Kupih prve "wirelles" bubice, u pitanju je Phillips TX2BTBK model sa NFC i Bluetooth povezivanjem:
http://www.philips.com.hk/en/c-p/TX2BTBK_00/wireless-bluetooth-headphones
Jako lepo izgledaju i kvalitet izrade je na zavidnom nivou, nema pucketanja plastike, kabal između sluški takođe kvalitetne izrade. Što se tiče zvuka, ovaj model je bukvalno za one koji vole da im bas oduva mozak, gruva na sve strane, srednji su precizni ali se po meni malo muči sa visokim. Od bubica trenutno imam Akg K376 model već par godina i Senn Cx680 Sport za trčanje koje su još matorije. Imao sam dugo Senn IE8 al sam ih prodao na kraju jer ih više nisam koristio na svirkama. Što se tiče razlike, Phillips je oduvao CX680 u svakom smislu, iako napominjem da su Senn sluške za trčanje i vežbanje i kao takve su mi nezamenljive, properem ih vodom i ko nove su. U odnosu na K376 bas je definitivno mnogo jači, možda ne i precizniji, K376 imaju svoju tačku zbog kojih volim da slušam Metal/Rock/Progresivu na njima, u srednjim su mi modeli ujednačeni iako zvučno imaju različitu sliku. U pitanju su nijanse i ko kakav zvuk preferira. Sa visokim mislim da K376 ipak pobeđuje, mada i one nisu neke sluške koje daju dobre visoke...šteta što nemam Senn IE8 koje su mi bile perfektne u tom periodu.
Što se tiče same komfornosti, oseća se blaga težina kad stavite sluške i tripujem se da će ovaj bluetooth da mi ozrači glavu iza...no dobro, to mi je prvobitni utisak. Videćemo dalje.