Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ne mora da znači, i moje su slali, ali su istog dana prošle, 0 troškova.

Stigle mi ove Xiaomi Hibrid sa GearBest-a, išlo na carinu ali nisu ništa naplatili. Stiglo za 9 dana od kada mi se pojavilo ono pre-advised, shipped 14.feb.

5f126d975b4956bd57aeea2db90c6990.jpg

Hybrid narucene sa alija.. Dosta brzo su dosle a koliko vidim i prosle bez dazbina :)

Bas da ih uporedim sa pistons2 koje imam vec sigurno preko godinu dana.

Ja narucio dan posle @stevan10 sa GearBest-a i jos nisu stigle. Valjda ce doci ovih dana.

Preuzeh hybrid..
64a0ccbe524661003b51630da4ec4a48.jpg

Ne mogu da verujem koliko je bas izrazeniji u odnosu na pistons 2.. Za ostale detalje nemam toliko prefinjen osecaj ali javicu se posle par dana koriscenja :)

Poslednja izmena:
Ok, nisam ranije narucivao sa gearbesta, da li mi je potreban da cekiram tracking number i shiping insurance 2+1$?
I na koju adresu salju paypal ili acc default?
Stiže na onu adresu koju staviš za slanje na Gearbestu. Preko PayPal samo plaćaš.
Naručio sam skoro KZ slušalice, bez TN i osiguranja, stigle su za 25 dana. Možeš da staviš, za svaki slučaj, ako hoćeš.

78bf03f361e136a2ea989b362b1bbcf5.jpg

Ja sam doplatio ovih 2 dolara za Tracking number, a što se dažbina tiče ništa mi nisu naplatili.

Kakve su Sony mdr-e9lp? Gledam neke za sebe, ali onaj stariji tip slusalica, dakle ne ove in ear kao sto je taj hybrid npr.
Ove Sony su oko 1200, svakako ne koristim slusalice toliko cesto pa ne zelim da dajem previse. Inace bi se koristile na LG g2

Stigao mi sad Hybrid i po meni ima identičan bass kao Piston 3, tj. nikakav u odnosu na Sennheiser cx150. Jedino što su glasnije ~20%.
Nemoj zezati da su toliko loše? CX-150 nisu apsolutno ništa posebno a ove ispadoše još gore?

Koristim orig slušalice Letv, plaćene manje od 9usd, i meni su bolje od kz, nisam audofil, ali makar ne ispadaju iz ušiju.

sad probah Hybrid na iPod-u.... maaajko moja, kakav zvuk, oduvale su me... Slusam ih vec 2-3 meseca na mobilnom, meizu m2 note.... ma kakav crni mobilni, dzabe mu i viper4android i sve, sada kad sam ih cuo na iPod-u odusevio sam se.

imate li neki konstruktivni predlog za bubice do 50e? posto nemam paypal ne mogu nista da porucim van srbije a i izbegavam KP posto su mi uvalili fake piston 2 (nick na KP : Ivan iz Ub-a, da ne zjaebe jos nekog). do sad sam imao MX seriju od sennheisera MX 880 i 550 i sto je najgore mnogo su mi se svidele bubice koej su isle uz S4 mob. mislim da je model Samsung HS330 pa nesto slicnog dizajna i boljeg zvuka bi me i sad interesovalo ;-)

Uzmi LETV, po meni se dobro čuju, imaš mikrofon i možeš da pojačavaš/smanjuješ zvuk, metalne su.

Nazad
Vrh Dno