Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ja narucih one noise canc. Sony mdr-nc31e sto su isle uz Z2 za 2300 rsd.Lik me uverava da su original,ima preko 400 ocena na kp.

Sent from my E6653

Hej pozz ljudi!

Ima li neko od clanova iskustva sa ME(electronics) Audio M6 pro bubicama ili pak obicnim M6? Jurim pored over-ear prinove za u stanu i neke bubice za periode kada sam u pokretu.

Ili ima li pak koji "skriveni best buy" u segmentu do 60e sto se in-ear slusalica tice?

Nisam bas puno u toku sa desavanjima na trzistu a nove bubice bi mi odmenile Soundmagic e10 koje su mi vrisnule danas (tacno 3 dana po isteku garancije) odnosno Fischer Audio Consonance koje su ispustile dusu pre par meseci...

Ali zapravo nije plastificiran (samo je na s verziji). Kinezi ko ce ih pohvatati. Dok sam skontao sve oko tih sluski prosla su 3 dana. Sreca nisam pogresio.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Са Gearbesta су сигурно оригинал. Мени је прије пар дана стигао hybrid. Провјерио преко кода на слушкама. Мада је овдје већ xy пута писано то исто.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

jel moze na gear-u da se placa preko mastercard-a kao na ali-ju...

edit: provalio sam da moze :D za Ali nemam 17e za gear treba 16,70 i imam :banana: oce da stigne za 2,3 nedelje kao na aliju

Poslednja izmena:
Требало би да може. Ја плаћам Visa Electron картицом и нисам никад имао проблема па претпостављам да ће и са MasterCard-ом да шљака.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Meni nisu ništa naplatili za hybrid...

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Piston 3, desna strana se utisala mnogo juce, znaci nije crkla nego je tiha "na 5%" , ne znam da objasnim drugacije. U septembru/oktobru prosle godine sam kupio.
Jel ima nesto u Srbiji slicnog oblika sa mikrofonom i kontrolama?

Jel ima kod nas neke dobre bubice do 20e.Bas me mrzi da cekam 2,3 nedelje.
Pa bih radije uzeo kod nas odmah.

Piston 3, desna strana se utisala mnogo juce, znaci nije crkla nego je tiha "na 5%" , ne znam da objasnim drugacije. U septembru/oktobru prosle godine sam kupio.
Jel ima nesto u Srbiji slicnog oblika sa mikrofonom i kontrolama?

Meni se isto desilo samo sa levom. Nije bilo do prljavštine i slala sam im nazad u Kinu pa su mi vratili nove ispravne sluške. Oko 600 din me izašla poštarina.

Ovaj prodavac više ne postoji na Aliju izgleda, a i prošlo je više od 6 meseci, ne verujem da je pisali 12 meseci svakako.
Nisam jos stigao da ih otvorim, vidim i na redditu da je dosta ljudi rešilo problem čišćenjem, ne znam baš kako da izvadim tu metalnu "resetkicu", videću danas. Silom verovatno. Hvala na predlozima u svakom slučaju.:)

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Stigle su KZ ATE-S. Prvi utisci su pozitivni. Fin, čist, jasan zvuk. Bas nije izražen, odmeren. Za 10.5$ bombona. Samo da vidim koliko će da potraju. Deluju ok izrade. @Zulu 92 hvala na preporuci.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Vrh Dno