Pa u odnosu na 381f koje sam imao kraće vreme prošle godine pre nego što sam ih poklonio jednom tinejdžeru, imaju slabiji bas, ali ga ipak ima. Mislim da su nijanse u pitanju kad su srednji u pitanju, a visoki su izraženiji u odnoisu na 381f definitivno.
Materijal jest s***e, ali vrlo podnošljivo. Ja ih držim u kutijici iz kine, kao i sve ostale, ne bacam ih naokolo, i ne vidim razlog zašto bi se onda oštetile. Ali ovde pišemo o zvuku, a ne izradi, koja ipak nije toliko loša

.
HSV, videću se ja uskoro sa kefalom, probaće i ove a i hd681 evo, možda se predomisli

. Ja sam projatno iznenađen superlux slušalicama i malim i velikim. Sad, pitanje je koliko će da traju...
JVC nemam odavno, imam ckr10 i vsonic zelene vsd3s (valjda). U odnosu na JVC imaju dosta slabiji bas, i srednji su bolji na JVC, a visoki su bolji kao i soundstage koji je za nijansu veći.
Izgleda čudno pričati uopšte o soundstage-u kad su bubice u pitanju, ali eto, to je moj utisak.
Ipak su JVC bolje, recimo, dao bih im 8.5 a sl 381b 7.5 . Zvuk je izjednačeniji kad je kvalitet u pitanju kod JVC, separacija je odlična kod oba para.
Malo sam slab sa izražavanjem, ali mislim da shvatate šta mislim.
Zadržaću ih, za bus, do posla su super, a ako im se nešto desi, nije velika šteta

. A i kod kuće su odlične za X3, na X3 mogu da dodam bas tako da je zvuk onda još malo bolji.