Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
carina je za preko 50 evra koliko ja znam

Mislio sam na PDV, a na carinu kao upravu koja procenjuje vredmost i naplaćuje PDV ako ćemo sve pravilno. [emoji6]

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a

Ne znam zbog čega tolika diskusija oko carine i PDV-a. Spomenuo sam samo da eventualno zbog uprave Carine može (a NE mora) da probije budžet i to je sve.

Poslato sa Xperia Z2 pomoću Tapatalk-a

Ja sam uzeo sam mikrofonom i prezadovoljan dam ATE-S. Ove ed9 mi iskreno ni po cemu nisu valjane (osim po tome da su metalne). Zavisi sta slusas, kod mene je to rock, blues itd..

Drugari, šta bi mi preporučili od ovih bubica od kineza za povremeni gaming? Svakako ću uzeti HyperX Cloud, ali pošto ide leto voleo bih da imam neke pristojne bubice sa mikrofonom koje mogu da koristim a da se ne kuvam.
Planirao sam da uzmem Hybrid, ali sad kad sam pogledao par reviewova ROCK Zircon white su mi trenutni favorit. To ili nešto drugo? I pošto ih nema trenutno na gearbestu, jel može preporuka za nekog proverenog prodavca za njih? Hvala

Poslednja izmena:
Moze i meni mala pomoc.
Naime moj devojci su crkle bubice ja joj dadoh moje crkose i one(gle cuda).

Ako moze neki savet

1.Za nju...bitno da slusalice mogu da prezive sve

2.Za mene neke solidne sluske,po mogucstvu da imaju i mikrofon

Uzeh Piston 3... nakon siln ih preporuka i moram reći da očigledno nisu najbolji izbor za mene.

Nisam se nadao da ovoliko blokiraju zvuke sa strane, što meni ne odgovara. Ergonomija mi takođe ne odgovara nakon nekog vremena a i ima nečeg u zvuku što mojim ušima stvara neku nelagodnost.

Moze i meni mala pomoc.
Naime moj devojci su crkle bubice ja joj dadoh moje crkose i one(gle cuda).

Ako moze neki savet

1.Za nju...bitno da slusalice mogu da prezive sve

2.Za mene neke solidne sluske,po mogucstvu da imaju i mikrofon
Za nju piston (koje god) jer imaju kabl od kevlara i zaista su robustne za tu cenu, a za tebe KZ ATE-S. Mnogo bolje zvuce od pistonki (osim basa). Njene ce biti skuplje malo :D Proveri da nije do izvora zvuka kod nje (nisam razumeo da li je npr. pokidala kabel ili je samo sluska crkla). Mozda taj njen izvor (fon, mp3) spaljuje sluske (tipa usla voda i dolazi do nekog kratkog spoja).

Ovo je poslao Nexus 6p, a ne ja!

Meni sve slusalice dugo traju ali kako njoj dam posto njene crknu tako crknu i moje.
Sad ne mojim kao i njwnim je otisla jedna slusalica tj bas tiho se cuje na jednoj.

Te onda uzimam za nju,nesto sto bi izdrzalo napad grizlija.
Meni je bitan ton da bude sto cistije da budu glasne i zvucno izolovane od okoline(niti oni da cuju muziku niti ja njih)

Dada fon sam uzeo od operatera, a sluske su mi pukle (ima tema u servis threadu), uglavnom dok sam pokusavao sa izvucem zaglavljeni deo 3.5mm jacka pomocu super lepka, "malo" je proslo sa strane, serviser je morao dobro da se namuci jedno sat vremena dok konacno nije izvadio polovinu jacka, sve zbog toga sto sam ga sam zalepio , usput je 3.5mm ulaz sj**an jer drugog nacina za vadjenje nije bilo
Pa mislim da mi je lakse uzeti bt sluske nego menjati ulaz (1,5-2 soma)+ nove sluske ili da lemim jack na stare
Sto se tice bubica
Bitno je da su izolovane (da me ne cuju)
Da je zvuk solidan
I da imaju mic

Prilozi

• IMG_20160515_012515.jpg
    IMG_20160515_012515.jpg
    1 MB · Pregleda: 145
Poslednja izmena:
http://www.aliexpress.com/item/High...Headset-For-mobile-phone-MP3/32512827931.html
Narucio pre oko 25 dana, jutros stigle. Izrada solidna, cista plastika ali zaista cvrsto, kabal pljosnat i "sirok" sto je plus od mene. Zvuk je odlican, bas takodje, nema da "bruji". Doduse mozda je takav utisak o zvuku zbog toga sto imam Viper4Android, ali eto, ja sam potpuno zadovoljan. Treba jos da podesim V4A da mi odgovara, malo sam cackao malo pre. Ali sve u svemu, za ove mizerne pare, ja sam prezadovoljan.

Dajte neku preporuku za bubice da naručim sa alija. Gledao sve i svašta, Rock zircon, VJJB V1, KZ ATE S, DIY IE800, kopije shure se215 i nikako da odlučim... Uglavnom slušam Rock i hip-hop...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Dada fon sam uzeo od operatera, a sluske su mi pukle (ima tema u servis threadu), uglavnom dok sam pokusavao sa izvucem zaglavljeni deo 3.5mm jacka pomocu super lepka, "malo" je proslo sa strane, serviser je morao dobro da se namuci jedno sat vremena dok konacno nije izvadio polovinu jacka, sve zbog toga sto sam ga sam zalepio , usput je 3.5mm ulaz sj**an jer drugog nacina za vadjenje nije bilo
Pa mislim da mi je lakse uzeti bt sluske nego menjati ulaz (1,5-2 soma)+ nove sluske ili da lemim jack na stare
Sto se tice bubica
Bitno je da su izolovane (da me ne cuju)
Da je zvuk solidan
I da imaju mic
Jel znas koja je oznaka tih JBL sluski i da li imaju da se nabave kod nas,koliko li su?Pozz.

Sent from my E6653

Ima neke slične u mitrosmusic.

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/18705-JBL-J22A-Black/

Mislim da bi bilo poprilično glupo dati toliko para.

Naravno, jos im ta J serija vazi za losu u smislu zvuka a neki se zale i na kablove.

Evo samo jedan od negativnih komentara sa HF:
JBL J22 has so shitty sound quality that I would totally understand if Head-Fi hasn't wrote a review on this because it does not worth it.

Flat bass and cracking HIs, mid is ok. Only the sound isolation which is acceptable but I'd rather listen to the ambient noise with this. Does not worth 20 bucks.

Navodno ne vrede ni 20$ a kod nas su oko 48e. Jednostavno pored tolikog izbora na sve strane ne treba ni razmisljati o tim jbl.

S obzirom na broj ocena i na to da nigde u oglasu ne piše da su original, čisto sumnjam

Poslato sa Xperia Z3 pomoću Tapatalk-a

Nazad
Vrh Dno