слободно препоручите. :)

Koji predlog imate za in-ear za iphone na kojima radi remote i na kojima radi mic? Apple ear pods rade to, ali mi SoundMagic e10 imaju daleko bolji zvuk

Poslednja izmena:
Хвала на одговору!

У неком међувремену сам налетео на ова два огласа:
http://www.kupujemprodajem.com/Slusalice-xiaomi-piston-3-30960933-oglas.htm?filter_id=13879297
http://www.kupujemprodajem.com/Slusalice-xiaomi-piston-hybrid-30960857-oglas.htm?filter_id=13879297

Јел су ово оригинали уопште? То би ми уштедело доста времена, али и новца, па се можда одлучим за такву неку опцију.
Каква су поређења ова два модела, пошто хибрид треба да буде неко побошљање тројке, међутим читам доста критиковања његовог преагресивног баса, чак и после "усвиравања" слушалица. Да ли то може значити да је тројка бољи избор? Ако неком није тешко да испише пар "за и против" ова два модела, био бих му јако захвалан.

cheers

Kako to mislis?Pa usviravanje slusalica se vrsi slusanjem sadrzaja, posle odredjenog vremena se drajveri usviraju tj razrade.Kako si ti to onda usviravao kad si sjebao zvuk?

Nemoj da ih usviravas nisacim, ja sam na dvoje slusalica sjebao zvuk sa usviravanjem!!!
Usviravanje nije obavezno, stvar lične odluke i afiniteta.

Ne znam šta si radio sa tvojima ali svake slušalice moraju biti sposobne da bez kvara ili degradacije puštaju muziku ili bilo koji drugi zvuk pedeset, stotinu ili dvesta sati u komadu.
To što su kod tebe otišle ili im se pogoršao zvuk samo znači da su bile krš ili falični primerci.

Nazad
Vrh Dno