Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ok su Piston 3, kabl je odličan, nego one gumice za uši su đubre. Jel ima to sa se uzme negde posebno kvalitetno?

Meni stigle piston 3 za 20dana sa gearbesta. Takođe nisam baš oduševljen, očekivao sam više na osnovu komentara i reviewa. Zvuk je ok, čist i lepo se sve čuje, ali bi mogle da budu malo glasnije za moj ukus, a i bas bi mogao da bude malo jači. Probao sam na 3 uređaja, najbolje zvuče na telefonu. Mislim da vrede toliko koliko koštaju, one priče da mogu da se porede sa bubicama od 100$ mi deluju kao preterivanje. (nisam nikad slušao bubice od 100$, ali za te pare očekujem da mi se otegne vilica kako dobro zvuče :) )
Glasniji treba da ti bude uređaj s kog puštaš. A mana imaju, nedostatak basa nije jedan od njih. Mnogo se nešto ljudi lože na nenormalne količine basa, pa posle misle da fali. Meni one imaju previše basa kad pređem sa ATH.

Ako neko od vas ima vise komada memory foam vrhova, neka mi se javi, uzeo bih jedne (za novac ili cokoladu po izboru :D ) cisto da probam kako bi mi odgovarale... da ne narucujem bezveze, pogotovu ne one od 6 pari u paketu...

Treba mi preporuka za dva para slušalica.

Jedne BT bubice za mobilni telefon i jedne klasične bežične slušalice za smart TV (nemam ideju kako se ovo povezuje?!?).

Hvala unapred.

Koje odgovaraju za Xiaomi Hybrid Dual Drivers?

Optional Size:
T100 M:Inner diameter: 3mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T200 M:Inner diameter: 4.1mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T400 S: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 11mm (small)
T400 M: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T400 L: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 14mm (large)

Stigle i meni piston 3 sa gear-a, naručene 2.decembra. Bez poreza.

Vrede svih 12 eura, ništa preko toga.
Ne znam kako se neki žale na nedostatak bass-a, za mene je i prenaglašen...

Očigledno je problem u izvoru zvuka, ne u slušalicama. Ja se žalim na nedostatak basa :) Mada posle dužeg slušanja i nisu loše, ali upravo to, vrede tih 12$ i ne više od toga.

Koje odgovaraju za Xiaomi Hybrid Dual Drivers?

Optional Size:
T100 M:Inner diameter: 3mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T200 M:Inner diameter: 4.1mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T400 S: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 11mm (small)
T400 M: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 12.5mm (medium)
T400 L: Inner diameter: 4.9mm, Out diameter: 14mm (large)
4,9mm a spoljašnji sam odabiraš koji ti odgovara s, m ili l

Hvala Zulu-u na foam padovima :) ljut sam na njega,inace :-D

Da kazem moje utiske... Ne izoluju mi okolinu kao originalne, iako ih reklamiraju kao noise reduction... I nekako mi ublaze bas dosta... U svakom slucaju,bolji je zvuk dosta sa originalnim (mi hybrid),iskreno sam se razocarao :-(
Mozda su dobre jedino za trcanje,da ne ispadaju....

Nista :) Pazi meni je prejak bas na hibridu inace, tako da mi odgovaraju. Jos sam morao malo i na eq da smanjim pa sad ne gusi srednje tonove. Moram reci da su jasno bolje sa vremenom, jer ih u poslednje vreme slabije koristim. Tako da sigurno nije prosao period burn in-a. I udobnije su mi, sto se tice izolacije, na hibridu losije, na p2 bolje izoluju od originala.

Kupio danas zenhajzerke cx5.00i znaci prelep izbalansiran zvuk. Kabal taman duzine. Komande na mikrofonu napred nazad odlicno rade i sa spotify i sa drugim aplikacijama.

Sto se tice basa ko voli jak ove nisu za njega. Skroz su flat. Nije da nemaju bas ali nije naglasen. Mogu da istrpe da se naglasi ekvilajzerom bez problema. Imam jbl 10 i one imaju jaci bas od ovih. Ipak zvuk je perfektan precizan sve se cuje jasno i mocno. To je moj utisak. Takodje su jako udobne i lake sto je mnogo vazno barem meni. Meni su pistonke bile ko okovi.
Jedina "zamerka" koju bih mogao da primetim je da je daljinski previse blizu uva voleo bih da je negde u nivou grudi ali danas svi tako prave zbog mikrofona jer ih spakuju zajedno.
Interesantno je da daju neku fantasticnu sirinu zvuka neki ambijent da kad sam se vratio na jbl imao sam osjecaj klaustrofobicnosti. Sad mozda tripujem ali eto i da to podelim sa vama. ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno